Rakastuttu: Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumi

Suurimman osan ajasta olen täysin sinut sen kanssa, että olen tällaista kalmankalpeaa tyyppiä. Hoen itselleni, että olen vain eteerisen vaalea ja varmasti vain ollut jossakin aiemmassa elämässäni aatelista syntyperää tai ainakin hipiääni ahkerasti päivänvarjoilla ja aurinkosuojatuotteilla varjellut eteläkorealainen.

Tämä hieno ajatusmalli pitää minut tyytyväisenä aina siihen asti, kunnes törmään johonkin aivan ihanaan meikkivoiteeseen, jonka liian tumma sävy saa minut rääkymään ärsytyksestä tavalla, jota ei todellakaan voi laskea tyylikkään jalosukuiseksi käytökseksi tai hillityn korealaisen käytösmallin mukaiseksi.

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Viimeisin tällaisen reaktion aikaansaanut tuote on uudehko Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumi, jonka sain blogin kautta kokeiluun.

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Tämä jännittävä tuote ei varsinaisesti ole ihan perinteinen meikkivoide, mutta sitä voi käyttää kyllä sellaisenakin. Seerumin tapaan pipettipulloon pakattu, hyvin ohuelta tuntuva meikkipohjatuote yhdistää ihonhoidon ja meikkituotteen uudenlaiseksi koostumukseksi, joka on nestemäisen ohutta sekä aivan uskomattoman luonnollisen ja raikkaan lopputuloksen luova.

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Ihoa hoitavia ja antioksidanttista suojaa tuovia aineita sisältävää tuotetta voidaan käyttää kasvoilla yksinään ihon sävyä kevyesti tasoittavana meikkipohjana, minkä lisäksi tuotetta voidaan käyttää myös varsinaisen meikkivoiteen alla tuomassa iholle lisää heleytystä. Tuotteen koostumus on henkäyksen kevyt ja tasoittaa ihon sävyä melko kevyesti, mutta sitä on mahdollista kerrostaa aavistuksen peittävämmän lopputuloksen luomiseksi.

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Levitän tavallisesti sävylliset meikkipohjatuotteeni nykyään ovaalisiveltimellä, mutta tämän ohut koostumus levittyi kasvoille kauniisti ihan vain sormin. Ja kun nyt käytin sanaa kauniisti, niin tarkoitin sitä ihan sydämestäni. Tämä Instant Glow Sävyseerumi nimittäin luo kasvoille niin uskomattoman kauniin, luonnollisen ja heleän lopputuloksen, ettei tosikaan!

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Aivan suunnattoman suureksi harmikseni tuotetta löytyy vain yhdessä sävyssä, joka kyllä varmasti sointuu useimpien ihoon, mutta ei meidän ihan kalpeimpien väritykseen kuitenkaan.

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Tuote leivttyi iholle niin uskomattoman ohuen ja luonnollisen raikkaan näköisenä ja häivyttyikin vielä todella upeasti, mutta jäi kasvoilleni silti sen verran tummahkona, etten voi käyttää sitä ainakaan ennen kesää. Ja sitäkös minä itkin, sillä tämä ihan oikeasti oli iholla niin uskomattoman hyvän tuntuinen (tätä ei tuntenut), kauniin näköinen (your skin but better) sekä niin mielettömän heleän lopputuloksen luova (”Sähän suorastaan säteilet!”) ettei tosikaan!

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Minusta tämä on aivan täydellinen tuote jokaiselle, joka tahtoo tasoittaa ihonsa sävyä, mutta ei silti pidä varsinaisista meikkivoiteista. Tämä on iholla niin ihanan ohut ja luonnollisen näköinen, ettei tätä edes huomaa, mutta ihosta vain tulee säteilevän kaunis. Jos olisin vielä myymälässä kosmetiikkamyyjänä, niin tyrkyttäisin tätä varmasti asiakkaille useaan kertaan päivässä!

Myönnän, että omalla epätasaisen pisamaisella ihollani tykkään enemmän hieman peittävämmästä lopputuloksesta, mutta jos tämän sävy vain olisi vaaleampi, käyttäsin tätä varmasti ohuena kesämeikkinä ja näin talvella meikkivoiteeni alla lisätuotteena.

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Olen muuten kuullut mainittavan, että tätä uutuutta on pidetty hintansa vuoksi melko kalliina Lumene-tuotteena. Hinta on toki korkeampi kuin merkin tuotteilla yleensä, mutta en yhtään ihmettele: tämä voisi olla minusta ihan minkä tahansa luksusmerkin tuote ja jos rehellisiä ollaan niin en minäkään myisi näin erinmonaista tuotetta pilkkahinnalla jos olisin sen valmistaja. Kun ottaa vielä huomioon, että tuote myös hoitaa ihoa ja sen vesimäinen koostumus on aivan uskomattoman riittoisa, niin sanoisin tämän olevan oikeastaan jopa halpaa siihen nähden, kuinka loistava tuote kyseessä on!

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumi löytyy myynnistä täältä.*

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Onko joku muu ihastunut Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumiin?

 


Lue myös nämä postaukseni:

Clinique BIY Blend It Yourself The Body Shop vaalennuspisarat Sigma F50

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (32)
 1. Käännynpä nyt sun suuntan meikkivoideongelmani kanssa 🙂 Eli mulla on ongelmana se, että lähes kaikki meikkivoiteet on liian punapohjaisia. Sävyltään paras (tähän mennessä) on Fit ME -meikkivoide sävyssä 110, mutta koska mulla on rasvoittuva iho kuivan sijaan, joten toi meikkivoide ei oiken pysy. Ja esim. Urban Decayn All Nigter meikkivoiteen sävy 1.0 on mun iholla punanen, vaikka myyjän mukaan se oli nimenomaan se lämpimän sävyinen Eli kysymys olis että mikä on kaikkien aikojen keltasin meikkivoide johon oot törmänny? (Hintaluokasta sen verran että oon valmis maksamaan (mutta esim jotkut MACin meikkivoiteet yms. (hintaa yli 50€) on ihan liian kalliita), mutta mitä halvempi sitä parempi. Ja meikkivoiteen pitäis olla soveltuva rasvoittuvalle ihole.

  1. En ole Virve, mutta mulla on sama ongelma, ja parhaiten mun ihoon on käynyt Beccan meikkivoide (en nyt pääse tarkistamaan tuotteen oikeaa nimeä) sävyssä Shell. Keltaisuutta löytyy, eikä se toisaalta taita oranssin suuntaan, kuten monet ”keltapohjaiset” meikkivoiteet mulla tekee. Tuo Becca on vaan aika paksua laadultaan, mutta toisaalta pysyykin sitten pitkään. (Mulla on myös arkikäytössä tuo Fit Me Luminous&Smooth 110, johon toisinaan sekoita tuotaBeccaa paremman sävyn aikaansaamiseksi.)

   MUFElla on myös valikoimassa keltainen mikseri, sitä olen ajatellut kokeilla jossain vaiheessa. Saisin pari koostumukseltaan mukavaa meikkivoidetta ehkä käyttöönkin. Ja Cliniquelta löytyy keltasävyinen puuteri, joka on kyllä iholla ihan väritön, mutta kuvittelen, että se pannussa näkyvä keltaisuus kuitenkin jotenkin saisi sen sulautumaan ihon sävyyn paremmin.

  2. Kokeilepa Fit me -linjan Matte and poreless meikkivoidetta. Pysyy ainakin mun rasvaisella iholla, juurikin sävyssä 110, joka on keltapohjainen.

   1. Tässä taisikin tulla jo muilta ne parhaat vinkit. Kiitos teille! 🙂

  3. H&m uudet pumppupullossa olevat meikkivoiteet on keltanaamaisen edullinen pelastus! Sävyvalikoima on tosi laaja, löytyy vaaleita ja selkeästi keltapohjaisia ja plussaa saman sävyisistä peiteaineista 🙂 itse ainakin yllätyin hinta laatu suhteesta, vielä vaatekaupasta 😀 kuivalle iholle meikkivoide oli parempi kosteusvoiteeseen blendattuna, joten varmaan käy rasvoittuvalle sellaisenaan.

 2. Oletko kokeillut MACin Waterweight-meikkivoidetta? Minullekin useimmat meikkivoiteet (myös Lumenen) on liian tummia, mutta tuo MACin vaalein lämmin sävy NC15 on juuri sopiva. Tuo waterweight jättää ihon tosi luonnollisen ja meikittömän näköiseksi, mutta tasoittaa silti ihon sävyä ja on ihanan kevyen tuntuinen.
  Jännä muuten miten Lumenen vaaleimmatkin sävyt on vaalealle iholle liian tummia vaikka ajattelisi, että niissä olisi pohjoismainen vaalea ihokin huomioitu. Muutenkin vaaleat sävyt ovat monissa tuotteissa usein liian punertavia.

  1. Kiitos tuotevinkistä, pitääkin tutustua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *