Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

L’Oréalin ystävämyynti

Minulta kysellään aina välillä, satunko tietämään, koska olisi jälleen vuorossa ystävämyyntejä. Tämän vuoksi halusin jakaa teille tämän Facebookista bongaamani ilmoituksen:
Jos kalenterissa siis on vapaata aikaa tiistaina, niin kannattanee käydä katsomassa, löytyisikö L’Oréalin ystävämyynnistä jotain ihanaa vaikkapa joululahjaksi itselleen tai muille.
Kuka aikoo käydä kurkistamassa?

Kommentit (5)

 1. Nanna

  Aaaaaargh! Pitäs asua etelämmässä et joskus pystys eestymään tollasiin 😐

 2. Anne

  Valitettavasti tiistai ei sovi itselle mutta kiva kun vinkkaat näistä, kävin keväällä vastaavassa ystävämyynnissä vinkistäsi ja löysin upeat hiustenhoitotuotteet.

 3. Tasmanian tuholainen

  Sain ihan henkilökohtaisen kutsun tähän ystävämyyntiin (kuten myös moneen muuhunkin), joten saatan mennäkin.
  Hamstraajilta ja jälleenmyyjiltä ei voi tälläkään kertaa välttyä…

 4. Kaisuli Siamese Lipstick

  Menossa olen! Toivottavasti siellä on vielä päivällä jotain jäljellä.

 5. Niina

  Minusta oli kiva kun vinkkasit L’Orealin ystävämyynnistä. Sain hankittua yhden hyvän siveltimen ja tuoksun. Harmi että L’Oreal ei enää ole julkistanut ystävämyyntiä kaikille vaan siitä on varmaan tullut sisäpiirin juttu koska en ole enää reiluun vuoteen nähnyt ilmoitusta missään. Se on sääli. Kometiikka-alan ammattilaiset ja bloggaajat saavat varmasti ilmaistuotteita ihan riittävästi joten oli kiva että tavallinen tallaajakin sai kerran vuodessa tuotteita oikeasti edulliseen hintaan jos pääsi paikalle. En jälleenmyynyt tuotteita eikä varmasti moni muukaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *