Tämä silmänympärysvoide pelastaa talven kuivattaman ihon

Näin ilmojen kylmettyä useampi on kysellyt minulta erityisesti Instagram Stories -klippien puolella hätäapua kuiville silmänalusille. Olen vinkannut blogissani useammastakin loistavasta, tehokkaasti kosteuttavasta korealaisesta silmänympärysvoiteesta (mm. Missha Time Revolution Nutritious Eye CreamInnisfree Orchid Eye Cream ja Etude House Moistufull Collagen Eye Cream), mutta jos tilanne on akuutti, joutuu kehumiani tuotteita odottamaan turhaan pitkään eBaysta tilatessa. Tässä siis vinkki erittäin tehokkaasta tuotteesta, jonka voi heti kipaista hakemaan avuksi apteekista.

Louis Widmer silmänympärysvoide kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Louis Wider Eye Contour Cream -silmänympärysvoide on kestosuosikkini, jota olen kehunut varmasti jo ainakin 15 vuotta siitä lähtien, kun joskus teininä kuivien silmänalusien kanssa tuskaillessani sain siitä vinkin ja hain apteekista näytteen. Sen jälkeen minulla on lähes aina ollut kotona tuotetta yksi purkki valmiina pelastamaan kuivan silmänympärysihoni. (Tämä kuvissa näkyvä purkki on saatu maahantuojalta.) Jos en olisi utelias kokeilijaluonne ja rämäpäinen kosmetiikkaseikkailija voisi jopa olla, että en edes käyttäisi mitään muuta silmänympärysvoidetta kuin tätä, sillä niin hyvin ja varmasti tämä toimii.

Louis Widmer silmänympärysvoide kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Louis Widmerin silmänympärysvoiteessa on ihoa aivan huikean tehokkaasti kosteuttava ja erityisesti nimenomaan kosteutta iholle lukitseva koostumus. Se ei ole paksu ja jäykkä, mutta täyteläinen ja erittäin ravitseva. Se on omiaan kaikille niille, joiden silmänympärykset kuivuvat helposti ja olen pelastanut sillä monet kerrat jopa hilseilevän kuivan silmänympärysihon kuten olen kuullut monen muunkin tehneen. Itseasiassa tämä on tuote, jota nimenomaan aina suosittelen kaikille, jotka kärsivät hilseilevän kuivasta ja jopa atooppisesta ihosta silmänympäryksillään.

Tuotteessa sanotaan sen olevan anti-age-vaikutteinen, mutta en näe sen sisällössä mitään sellaista, minkä vuoksi sitä ei voisi käyttää nuoremmallakin iholla, jos iho kaipaa eritysen tehokasta kosteuttajaa. Omiaan tuote on toki nimenomaan ikääntyvällä iholla, sillä se sisältää mm. retinyylipalmitaattia, joka on mieto A-vitamiinin muoto. A-vitamiini tunnetaan nimenomaan kyvystään tehostaa ihon uudistumista, joten voide on loistava hoitamaan silmien ulkonurkkien harakanvarpaita ja muita silmänympärysjuonteita, jotka kaipaavat pehmitystä ja häivytystä.

Merkin oman kotisivun mukaan silmänympärysvoide on suunniteltu etupäässä yli 30-vuotiaille, mutta sitä suositellaan myös kaikille, joiden silmänympäryksillä näkyy väsymyksen ja kuivuuden merkkejä.

Louis Widmer silmänympärysvoide kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Käytän itse tätä silmänympärysvoidetta ongelmitta myös liikkuvalla luomella öisin, sillä ilman kosteutusta yläluomeni iho kuivuu. On kuitenkin hyvin henkilökohtaista, kuinka silmänympärysvoide sopii omissa silmissä liikkuvalle luomelle, joten suosittelen kokeilemaan sitä varovasti. Ihan ripsirajaan asti tuotetta ei kannata yläluomella levittää, sillä se saattaa kulkeutua sieltä helposti silmään ja saada aikaan ärsytystä. Joillakin täyteläinen silmänympärysvoide voi myös saada aikaan yöllä turvotusta, mikäli sitä levittää liikkuvalle luomelle. Päivällä en itse käytä silmänympärysvoidetta yläluomella, sillä se heikentää muutenkin jo hankalasti pysyvän silmämeikkini kestoa. Silmänympärysvoiteen rasvainen koostumus voi myös saada ripsivärin levähtämään.

Louis Widmerin silmänympärysvoiteesta on saatavilla kaksi versiota, jotka ovat muuten samanlaisia, mutta toinen on hajustettu ja toinen hajusteeton. Minulla on ollut molempia ja olen tykännyt niistä, mutta jos silmät ovat hyvin herkät, voi hajusteeton versio olla parempi.

Louis Widmer silmänympärysvoide kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Silmänympärysvoiteessa on erityisen loistavaa se, että se on pakattu 30 ml purkkiin, josta riittää iloa pitkäksi aikaa – tavallisesti silmänympärysvoiteiden pakkauskoko on 15 ml. Tuotetta kannattaakin käyttää pakkauksessa tulevalla spaattelilla, jotta se pysyy hyvänä koko pitkän ikänsä ajan. Pakkauksessa kerrotaan, että tuote säilyy avattuna 9 kuukautta, mutta myönnän pitäneeni omaa purkkiani käytössä hieman pidempään jokaisella käyttökerralla. Tavallisesti purkkini onkin mieheni säännöllisessä käytössä ja käyn itse lainaamassa sitä häneltä.

Erityistä tuotteessa on myös se, että sitä voi käyttää sen uudistavan vaikutuksen vuoksi myös arpien hoidossa kasvojen iholla. Epäpuhtauksiin taipuvaisella iholla en sitä välttämättä suosittele tuoreisiin, finnien jättämiin arpiin, sillä tuotteen koostumus on niin täyteläisen ravitseva, mutta muiden arpien hoitoon sitä voi käyttää. Silmänympärysvoidetta voi myös käyttää silmänympäryksiä hellivänä naamiona levittämällä sitä vähän reillummalla kädellä.

Lous Widmerin verkkosivulla vinkataan myös, että silmänympärysvoidetta voi käyttää tehokkaana kasvonaamiona hieromalla sitä aluksi kasvojen iholle ohuen kerroksen, lisäämällä sitten vielä toisen ohuen kerroksen ja peittämällä kasvot lämpimällä, kostealla pyyhkeellä ja antamalla tuotteen vaikuttaa 20 minuuttia.

Louis Wider Eye Contour Cream -silmänympärysvoidetta myyvät apteekit ja se löytyy myynnistä verkkoapteekista täältä.*

Louis Widmer silmänympärysvoide kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kuinka teidän silmänympäryksenne voivat näin talvella?


Katso lisää vinkkejä:
5 vinkkiä silmänympärysjuonteiden ehkäisyyn

Mitä tehdä, kun silmänympärykset kuivuvat

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (14)
  1. Mulla on atooppista ihottumaa just silmän ympärillä yleensä…kutisevaa ja kirvelevää. Tänä vuonna oon siltä säästyny dermalogican stress positive eye lift naamion ansiosta…tätä voi käyttää naamion lisäksi silmänympärysvoiteena…oon laittanu sitä joka yöksi ja aamulla Avénen soothing eye creamia. Se on ollu luottotuotteeni 20 vuotta. Täytyis kyllä vihdoin testata tää Widmerin voide kans.

    1. Täytyykin tutustua noihin mainitsemiisi tuotteisiin! 🙂

  2. Mulla alkaa loppua Clarinsin valkoisessa purkissa oleva sy-voide, miellyttàvàn tuntuinen, mutta tuubi olisi niin paljon kàtevàmpi. Tilasinkin korealaisen The Skin Housen wrinkle sy-voiteen, olin jostain lukenut siità kehuja, sekin on 30ml tuubi. Tunnetko sinà sen? Alle meinaan laittaa Hylamiden sy-seerumia, se on mulla korkattavana kaapissa.

    1. En ole itse kokeillut The Skin Housen tuotteita kauheasti, mutta olen kuullut niistä kyllä paljon hyvää. Hylamiden tuotteita pitäisi kyllä itsekin kokeilla! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *