Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Testissä Lumene LÄHDE Hydration Recovery Tehokosteuttava Geelinaamio

Minulta toivotaan jostain syystä aivan erityisen paljon postauksia sellaisista tuotteista, joista en ole syystä tai toisesta pitänyt. En tiedä, mikä näissä postauksissa viehättää vai onko vain jotenkin suomalainen piirre haluta aina välillä kuulla, ettei kaikki ole ihanaa ja mahtavaa, mutta täällä yltiöpositiivisessa Ruotsissa asuessa välillä tuntuu ihan hyvältäkin saada päästä vähän napisemaan jotain negatiivisia ajatuksiaan ulos.

Kosmetiikkatuotteiden kohdalla pääsen toteuttamaan tätä harvoin, sillä en periaatteessa usko, että on olemassa huonoja tuotteita ja koen kyse olevan vain siitä, että meillä on niin erilaisia tarpeita, toiveita ja odotuksia tuotteiden suhteen. Jokainen tuote ei ole jokaisen makuun, mutta se ei silti tee siitä tuotteesta huonoa. Joku tuote voi olla minulla aivan surkea, mutta jonkun muun lemppari tuote.

Uskon, että tänään esittelyssä on juuri sellainen tapaus.

Lumene LÄHDE Hydration Recovery Aerating Gel Mask kosteuttava kasvonaamio kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Sain ilokseni viime jouluna Lumenelta blogilahjana merkin upean joulukalenterin, jonka luukkujen takaa paljastui valtava määrä ihania tuotteita. Kuten ole kertonut, olen ikuinen Lumene-fani ja erityisesti merkin ihonhoitotuotteet ovat lähes poikkeuksetta mieleeni. Aina joskus kohdalle kuitenkin saattaa sattua tuotteita, jotka eivät ole ihan omaan makuuni ja yksi tällainen tuote on kalenterin luukuista minulle tullut Lumene LÄHDE Hydration Recovery Tehokosteuttava Geelinaamio, johon pääsin tutustumaan pariin käyttökertaan riittäneen minikoon kautta.

Periaatteessa rakastan kaikkea, mikä kosteuttaa ihoa. Erityisesti erilaiset hoitonesteet, seerumit ja kasvonaamiot ovat janoisen ihoni makuun, joten olin lähtökohtaisesti kovin innoissani tästä tuotteesta. Olin myös kuullut tästä raikkaan geelimäisestä kasvonaamiosta paljon hyvää muilta, joten uskoin, että ihastuisin siihen itsekin.

Kasvonaamiossa oli kirkas, geelimäinen koostumus, joka on kuitenkin jopa yllättävän paksu ja suorastaan hyytelömäinen. Naamio levittyy iholle raikkaana ja saatoin ensihetkestä lähtien tuntea, kuinka janoinen ihoni suorastaan ryysti naamion kosteutta sisäänsä. Olin varma, että rakastuisin naamioon, sillä olihan sen ainesosaluettelossakin heti veden jälkeen koivumahlaa ja vaikka mitä muita ihoa tehokkaasti helliviä ainesosia.

Lumene LÄHDE Hydration Recovery Aerating Gel Mask kosteuttava kasvonaamio kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kun naamio oli vaikuttanut kasvoillani kymmenisen minuuttia, tuli minun aika huuhdella se pois. Tämä oli sitten se hetki, kun ajatukseni naamion suhteen alkoivat kääntyä ja muistin, miksi en pidä geelimäisistä naamioista erityisesti. Minusta nimittäin tuntuu aina, että niitä on ihan älyttömän haastavaa pestä kasvoilta pois ja joudun pirskottamaan vettä kasvoille lisää, lisää ja lisää saadakseni naamion oikeasti pois iholta. Lopulta minusta tuntuu, että olen joutunut läträämään vedellä niin paljon, että kaikki naamion avulla iholleni juuri juottama lisäkosteutus on valunut pois viemäriin. Olisi ollut paljon helpompaa vain laittaa kasvoille kangasnaamio, jonka seerumin olisi voinut jättää iholle.

Lumenen naamion voisi ohjeiden mukaan myös jättää iholle yöksi, mutta jotenkin sen koostumus ei käytännössä sitten kuitenkaan tuntunut siltä, että haluaisin tehdä niin. Iholle jää naamion jäljiltä nimittäin aika tahmea tunne, joka ei varsinaisesti kutsu painamaan päätä tyynyyn. Lisäksi geelimäinen naamio alkaa helposti myös rullata ja murustua ihollani, joten käytän paljon mielummin yöllä voidemaisempaa yönaamiota tai jätän kasvoilleni voidemaisen naamion, jonka liiallisen rasvaisuuden voi pyyhkiä kasvoilta paperilla pois ennen nukkumaanmenoa.

Lumene LÄHDE Hydration Recovery Aerating Gel Mask kosteuttava kasvonaamio kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Vaikka lähes poikkeuksetta julistaudun aina melkein jokaisen kokeilemani Lumene-tuotteen faniksi, niin tämän tuotteen kanssa käyttömieltymykseni eivät kohdanneet. Tiedän kuitenkin, että todella moni on ihastunut tähän hyytelömäiseen naamioon, joten olisi ihanaa kuulla teiltä, millaisia kokemuksia teillä on tästä naamiosta, kuinka te sitä käytätte ja millainen iho teillä on.

Jos kuitenkin olet kosteuttavien ja raikkaan geelimäisten kasvonaamioiden ystävä, etkä kiroa niiden huuhtelua kasvoilta kuten minä, voi naamion ostaa itselleen esimerkiksi täältä*.

Lumene LÄHDE Hydration Recovery Aerating Gel Mask kosteuttava kasvonaamio kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko teillä kokemuksia Lumene LÄHDE Hydration Recovery -geelinaamiosta?


Lue myös:

Kaunis iho minuutissa – Lumene Kirkastava Pikakasvohoito

Täydellinen kasvonaamio sekaiholle: Lumene Harmonia Turvenaamio

Kommentit (19)

 1. Juuulia

  Kirvelyä ja punoitusta saatu tuotteesta.. palautetta annoin lumenelle ja sanoivat vain että voi kirvellä jos on kuiva iho. Tämä ei mun kohdalla kyllä ollut se juttu miksi kirveli :\

  • Virve Vee

   Kurjaa, ei ole sopinut. :/

 2. Maija

  Minulla on tämä naamio käytössä ja varmaan käytän purkin loppuun, mutta en osta uudestaan. Olen käyttänyt sitä oikeastaan pelkästään yönaamiona, sillä minua ei ole sen tahmaisuus haitannut. Kosteuttavaan vaikutukseenkin olen ollut ihan tyytyväinen, mutta minua häiritsee muidenkin mainitsema kirvelevä tunne heti levittämisen jälkeen. Jotkut puhdistavat naamiot ovat saaneet minulla aikaan samanlaisen kirvelyn, mutta kosteuttavassa naamiossa tämä tuntuu omituiselta.

  • Virve Vee

   Moni on tosiaan kommentoinut tuota kirvelyä. Kurjaa! :/

 3. Centella

  En kertakaikkiaan ymmärrä, miksi Lumenen on PAKKO hajustaa kaikki tuotteensa niin vahvasti. Uudelleen-brändäys on visuaalisesti upea ja moderni, mutta tunkkainen kasarituoksu tuotteissa ei ole. Itse en sillä lailla välitä tuotteitten tuoksusta hirveästi, vaan tuloksista. Lumenen C-vitamiini-hyaluroni essence minulla on ja pitäisin siitä, elleivät tuoksuaineet allergisoisi niin kamalasti että se on pakko pestä pois.

 4. Jonna G

  Mulla tämä kirvelee pintakuivaa atooppista ihoani. Kirvely onneksi kestää vain hetken, ja tunne on sen jälkeen ihan hyvä (vaikkakin todella tahmainen!) Ostin tämän myyjän suosituksesta, aiemmin luottonaamioni oli Lumenen rauhoittava ja kosteuttava naamio, mutta se ilmeisesti poistui valikoimasta? 🙁

  Ja siis mua ärsyttää kans se, että naamiota ei meinaa saada pestyä pois. Siksi olenkin käyttänyt tätä enimmäkseen yön yli, yleensä vielä niin että laitan sitä ohuena kerroksena yövoiteen päälle! Niin se ehtii imeytyä paremmin eikä tahmaa niin paljoa, mutta kosteuttaa kuitenkin tehokkaasti, ja aamulla pintakuivuudesta johtuvat juonteet ovat vähentyneet. 🙂
  Kohta on purkki käytetty loppuun, enkä aio ostaa uutta. Uuden lempparinaamion metsästys alkakoon!

  • Virve Vee

   Nyt vasta tajusin alkaa kaipailla Lumenen herkän ihon kosteuttavaa naamiota ja kauhukseni myös tosiaan huomasin tuon, ettei sitä enää näytä löytyvän Lumenen sivuilta. 🙁

 5. Niina

  Tämä paljastui Lumenen luukusta viime päivinä ja tätä levittäessä muistin että olit kirjoittanut tästä (omani oli muuten tuubissa).
  Mua myös kirveli niistämisestä kuivaa nenänpieltä, mutta niin on kirvellyt muutkin kosteuttavat naamiot mulla.
  Naamio tuntui imeytyvän ihoon nopeasti, lisäsinkin sitä, mutta päädyin myös lopulta pesemään sen pois. Tahmaisuus häiritsi liikaa :/ musta peseytyi kuitenkin ihan hyvin pois.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *