Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lumene Blueberry Liquid Eyeliner

Tänään tahtoisin jutella Lumenen nestemäisestä Blueberry Liquid Eyelinerista, jonka heitin juuri roskiin.

Tämä oli ollut minulla avattuna kohta 14 kk mikä on huomattavasti pidempään kun pakkauksessa luvattu 6 kuukauden säilyvyys. Tuote ei loppunut, sillä käytän nestemäistä rajausta todella, todella harvoin, joten en laske tätä loppuneeksi tuotteeksi, mutta tahdon silti mainita tästä pari sanaa.

Minusta tämä nimittäin on aivan loistava dipattava eyelineri! Väri on intensiivinen ja pigmentti vahva (toisin kuin esimerkiksi Max Factorin hailakassa eyelinerissa) ja minusta tämän sivellin on mainio. Se on hyvin napakka ja kärjestään kapea, eli sillä saa tehtyä niin ohutta kuin paksumpaakin jälkeä. (Mustan lisäksi saatavilla myös tummanruskea sävy.)

Omassa käytössäni tämä on aina pysynyt moitteettomasti luomilla, mutta niin tekevät lähes kaikki rajaukset, joten olen siinä mielessä ehkä hieman huono kommentoimaan pysyvyyttä. (Kommentoikaa siis te, joilla asiasta on kokemusta!) Hyvää palautetta olen tästä kuitenkin kuullut muiltakin, joten tykkään suositella tätä edullisempien eyelinereiden kategoriasta.

Hintaa tällä on n. 11-12 euroa.

Kokemuksia tästä tai muista mainioista nestemäisistä rajauksista?

PS. Lisäsin erään lukijan pyynnöstä tähän vanhaan Rimmelin 1-2-3 looks mascaran postaukseen kuvat mascarasta ripsissäni myös mascaran ykkös- ja kakkosasennossa. (Aluksihan halusin vain heti kokeilla tuota näyttävintä kolmosvaihtoehtoa.) Voin sanoa, että tykkään mascarasta oikeastaan sen kaikissa asennoissa!

Kommentit (29)

 1. Nimetön

  N: Kokeile ihmeessä Lumene. 🙂

  Pääsky: Oliko sinulla siis se Rimmelin sivellinpäinen josta lähti karvaa vai voiko tällaisesta tussipäisestäkin jotain nöyhtää irrota…?

  Neiti Outi: Tämä korvasi sen entisen. 🙂

  Ansku: Hankala sanoa mitään ehdotonta tukkimatonta, mutta L'orealin ja Garnierin kasvoille tarkoitut suihkeet ovat suosikkejani ohuen koostumuksensa vuoksi. 🙂

  Luna: Harmi tosiaan, että on lopetettu. Enää edullisemmista taitaakin löytyä vain IsaDoran WP-lineri ja Goshin WP:t Exteme Artit. :/

 2. Anonyymi

  Todellakin mainio tuote. Itse käytän nestemäistä rajausta päivittäin ja voin sanoa olleeni tähän Lumeneen erittäin tyytyväinen. Pysyvyyskin on ainakin itselläni ollut erinomainen. Tätä ennen käytin pari vuotte Wet'n'Wildin nestemäistä eyelineria, joka oli sekin 2,50 euron hintaansa nähden kerrassaan mainio, vaikkei sen pysyvyys ihan huippuluokkaa ollutkaan.

 3. Anonyymi

  Tää on munkin mielestäni ollut aina paras! Kaikenlaisia olen kokeillut, mutta aina palaan tähän..tai siis lumenen eyelineriin 🙂

 4. Anonyymi

  Hei! Tyhmä kysymys, kun en mistään muualta vastausta löydä: onko tuo Blueberry eyeliner vedenkestävä vai ei? Tuo vaikuttaa tosi hyvältä postauksesi perusteella ja olenkin etsinyt jotain parempaa merkkiä vanhan tilalle.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *