Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

LR 2412 4%

Lancomen yksi eniten julkisuutta saanut tuote on Visionnaire-seerumi.
Turkoosiin pulloon pakattu seerumi lupaa vaatimattomasti siloittaa ryppyjä näkyvästi, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa ihon sävyä. Apuna toimii LR2412 -molekyyli, jota tuotteen koostumuksessa on jopa 4%.
Kuulen tästä jatkuvasti kehuja. Tämä on kuulemma loistava, mieletön ja uskomaton. Täydellinen.
Ja minä en vaan löydä sitä juttua. Vaikka kaikki kehuvat tätä!
Olen yrittänyt luopua Lancomea kohtaan vaalimastani asennevammastani ja antaa tälle oikeasti mahdollisuuden. Jopa useaan otteeseen!
Minulla on ollut tästä kaksi 7ml minikokoa jotka olen molemmat iholleni käyttänyt. Minulla on myös ollut kokonainen iso pullo, josta sitten luovuin sitä jonkun aikaa käytettyäni. En huomannut mitään eroa ihossani, mutta ystäväni oli kuullut tuotteesta niin paljon kehuja, että hän tahtoi kovasti saada sen käsiinsä, joten luovutin tuotteen hänelle.
Tämä ei ole tehnyt ihoni väristä minusta yhtään tasaisempaa tai saanut sitä tuntumaan sileämmältä. Ainoa ihon heleytykseen liittyvä ilmiö on tapahtunut ehkä hyvin pienessä mittakaavassa siinä vaiheessa, kun tätä vaaleanpunertavan helmiäishohtoisena kuultavaa tuotetta on iholle levittänyt: tottakai se heleyttää ihoa, jos siinä on heleyttäviä pigmenttejä mukana.
En vaan ole löytänyt tämän juttua.
Minua kiinnostaisi kuitenkin kuulla, ketkä teistä ovat löytäneet tuotteesta SEN jutun ja kuinka se on teillä toiminut?

Kommentit (13)

  1. Anonyymi

    Samaa mieltä olen kanssasi. Pakkohan tämä ihmeaine oli ostaa kun lupaukset olivat niin suurenmoiset.. En huomannut mitään vaikutusta täysikokoisen seerumin käytön aikana enkä sen jälkeen. Ihan huuhaata. Parempi tuote on Vichyn Aqualia Thermal kosteuttava seerumi, hintaa noin 25€. Kosteuttaa mukavasti ihoa 🙂

  2. Anonyymi

    Aivan samanlaiset kokemukset minullakin, käytin yhden pullon loppuun mutta en huomannut mitään vaikutusta, ihohuokoset ei pienentyneet kuten väitetään eikä iho muutenkaan näyttänyt paremmalta.Minulla on sekaiho joka helposti alkaa kiiltää.Tänä kesänä olen käyttänyt Estee Lauderin BB-voidetta ja sen alla saman sarjan Idealist-seerumia ja ne ovat toimineet hyvin.Helteisinä päivinäkin iho on pysynyt hyvin mattapintaisena.

  3. Anonyymi

    Äitini joka on 65 vuotias vannoo visionnairen puolesta. Hänellä iho ei rasvoitu ollenkaan ja kommentit tuotteesta ovat olleet suorastaan pelkkää ylistystä, meikki pysyy kasvoilla, rypyt ovat siloittuneet ja kosteusvoiteen kanssa naamaa ei kiristä. Itse kokeilin ainetta, mutta pintakuiva ihoni reagoi seuraavana aamuna parilla ihohuokosen tukkeumalla. Luulen tosiaan että vanhemman ihmisen iholle tuo tuote on mitä mainioin, mutta itse 25 vuotiaana löydän parempiakin vaihtoehtoja muista seerumeista.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *