Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lumene Bright Now Vitamin C BB Cream SPF 20

Tämä on jo vähän vanha juttu, mutta minä olen välillä vähän hidas. Varsinkin, kun puhutaan meikkipohjiin liittyvien postauksien näpertelystä. Olen vaan mielettömän saamaton niiden kyhäämisessä.
 
Nyt oltin itseäni kuitenkin niskasta kiinni ja värkkäsin teille postauksen Lumenen muutamia kuukausia sitten ilmestyneestä uudistuneesta BB-voiteesta, joka päätyi minulle töiden kautta.
Uusi Bright Now Vitamin C BB Cream on vanhaan verrattuna ohuemman ja vähemmän rasvaisen tuntuinen. 
Siinä missä entinen versio tuntui tuhdilta ja enemmän normaalista kuivemmalle iholle sopivalta tuotteelta, on tämä koostumukseltaan jo huomattavasti laajemmalle käyttäjäkunnalle sopivaa tavaraa.
Pidin itse suuresti vanhasta versiosta ja kokeilin uuden jännityksellä. Vanhahan oli palkittu jopa jenkkiläisen Good  Housekeeping lehden toimesta, joten kuinka paljon sitä oltiin uskallettu sörkkiä?
Vasemmalla uusi sävy 01, oikealla vanha 01.
Ensinnäkin sävyä oltiin paranneltu. Vanha sävy 01 oli melko tumma, mitä tämä uusikin sävy minun vaalealla ihollani on. Uusi on kuitenkin vanhaa vaaleampi. Itselleni tämäkin on yhä kuitenkin hieman liian tumma näin syksyn tullen.
Oma ihoni voi tällä hetkellä melko hyvin, mutta punoittaa hieman. Lisäksi en ole edelleenkään täysin sinut pisamieni kanssa ja toivonkin meikkipohjani kykenevän häivyttämään niitä jossain määrin. En hae paksua pohjaa, mutta tahdon hyvää tasoitusta. 
Uusikin BB-voide on koostumukseltaan iholle hyvin levittyvä,
mutta tuntuu tosiaan pienen levittämisen jälkeen vanhaa vähemmän rasvaiselta.
Lumenen uuden BB:n peittävyys on yhä hyvä ja ihosta tulee tuotteen jälkeen todella tasaisen värinen. Iho jää siitä huolimatta heleäksi ja kuulaaksi. 
Koin, että BB-voide peitti muuten tarpeeksi hyvin, mutta silmien alle halusin vielä lisätä hieman erillistä peiteainetta.
 
Itse koen ihon jäävän hieman liian rasvaisen tuntuiseksi omaan makuuni, joten viimeistelen pinnan mielelläni puuterilla.
Sävy oli iholleni tosiaan yhä liian tumma, minkä vuoksi joudun jättämään ainakin näin aurinkoisimman ajan ulkopuolella tuotten oman kosmetiikka-arsenaalini ulkopuolelle. 
Jos tuotteen sävy olisi ollut omalle iholleni kohdallaan, käyttäisin tuotetta varmasti näin talvellakin. Pidin nimittäin siitä, kuinka kosteuttavalta se ihollani tuntui. 
Oma ihoni on pinnalta kuiva, mutta hieman keskialueeltaan rasvoittuva. Sille levitettävä tuote ei siis saa olla liian kuivan mattainen, muttei missään tapauksessa liian rasvainenkaan. Edelliseen versioon verrattuna tämä olikin ihollani vieläkin toimivampi uuden vähemmän rasvaisen koostumuksensa ansiosta.
Pidin kuitenkin ihan erityisesti siitä, kuinka heleäksi iho tämän jäljiltä jäi. Käytin itse tuotetta sekä ohuen seerumin päällä että täyteläisemmän kosteusvoiteenkin kanssa ja totesin molemmat käyttötavat iholleni sopiviksi.

Oletteko te kokeilleet Lumenen uudistunutta BB-voidetta? Mitä olette siitä tykänneet?

Kommentit (24)

 1. Anonyymi

  Moikka, seurasin blogiasi ahkerasti silloin kun söit roaccutan-kuuria. Palasin nyt lukemaan blogiasi ja olen yrittänyt etsiä blogista paraniko ihosi roalla vai löytyikö joku muu keino, nykyään nimittäin ihosi näyttää tosi hyvältä:) Olisin kiinnostunut miten olet saanut ihosi hyvään kuntoon. Itse tuskastelen aknen kanssa e-pillereiden lopettamisen jälkeen.:/

 2. Anonyymi

  Onko tuo uusi versio yhtä voimakkaasti hajustettu kuin vanhempi sisarensa? Käytin jonkun aikaa sitä vanhaa versioita, ja tykkäsin siitä kovasti, mutta se sai aikaan kasvoihin ja kaulaan inhottavan finniryöpyn :/ En ole koskaan reagoinut mihinkään muuhun voiteeseen samalla tavalla, ja epäilen syyksi sitä hajustetta.

 3. Mamma Muumaa

  Kiitos INCI-luettelosta, koska oman pahvipakkauksen olin vipannut roskiin ennen, kuin olin tarkistanut sisältääkö voide aineita, joille olen allerginen!

 4. Ei mitään pysyvää

  No höh. Nyt Lumene lopettaa tämän loistotuotteen valmistuksen ”tuoteuudistuksen” nimissä. Tämä BB-voide oli ainoa, jolla sain nenän ihohuokoset kauniisti peittoon. Lumenen olisi nyt kyllä kannattanut noudattaa vanhaa sananlaskua ”If it’s not broken, don’t fix it”.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *