Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Löytö: Lumene LÄHDE Pure Arctic Hydration Kosteuttava & Raikastava Kasvosuihke

*Sis. mainoslinkin

En ole oikein osannut adoptoida kosteuttavia kasvosuihkeita osaksi ihonhoitorutiiniani. Tahdon käyttää varsinaista kasvovettäni vanulapulla ja ihoni sillä pyyhkien, joten suihkutettava kasvosuihke ei ole koskaan istunut ihonhoitorituaaliini. Missä vaiheessa minä sitä enää käyttäisin? Se hetki, jona viime talvena kuitenkin koin tarvitsevaani kosteuttavaa kasvosuihketta oli kesken meikkauksen, kun meikkipohja näyttikin yhtäkkiä liian pakkeloidulta tai kuivalta. Apua!

Monet kasvosuihkeet suihkuavat pullosta kuitenkin ulos liian isoina pisaroina.  Tahdon kasvosuihkeen, joka kosteuttaa ihoani, mutta laskeutuu sille niin hienojakoisena huntuna, että se kuivuu jo lähes saman tien eikä todellakaan pärski iholleni märkiä pisaroita.

Lumene LÄHDE Pure Arctic Hydration Kosteuttava & Raikastava Kasvosuihke

Nyt sain sellaisen.

Sain kevättalvella blogikokeiluun uudehkon Lumene LÄHDE Pure Arctic Hydration Kosteuttavan & Raikastavan Kasvosuihkeen, joka sisältää mm. koivuvettä, glyseriiniä ja hyaluronihappoa. Ihan pienen pienen ja ohikiitävän hetken mietin, että mitäköhän minä tälläkin tuotteella teen, mutta suihkutin sitä sitten kasvoilleni saaden välittömästi siihen vastauksen.

Tätä minä tällä todellakin teen ja tulevaisuudessa varmasti paljonkin.

Lumene LÄHDE Pure Arctic Hydration Kosteuttava & Raikastava Kasvosuihke

Kasvosuihkeen koostumus oli aivan ihanan hienojakoista – melkein kuin kevyttä sumua. Se suihkusi pullosta ulos todella tasaisesti ja pakkauksessa oli jotenkin vain todella onnistunut pumppu: ei sellainen jäykkä, josta ei meinaa ensin saada mitään ja sitten kun saa niin se suihkuaa epätasaisesti roiskien, vaan sellainen tuotetta ihanan tasaisesti sumuttava ja pehmeästi painautuva pumppu.

Olen ollut aivan haltioitunut tästä kasvovesisuihkeesta ja käyttänyt tätä nyt oikeastaan päivittäin iholleni aamulla heti meikkivoiteen levityksen jälkeen sekä  välillä vielä puuteroinninkin jälkeen. Olen tavallisesti sulauttanut ovaalisiveltimellä levittämäni meikkivoiteen kasvoilleni aina vielä kostealla Beautyblenderillä töpötellen, mutta unohdan aina välillä kastella sieneni ja kiroan sitten meikkipöydän ääreen istuttuani asiaa.

Lumene LÄHDE Pure Arctic Hydration Kosteuttava & Raikastava Kasvosuihke

Tämän kasvosuihkeen hienojakoinen sumu on kuitenkin korvannut hieman tuota Beautyblenderillä viimeistelyä, joten olen saattanut pitää aamu-unisen takapuoleni meikkipenkissäni eikä minun ole tarvinnut vaivautua nousemaan. Iltaisin olen taas käyttänyt tätä varsinkin kosteutta sitovaa hyaluronihappoa sisältävien hoitonesteiden ja seerumien päällä ennen kosteusvoidetta tehostamassa ihoni kosteutusta.

Olen myös bongannut tämän samaisen suihkeen töissä parinkin kollegani työpöydältä näyttöpäätteen vierestä ja kuullut heidän ylistävän tuotetta vuolain sanoin. Tämä onkin aivan loistava suihke kesken työpäivän käytettäväksi, sillä tämän kevyt ja hienojakoinen koostumus on todella loistava suihkittavaksi meikin päälle.

Tälle kosteuttavalle kasvosuihkeelle lähtee suuret suositukset tyypiltä, joka ei ole koskaan ennen tätä ymmärtänyt kosteuttavien  kasvosuihkeiden päälle! Tämän suihkeen myötä olen viimeaikoina uskaltanut sitten antaa mahdollisuuksia jo parille muullekin suihkeelle tehden ihan kivoja löytöjä, mutta minkään tuotteen suihku ei ole voittanut tätä hienojakoisuudellaan!

Lumene LÄHDE Pure Arctic Hydration Kosteuttava & Raikastava Kasvosuihke

Onko joku muu ihastunut Lumene LÄHDE Pure Arctic Hydration Kosteuttavaan & Raikastavaan Kasvosuihkeeseen?

Lumene LÄHDE Pure Arctic Hydration Kosteuttavaa & Raikastavaa Kasvosuihketta myy esimerkiksi eleven.fi.*

PS. Jos ongelmasi on päinvastainen ja kaipaat nimenomaan kasvosuihketta, joka tekee iholle mattaisen pinnan ja pidentää siten meikkipohjan kestoa, niin suosittelen tutustumaan L’Oréal Paris Infallible Fixing Mist -meikinkiinnityssuihkeeseen, josta löytyy aiempi postaukseni täältä. Itse viimeistelen sillä lopputuloksen edelleen aina silloin, kuin ihoni ei tunnu kiristelevältä eikä meikkipohja näytä kuivalta.


Lue myös nämä postaukseni:

Dr Hauschka kasvonaamio Oriflame Novage öljykapselit Lumene sisu kokemuksia

Kommentit (13)

  1. Kaisa

    Jos tykkää tästä, kannattaa kokeilla ehdottomasti myös ihana Emma S:n Moisturising Facial Mist, saa Kickseistä <3

  2. Salla

    Tykkään muuten suihkeesta paljon, mutta tuoksu on kyllä omaan nenääni niin voimakas ja parfyymimäinen, että uutta pulloa en osta. Harmi, koska muuten hyvä tuote.

  3. Paljastus: heinäkuun Bette Boxiin pakataan tämä tuote – Bette Beauty

    […] ihonhoitorutiinia, viimeistelemään meikkiä tai piristämään kasvoja koska vain. Muun muassa Ostolakossa-blogin Virve on kertonut blogissaan ihastuneensa suihkeen koostumukseen, joka on kuin kevyttä sumua. Tuotteen pakkaus saa Virveltä […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *