Rakastettu uutuus: Lumene LÄHDE Arctic Dew Tehokosteuttava Seerumi

*Sis. mainoslinkkejä

Kyselin vähän aikaa sitten Lumenen joulukalenterin arvonnan yhteydessä teiltä teidän Lumene-lemppareitanne ja moni mainitsi silloin merkin uudehkon kosteusseerumin. En yhtään ihmettele, sillä Lumene LÄHDE Arctic Dew Tehokosteuttava Seerumi* on tosiaan aivan mieletön tuote!

 LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI

Sain tämän siniseen pipettipulloon pakatun ihmetuotteen blogikokeiluun Lumenelta vähän aikaa sitten, mutta olin ihastunut siihen jo etukäteen. Kädenselkämykseni iho oli jo ehtinyt usempaan kertaan kohdata seerumin täyteläisen kosteuttavan koostumuksen kanssa sitä Ruotsissa Åhlensin hyllyillä testaillessani, joten tiesin, että siitä tulisi heti Lumene-suosikkejani.

 LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI

Kansainvälisemmin Lumene Arctic Dew Quenching Aqua Serum -nimellä siunattu kasvoseerumi sisältää mm. lähdevettä, koivumahlaa, levää sekä hyaluronihappoa, jotka ovat yhdessä todellinen kosteuspommi kasvojen iholle.

 LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI

Seerumi kosteuttaa ihoa niin sen pinnalta kuin hieman syvemmältäkin, minkä ansiosta ihosta tulee täyteläisen ja heleän näköinen. Ihon tehokas kosteutus on helppo ja konkreettinen tapa häivyttää kasvoilta hentoja juonteita, jotka usein johtuvan nimenomaan ihon pinnan kuivuudesta. Tehokas kosteutus myös heleyttää ihoa, mikä häivyttää kasvoilta väsymyksen merkkejä ja saa ihon näyttämään nuorekkaammalta.

 LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI

Pipettipulloon pakatussa tehokosteuttavassa seerumissa on täyteläisen geelimäinen ja raikas  koostumus. Seerumi levittyy ihanan ravitsevan tuntuisena, mutta imeytyy iholle hyvin eikä jätä kasvoille klähmäistä tunnetta. Kasvoseerumi sopii niin kuivan ihon hoitoon kuin myös normaalista pintakuivankin sekaihon avuksi. Käytännössä tuote sopii siis kaikille ihotyypeille, jotka vain kaipaavat tehokasta kosteutusta.

 LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI

Tästä tehokosteuttavasta kasvoseerumista tuli tosiaan heti omia Lumene-suosikkejani. Jos ihon kuivuus meinaa olla ongelma erityisesti näin talven korvilla, niin tämä tehotuote kannattaa lisätä omaan ihonhoitorutiiniin. Jos ihonhoitoa tahtoo tehostaa entisestään, voi tämän alla käyttää vielä toista Lumene-suosikkiani, joka on Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste. Tuo tiiviste antaa iholle vielä lisää kosteutusta ja heleytystä. Molemmat näistä tuotteista tuntuvat tekevän taikoja jo yksinäänkin, joten voitte vain kuvitella, millainen tehokaksikko nämä ovat yhdessä!

(Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiivisteestä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.)

 LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI

Lumene LÄHDE Arctic Dew Tehokosteuttava Seerumin voi ostaa esimerkiksi eleveniltä täältä* ja sillä on hintaa 22,70 euroa / 30 ml.

 LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI

Kuka muu yhtyy Lumene LÄHDE Arctic Dew Tehokosteuttavan Seerumin ylistyskuoroon?

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (14)
 1. Kun mainitsin Lumene-konsulentille käyttäväni tätä seerumia ja hyaluronitiivistettä päällekkäin, sain vastaukseksi, että kannattaisi ehkä mieluummin käyttää toista aamulla ja toista illalla, koska kyseessä ovat hyvin samanlaiset tuotteet. Tuotteiden kerrostamisen suhteen on ilmeisesti ”koulukuntaeroja”. Taidankin aloittaa uudestaan tuon yhteiskäytön (jonka siis saamani kommentin jälkeen lopetin). Lähde-sarjan tuoksu ei ole oikein minun makuuni, mutta muuten seerumi on ihan OK.

 2. Tuo on huippuhyvä uutuus Lumenelta ja toimii mun iholla jopa paremmin kuin se oranssi, koska tämä Lähde on jollain tavalla hellävaraisempi.

  Itse pullokin on hurmaavan kaunis ja sisältöään aivan nappiin kuvaava. Lumene on satsannut ilmeisesti tosi paljon tuote-estetiikkaan ja sen kyllä huomaa, älyttömän kauniita purkkeja ja pulloja on jo vaikka kuinka paljon. Käytössä huomaa, kuinka paljon useammin sitä tuleekaan tarttuneeksi kauniiseen kuin epäesteettiseen tuotteeseen.

  Tämä seerumi on muuten suurikokoisena (50 ml) nyt Cittareissa tarjouksessa 19,90, jos joku haluaa sen just nyt heti ja halvalla 🙂

  1. Tonttuileva
   4.12.2017, 14:08

   Ja Tokmannissa -50% nyt 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *