Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lumene BB-Cream

Hyvistä meikkipohjista puhuttaessa Lumenen meikkipohjat eivät yleensä ole olleet niitä, jotka ovat ensimmäisinä nousseet mieleeni. Hyvä meikkipohja kun on minun ihollani sellainen, joka peittää sopivasti, levittyy hyvin, tuntuu iholla kevyeltä, ei ole liian kuiva eikä liian rasvainen, jättää ihon heleän näköiseksi ja kestää iholla hyvin.

Lisäksi tuotteesta tulisi löytyä iholleni sopivan vaalea sävy.

Onkin siis outoa, että voin kertoa Lumenen tuotteen täyttävän nuo kaikki edellytykseni ja kilpailevan ykköspaikasta meikkipohjien kategoriassani Shiseidon sävyttävän päivävoiteen kanssa.

Siinä missä BB-voidevimma on iskenyt lähes kaikille kosmetiikkamerkeille, on Lumenekin tietysti napannut vimmaan kiinni kääriäkseen siitä omat lanttinsa kotiin.

Ja hyvä näin, sillä Lumenen BB-voide on minun ihollani ylivoimaisesti paras Suomen markkinoiden BB-voide!

Olen aiemmin pitänyt Garnierin BB-voiteesta, mutta tuotteen valeampi sävy on iholleni hitusen liian tumma ja koostumuskin ehkä hieman liian kiiltävä.

Lumenen BB-Creamista löytyy kahta sävyä (01 ja 02), joista 01 on iholleni sopiva.

Sain Lumenelta ensin sävyn 02 kokeiltavakseni ja ihastuin siihen niin kovasti, että minun oli pakko sen jälkeen käydä ostamassa iholleni paremmin sopiva sävy 01.

Lumenen BB-Creamin kanssa on tärkeää, että tuotteen käyttää iholla yksinään. Ohjeet neuvovat niin tekemään, mutta itse tietysti halusin väkipakolla uhmata näitä ohjeita ja kokeilla tuotetta kaikkien muiden mahdollisten voiteiden kanssa. Ei toiminut ja lopputulos oli, että joka kerta peittävyys, levittyvyys tai kestävyys kärsivät. Voide olikin siis parhaillaan joko yksinään tai maksimissaan kevyen seerumin päällä. Uusin kokeiluni on tosin ollut käyttää tuotetta Lumenen ihanan Premium Beauty -linjan hoitoöljyn päällä ja sen kanssa tuote onkin kyllä toiminut loistavasti. Voidemmaisemmat koostumukset ovat siis olleet ainoa hankaluus tuotteen kanssa.

Iho ilman BB-voidetta.

BB-Cream levittyy iholle ohuena, muttei kovin rasvaisen tuntuisena. Tuote tuntuu iholla ohuelta, mutta näyttää silti sopivan peittävältä ja ihon sävyä tasoittavalta ja peittääkin iholla itseasiassa enemmän kuin esimerkiksi Shiseidon sävyttävä päivävoide.

Tykkään tuotteen iholle jättämästä pinnasta, sillä se on kestävän oloinen ja heleän näköinen, mutta puolimattaisen tuntuinen.

Itse viimeistelen pinnan Diorin irtopuuterilla, jolloin iho jää yhä heleäksi, mutta lopputulos kestää vielä paremmin iltaan saakka.

Olen itse käyttänyt tuotetta yksinään tai laivalla töissä kuivassa sisäilmassa ollessani ohuen kosteusseerumin tai hoitoöljyn päällä ja kuivuuteen taipuvainen ihoni on voinut loistavasti.

Lumenenkaan BB-Cream on tuskin sen enempää oikean BB-voiteen kaltainen kuin muutkaan Suomessa myytävät ”BB-voiteet”, mutta hyvää jälkeä tämä silti tekee ehdottomasti. Siinä missä esimerkiksi Garnierin BB-voide tuntuu enemmän sävytetyltä päivävoiteelta, on Lumenen BB-Cream puolestaan enemmän hoitava meikkivoide.

Itse olen aivan innoissani Lumenen BB-voiteesta ja suosittelen sitä ehdottomasti. Aivan mieletön tuote!

Oletteko kokeilleet Lumenen BB-Creamia? Mitä olette siitä tykänneet?

Kommentit (44)

  1. virve

    AA sävyttävä päivävoide on paljon ohuempi ja kevyempi, eli tasoittaa ihon sävyä vain kevyesti eikä peitä samalla lailla kuin tämä BB-voide peittää. 🙂 Myös sävyt ovat molemmat melko tummia, tämän sävy nro 1 on hieman vaaleampi.

  2. Bb-kuluttaja

    Itse sekoitan sormen päällä keskenään tipan medium-sävyä ja tipan light-sävyä. Näin.saan parhaimman sasaävyn.
    Nyt en vain kauhukseni viime kuussa löytänyt mistään kyseisiä voiteita. Toivittavasti ei ole poistunut markkinoilta. Jatkan etsintää!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *