Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lumene Gloss & Care Kynsilakanpoistoaine

Google Analytics on paitsi erinomainen hauskuuttaja, myös loistava ideaverstas miettiessäni, mistä voisin postata.

Katselen läpi hakusanoja, joilla ihmiset blogiini päätyvät ja mietin postauksia suosituista hakusanoista, joilla blogiini on päädytty, mutta joihin liittyen blogistani ei kuitenkaan varsinaista postausta löydy.

Sen vuoksi postaan tänään Lumenen kynsilakanpoistoaineesta.

Minulta itseltäni sitä ei enää löydy, mutta olen lainannut sitä äidiltäni usein hänen luonaan käydessäni.

Miksei sitä sitten löydy minulta itseltäni?

Sanotaanko vaikka, etten ole ihan sinut sen kanssa.

Lumenen Gloss & Care kynsilakanpoistoaine on hellävarainen ja asetoniton sekä lupaa poistaa lakan kynsistä helposi. Sen tuote tekeekin, mutta sen hellävaraisuus on se osio, mistä en siinä niinkään pidä.

Kynsilakanpoistoaineeseen on lisätty hoitavia öljyjä, joiden vuoksi tuote ei ole niin kuivattava ja sillä haetaan jopa hieman kosteuttavaa tunnetta kynsille ja kynsinauhoille. Hieman samaan tapaan kuin Dependin vihreässä lakanpoistoaineessa.

Näiden kahden ero paljastuu kuitenkin siinä vaiheessa, kun kynnet tahtoo huuhdella lakanpoiston jälkeen. (Ja kyllä, ne tosiaankin kannattaa tahtoa huuhdella puhtaiksi, sillä jos lakanpoistoaine kykenee liuottamaan pois kynsilakkasi, ei se voi olla ihan miedointa tavaraa.)

Lumenen lakanpoistoaineen jäljiltä on nimittäin hieman hankalaa saada kynnet puhtaiksi.

Ehkä tällä on haettu sitä, että kynsiin jäisi hoitavia öljyjä, mutta itse en siitä innostu. Kyllä minä tahdon huuhdella kynsilleni puhtaan pinnan, jolle uusi lakka sitten asettuu hyvin ja kestäväksi. Lumenen lakanpoistoainetta käyttäessä saa saippuankin kanssa tehdä paljon työtä, jotta poistoaineen jättämä tuntu lähtee pois.

Tuote siis poistaa lakat hyvin, mutta en tosiaan itse innostu sen ”hoitavasta” puolesta.

Mitä te olette tästä tuotteesta tykänneet?

Kommentit (10)

 1. Anonyymi

  Luin joskus kynsialan ammttilaisen vinkin, että kynnet kannataa putsata etenkin aina ennen lakkausta Neo-Amisept desinfiontiaineella. Lähtee kaikki rasvajämät kynnen pinnasta, jolloin lakkauskin luonnollisesti pysyy pidempään parempana.
  Mä teen näin lakan poiston jälkeenkin, vaikka en heti laittaiskaan uutta lakkaa. Toimii!
  (Tota Neo-Amiseptia saa ihan apteekista.)

 2. Suvi

  En ole kokeillut enkä kyllä nyt kokeilekaan, mulla on ollut Mavalaa, Depending sinistä ja nyt vihreää. Vihreä on parasta vaikkei Mavalassa mitään ehdotonta vikaa ole. Sininen sai sormet jotenkin kalkkisiksi eikä ollut yhtään sen nopeampi kuin vihreä. Seuraavaksi kokeilen Xtraa.

 3. Suvi

  En ole kokeillut enkä kyllä nyt kokeilekaan. Mulla on ollut Mavalaa, Dependin sinistä ja nyt Vihreää. Vihreä on parasta, vaikkei Mavalassa mitään suurta vikaa ollut. Sininen saa sormet jotenkin kalkkisiksi eikä ollut yhtään sen nopeampi kuin vihreäkään. Seuraavaksi kokeilen Xtraa.

 4. Myy

  Minä niin tykkään Dependin vihreän poistoaineen öljyisestä koostumuksesta! Se ei haihdu vanulapulta pois, vaan lappu pysyy juuri niin märkänä kuin haluan.

  Huuhtominen helpottuu sillä, että poistettua lakat hieroo ensin kuiviin käsiin nestemäisen saippuan ja huuhtoo vasta sitten. Toimii kaiken rasvaisen kanssa, mm. sormiin kiinni jämähtävä Narsin sävyttävä päivävoide lähtee näin helposti pois. 🙂

 5. Anonyymi

  lakkaan kynnet melkeen joka päivä jote tykään kynsilakanpoisto aineista jotka kosteutttaa nyt kysyisin kosteuttaako toi lumene vaa jääkö sormet ja kynnet kuivan tuntuisiksi? entä se dependin?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *