Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Louboutin Red

No niin, nyt se on julkaistu. Nimittäin Christian Louboutinin nimikkokynsilakka.
Pariisilainen kenkäteollisuuden kulttihahmo herra Louboutin on julkaissut kynsilakan, joka on tietysti väriltään juuri se täydellinen louboutininpunainen.
Kuva täältä.
Tyylikkääseen pulloon pakattu lakka on saanut inspiraationsa Louboutinin mitä luultavammin maailman epämukavimmista kengistä, eli Ballerina Ultima Shoe -kengistä, joissa on kahdeksan tuuman (n. 20 cm) korko. Upeapakkauksinen teräväkorkkinen lakkapullo onkin tämän vuoksi itsekin 20 cm korkea.
Legendan mukaan Louboutinin punainen kengänpohjien sävy syntyi hänen lainatessaan assistentiltaan hänen punaista kynsilakkaansa saadakseen kenkiin hieman väriä ja herran itsensä mukaan hän antaa nyt kynsille takaisin sen, minkä kengät ottivat niiltä aikoja sitten.
Viisikymmentä dollaria kustantavan punaisen sävyn luvataan imartelevan kaikkia ihonsävyjä ja sen lisäksi muutamia muitakin sävyjä on jo julkaistu. Yhteensä sävyjä tullaan julkaisemaan elokuun loppuun mennessä 30. (Tämän linkin takaa löytyy muutamia muitakin sävyjä kuvattuna ja täältä löytyy hyvä postaus lakasta.)
Liukuvärjätyssä pullossa tuleva lakka näyttää toki upealta taideteokselta mutta sai minut esittämään teille kysymyksen siitä, kuinka paljon olette valmiita maksamaan kynsilakasta? 
Itse sanoisin kipurajani menevän täydellisen kynsilakan kohdalla noin 25 euron paikkeilla ja voisin olla valmis tinkimään siitä hieman jos tietäisin, että tulisin käyttämään lakkaa paljon ja jatkuvasti eikä minulla olisi useita muita lakkoja jemmassa.

Kommentit (14)

  1. virve

    Mielenkiintoista lukea näitä teidän vastauksianne, kiitos niistä! 🙂

  2. Mikko

    Onko muuten vinkkiä, mistä tätä saisi tilattua Suomeen? Mieluiten Euroopan nettikaupoista…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *