Löytö: Cremorlab Mineral Water Mist

*Sis. mainoslinkkejä

Kuten tiedätte, olen nykyään aivan valtava kasvosuihkeiden fani ja käytän niitä sekä usein että paljon. Erilaiset suihkeet sopivat erilaisiin tilanteisiin, sillä suihkeen koostumus ja pullon suihkuttama pisarakoko määrittelevät, onko kyseessä tuote, joka sopii parhaiten nimenomaan osaksi ihonhoitoa vai voiko sitä käyttää myös meikin päällä.

Tykkäänkin pitää töissä työpöydälläni kasvosuihkepulloa, johon voin kurkottaa päivän aikana useaan otteeseen. Kasvosuihke auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja heleänä, mikä tekee siitä erinomaisen tuotteen erityisesti näyttöpäätteen äärellä työskentelevälle. Minulle on kuitenkin tärkeää, että työsuihkessani on mahdollisimman hienojakoinen koostumus, sillä en tykkää pärskiä meikkipohjan päälle päivän aikana liian märkiä ja isoja pisaroita.

(Tästä aiemmasta postauksestani voi lukea, millä kaikilla tavoilla kasvosuihketta voi käyttää.)

Cremorlab Mineral Water Mist Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Työpöytäni kulmalle muuttikin juuri uusi tulokas, kun sain maahantuojalta blogikokeiluun korealaisen Cremorlab  Mineral Water Mist* -kasvosuihkeen. Olin ennen tätä ehtinyt jo ihastua Cremorlab Shadow-Off Eye Cream -silmänympärysvoiteeseen, joten sydämeni oli jo valmiiksi varsin avoin ottamaan minulle tuotetasolla vielä melko tuntemattoman merkin uuden tuotteen.

(Tuotteesta löytyy postaus täältä.)

Cremorlab Mineral Water Mist Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Cremorlab-tuotteet sisältävät erityistä lähdevettä, jota löytyy myös tästä kasvosuihkeesta. Joku ehkä muistaa, kuinka postasin vähän aikaa sitten kasvosuihkeiden ja lähdevesisuihkeiden erosta todeten, että vaikka lähdevesisuihkeet sisältävätkin herkkää ihoa rauhoittavia mineraaleja, en koe niiden jatkuvaa käyttöä hyväksi iholle niiden liian emäksisen pH-arvon vuoksi. Cremorlab Mineral Water Mist -kasvosuihkeen koostumus on kuitenkin onneksi pH-tasapainoitettu ja mittasin itse pH-paperin avulla siinä olevan ihoneutraalin pH-arvon.

(Kiinnostuneet voivat lukea pH-arvon merkityksestä ihonhoidossa tästä aiemmasta postauksestani.)

Cremorlab Mineral Water Mist Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Merkin kasvosuihke onkin siis täynnä hyviä juttuja. Se sekä rauhoittaa että raikastaa ihoa lähdevesisuihkeen tapaan, minkä lisäksi se sisältää sekä kosteuttavia että ihoa myös muutenkin hoitavia, heleyttäviä ja ravitsevia ainesosia.

Cremorlab Mineral Water Mist Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Mistä tässä suihkeessa kuitenkin ihan erityisesti pidän on sen pakkaus. Tuotetta on saatavilla sekä 50 ml käsilaukkukoossa että isommassa 120 ml pullossa ja sen pakkaus on erittäin hienojakoista usvaa suihkiva aerosol-pullo. Suihke onkin siis täydellisen kevyttä, mutta ihoa silti hyvin kosteuttavaa, minkä ansiosta se on mitä parhain tuote suihkia nimenomaan meikkipohjan päälle tuomaan iholle kosteutusta ja heleytystä. Suihke tuntuu myös mukavan rauhoittavalta silloin, kun ihoa kuumottaa ja se helottaa punakkana.

Cremorlab Mineral Water Mist Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Cremorlab Mineral Water Mist -kasvosuihke löytyy myynnistä elevenin verkkokaupasta täältä*. 50 ml pullolla on hintaa vain 11,90 euroa ja 120 ml pullolla 16,90 euroa.

Olen päässyt viimeaikoina kokeilemaan muutamaa muutakin Cremorlab-tuotetta enkä yhtään ihmettele, miksi merkistä ollaan innostuttu niin kovasti. Sen tuotteet ovat hyviä ja toimivia, minkä lisäksi myös niiden pakkaukset miellyttävät minimalistista tyyliä suosivaa silmääni. Koko elevenin Cremorlab-tuotevalikoima löytyy täältä*.

Cremorlab Mineral Water Mist Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Millaisista kasvosuihkeista te pidätte eniten?

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (7)
  1. Kosmetiikan Suurkuluttaja
    1.12.2017, 13:02

    Itse tykkään joskus käyttää suihkeita meikin kiinnitykseen. Lemppari taitaa olla Urban Decayn All Nighter!

    1. Minun pitää varmasti laajentaa tätä fiilistelyäni seuraavaksi paremmin noiden kiinnityssuihkeiden puolelle. 🙂

  2. Saako tuo meikin päälle suihkuttelu meikin ”imeytymään” syvemmälle huokosiin? Ajatus ei kiehdo ainakaan normikosmetiikalla toteutettuna.

    1. Ihon kosteuttaminen ei muuta mitenkään meikkituotteiden partikkelikokoa, eli ne eivät imeydy iholle sen syvemmälle, vaikka kasvoille suihkuttaa kosteuttavaa suihketta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *