Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Rakastuttu: Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumi

*Sis. mainoslinkin

Suurimman osan ajasta olen täysin sinut sen kanssa, että olen tällaista kalmankalpeaa tyyppiä. Hoen itselleni, että olen vain eteerisen vaalea ja varmasti vain ollut jossakin aiemmassa elämässäni aatelista syntyperää tai ainakin hipiääni ahkerasti päivänvarjoilla ja aurinkosuojatuotteilla varjellut eteläkorealainen.

Tämä hieno ajatusmalli pitää minut tyytyväisenä aina siihen asti, kunnes törmään johonkin aivan ihanaan meikkivoiteeseen, jonka liian tumma sävy saa minut rääkymään ärsytyksestä tavalla, jota ei todellakaan voi laskea tyylikkään jalosukuiseksi käytökseksi tai hillityn korealaisen käytösmallin mukaiseksi.

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Viimeisin tällaisen reaktion aikaansaanut tuote on uudehko Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumi, jonka sain blogin kautta kokeiluun.

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Tämä jännittävä tuote ei varsinaisesti ole ihan perinteinen meikkivoide, mutta sitä voi käyttää kyllä sellaisenakin. Seerumin tapaan pipettipulloon pakattu, hyvin ohuelta tuntuva meikkipohjatuote yhdistää ihonhoidon ja meikkituotteen uudenlaiseksi koostumukseksi, joka on nestemäisen ohutta sekä aivan uskomattoman luonnollisen ja raikkaan lopputuloksen luova.

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Ihoa hoitavia ja antioksidanttista suojaa tuovia aineita sisältävää tuotetta voidaan käyttää kasvoilla yksinään ihon sävyä kevyesti tasoittavana meikkipohjana, minkä lisäksi tuotetta voidaan käyttää myös varsinaisen meikkivoiteen alla tuomassa iholle lisää heleytystä. Tuotteen koostumus on henkäyksen kevyt ja tasoittaa ihon sävyä melko kevyesti, mutta sitä on mahdollista kerrostaa aavistuksen peittävämmän lopputuloksen luomiseksi.

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Levitän tavallisesti sävylliset meikkipohjatuotteeni nykyään ovaalisiveltimellä, mutta tämän ohut koostumus levittyi kasvoille kauniisti ihan vain sormin. Ja kun nyt käytin sanaa kauniisti, niin tarkoitin sitä ihan sydämestäni. Tämä Instant Glow Sävyseerumi nimittäin luo kasvoille niin uskomattoman kauniin, luonnollisen ja heleän lopputuloksen, ettei tosikaan!

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Aivan suunnattoman suureksi harmikseni tuotetta löytyy vain yhdessä sävyssä, joka kyllä varmasti sointuu useimpien ihoon, mutta ei meidän ihan kalpeimpien väritykseen kuitenkaan.

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Tuote leivttyi iholle niin uskomattoman ohuen ja luonnollisen raikkaan näköisenä ja häivyttyikin vielä todella upeasti, mutta jäi kasvoilleni silti sen verran tummahkona, etten voi käyttää sitä ainakaan ennen kesää. Ja sitäkös minä itkin, sillä tämä ihan oikeasti oli iholla niin uskomattoman hyvän tuntuinen (tätä ei tuntenut), kauniin näköinen (your skin but better) sekä niin mielettömän heleän lopputuloksen luova (”Sähän suorastaan säteilet!”) ettei tosikaan!

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Minusta tämä on aivan täydellinen tuote jokaiselle, joka tahtoo tasoittaa ihonsa sävyä, mutta ei silti pidä varsinaisista meikkivoiteista. Tämä on iholla niin ihanan ohut ja luonnollisen näköinen, ettei tätä edes huomaa, mutta ihosta vain tulee säteilevän kaunis. Jos olisin vielä myymälässä kosmetiikkamyyjänä, niin tyrkyttäisin tätä varmasti asiakkaille useaan kertaan päivässä!

Myönnän, että omalla epätasaisen pisamaisella ihollani tykkään enemmän hieman peittävämmästä lopputuloksesta, mutta jos tämän sävy vain olisi vaaleampi, käyttäsin tätä varmasti ohuena kesämeikkinä ja näin talvella meikkivoiteeni alla lisätuotteena.

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Olen muuten kuullut mainittavan, että tätä uutuutta on pidetty hintansa (n. 34,90 €) vuoksi melko kalliina Lumene-tuotteena. Hinta on toki korkeampi kuin merkin tuotteilla yleensä, mutta en yhtään ihmettele: tämä voisi olla minusta ihan minkä tahansa luksusmerkin tuote ja jos rehellisiä ollaan niin en minäkään myisi näin erinmonaista tuotetta pilkkahinnalla jos olisin sen valmistaja. Kun ottaa vielä huomioon, että tuote myös hoitaa ihoa ja sen vesimäinen koostumus on aivan uskomattoman riittoisa, niin sanoisin tämän olevan oikeastaan jopa halpaa siihen nähden, kuinka loistava tuote kyseessä on!

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Onko joku muu ihastunut Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumiin?

 Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumia myy esimerkiksi eleven.fi*.


Lue myös nämä postaukseni:

Clinique BIY Blend It Yourself The Body Shop vaalennuspisarat Sigma F50

Kommentit (32)

 1. Kati

  Täällä yksi Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumiin hurahtanut. Aluksi uhosin, etten edes kokeile koko tuotetta, kun siinä on tuollainen hienostelupipetti annostelijana. Annostelisin kyllä tuotetta mielummin siististi pumpulla.

  Oma ihonsävyni on todella vaalea, mutta hyvin häivytettynä beautyblenderillä, sävy toimii kuitenkin yllättävän hyvin. Silmien alle ja nenänpielien punoitukseen peittävyys ei riitä, mutta niille alueille käytän Vichyn DermaBlendiä, joka peittää todella hyvin.

  • Virve Vee

   Ihana tuo lausahdus ”kun siinä on tuollainen hienostelupipetti annostelijana”! 😀 <3

   Minä jään nyt innolla odottamaan, että tuotteeseen tulisi vielä se yksi vaaleampi sävy saataville, sillä palan halusta saada tämän jatkuvaan käyttöön. 🙂

 2. K

  Nyt on aivan pakko kysyä mitä ripsiväriä sulla näissä kuvissa on?

  • Virve Vee

   Muistelisin ripsivärin olleen IsaDoran Insane Volume Lash Styler -ripsiväriä. Sillä saa ripsiin aivan mielettömän määrän massaa! 😀

 3. vähän hukassa

  Nyt kun vaaleakin sävy on tullut valikoimiin, tämä olisi aika hyvä, mutta mutta… nyt on kesä. Pitäisikö tämä laittaa aurinkovoiteen alle niin kuin seerumi vai päälle niin kuin meikkivoide?

 4. Miss Mårran

  Hei Virve!

  Teoriassa rakastan tätä Glow Serumia, mutta käytännössä sen käyttö on hyvin ongelmallista: seerumi ei nimittäin imeydy iholleni.

  Puhtaalle iholle levitän yleensä öljyttömän kosteusvoiteen (humektan tms.) jonka imeytymisen jälkeen levitän ko. seerumin sormin. Odotan tuotteen imeytymistä, levitän iholleni paakkuuntuvaa tuotetta Beauty Blenderillä, odotan.. Ja ei imeydy. Iho näyttää rasvaiselta ja seerumi liukuu iholla, ei pysy ja kerrostuu epätasaisesti. Osaisitko yhtään arvioida, että missä vika? Myöskään primeristä seerumin alla ei ole mainittavaa apua.

  Ihoni on sekaiho, rasvoittuu vähän, mutta pintakuva.

  Kiitokset myös blogistasi, asiantuntevuutesi, kirjoitustaitosi ja positiivisuutesi saa palaamaan kerta toisensa jälkeen. 🙂

  • hmm

   Oletko kokeillut jättää Humektania pois? Siis seerumi suoraan iholle.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *