Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Rakastettu uutuus: Lumene LÄHDE Arctic Dew Tehokosteuttava Seerumi

*Sis. mainoslinkkejä

Kyselin vähän aikaa sitten Lumenen joulukalenterin arvonnan yhteydessä teiltä teidän Lumene-lemppareitanne ja moni mainitsi silloin merkin uudehkon kosteusseerumin. En yhtään ihmettele, sillä Lumene LÄHDE Arctic Dew Tehokosteuttava Seerumi* on tosiaan aivan mieletön tuote!

 LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI

Sain tämän siniseen pipettipulloon pakatun ihmetuotteen blogikokeiluun Lumenelta vähän aikaa sitten, mutta olin ihastunut siihen jo etukäteen. Kädenselkämykseni iho oli jo ehtinyt usempaan kertaan kohdata seerumin täyteläisen kosteuttavan koostumuksen kanssa sitä Ruotsissa Åhlensin hyllyillä testaillessani, joten tiesin, että siitä tulisi heti Lumene-suosikkejani.

 LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI

Kansainvälisemmin Lumene Arctic Dew Quenching Aqua Serum -nimellä siunattu kasvoseerumi sisältää mm. lähdevettä, koivumahlaa, levää sekä hyaluronihappoa, jotka ovat yhdessä todellinen kosteuspommi kasvojen iholle.

 LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI

Seerumi kosteuttaa ihoa niin sen pinnalta kuin hieman syvemmältäkin, minkä ansiosta ihosta tulee täyteläisen ja heleän näköinen. Ihon tehokas kosteutus on helppo ja konkreettinen tapa häivyttää kasvoilta hentoja juonteita, jotka usein johtuvan nimenomaan ihon pinnan kuivuudesta. Tehokas kosteutus myös heleyttää ihoa, mikä häivyttää kasvoilta väsymyksen merkkejä ja saa ihon näyttämään nuorekkaammalta.

 LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI

Pumppupulloon pakatussa tehokosteuttavassa seerumissa on täyteläisen geelimäinen ja raikas  koostumus. Seerumi levittyy ihanan ravitsevan tuntuisena, mutta imeytyy iholle hyvin eikä jätä kasvoille klähmäistä tunnetta. Kasvoseerumi sopii niin kuivan ihon hoitoon kuin myös normaalista pintakuivankin sekaihon avuksi. Käytännössä tuote sopii siis kaikille ihotyypeille, jotka vain kaipaavat tehokasta kosteutusta.

 LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI

Tästä tehokosteuttavasta kasvoseerumista tuli tosiaan heti omia Lumene-suosikkejani. Jos ihon kuivuus meinaa olla ongelma erityisesti näin talven korvilla, niin tämä tehotuote kannattaa lisätä omaan ihonhoitorutiiniin. Jos ihonhoitoa tahtoo tehostaa entisestään, voi tämän alla käyttää vielä toista Lumene-suosikkiani, joka on Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste. Tuo tiiviste antaa iholle vielä lisää kosteutusta ja heleytystä. Molemmat näistä tuotteista tuntuvat tekevän taikoja jo yksinäänkin, joten voitte vain kuvitella, millainen tehokaksikko nämä ovat yhdessä!

(Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiivisteestä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.)

 LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI

Lumene LÄHDE Arctic Dew Tehokosteuttava Seerumin voi ostaa esimerkiksi eleveniltä täältä* ja sillä on hintaa 22,70 euroa / 30 ml.

 LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI

Kuka muu yhtyy Lumene LÄHDE Arctic Dew Tehokosteuttavan Seerumin ylistyskuoroon?

Kommentit (14)

 1. Emma

  Olin vähän pettynyt tähän tuotteeseen. Odotukset olivat korkealla, mutta tästä jäi ainoastaan ”ihan kiva” fiilis. En kyllä osta toista pulloa. Omaa superkuivaa ihoani tuntuu Glow Boost-seerumi kosteuttavan paremmin..

 2. SaR

  En tiedä olenko tässä asiassa hyvin epäsuomalainen, mutta en voi sietää Lumenen ihonhoitotuotteita. Ne saavat ihoni kukkimaan, haju tuotteissa on.. no ei ainakaan omaa nenää miellyttävä. Vuosiin en ole ostanut enää ko merkin ihonhoitotuotteita. Luomivärit ja huulipunat ovatkin ihan eri juttu, niihin olen tyytyväinen.

 3. Elli

  Tästä tulikin nyt mieleen: mites nämä boosterit sitten, joita nyt alkaa pikkuhiljaa löytyä eri merkeiltä? Miten niitä tulisi käyttää, ja onko niistä todellisuudessa mitään hyötyä jos rutiini on jo hoitoneste-seerumi-voide?

  Minäkin tykkään tästä seerumista!

 4. Pirta

  Olin aluksi skeptinen, mutta päätin kokeilla kun oli Citymarketissa tarjouksessa 50ml 19,90e. Onneksi kokeilin, tuote on aivan mahtava! Tuote imeytyy todella nopeasti eikä jää tahmaiseksi ja tekee pintakuivasta sekaihostani todella kuulaan ja kosteutetun. Miinusta vain tuoksusta joka on omaan nenääni hieman liian voimakas. Mutta kaiken kaikkiaan voin suositella tuotetta lämpimästi 🙂

  • Virve Vee

   Kiva kuulla, että tuotteen koostumus on sopinut ihollesi ja tehnyt sille hyvää! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *