Loreal plus Urban Decay

Kosmetiikkamaailmassa on jälleen tapahtumassa uudistuksia, kun jo valmiiksi puoli valtakuntaa omistanut L’oreal osti meillä Suomessa lähinnä vain aktiivisemmin kosmetiikkaintoilua harrastavien keskuudessa tunnetun Urban Decay -kosmetiikkamerkin oman brändisateenvarjonsa alle. 
Tosiasiassa tieto ostoksesta julkaistiin jo viime vuoden puolella, mutta se oli mennyt minulta täysin ohi ja sain kuulla siitä vasta muutamia viikkoja sitten. 
Elämme siis jännittäviä aikoja. Mitä L’oreal keksii Urban Decaylle tehdä? Tekeekö se sille ”essiet” ja tuo merkin vihdoin kaiken kansan tietoisuuteen myös meidän leveyspiireillämme? Toivotaan, sillä tämä kulttimaineessa olevan luomivärinpohjustajan valmistajan soisi kyllä tuovan kosmetiikkansa kaikkien saataville!


Olitteko te kuulleet asiasta? Onko Urban Decay teille ylipäätänsä tuttu merkki? Käsi ylös, kuka toivoisi merkkiä Suomen kosmetiikkaosastoille? 
Kommentit (33)
  1. Jee, ihan uutta mulle 😀

  2. en ollut kuullut asiasta aikasemmin. kiitos tietotoimistolle 🙂 luomivärinpohjustusaine toimii täydellisesti rasvaisilla luomillani!!! silmäni ovat kaiken lisäksi vielä syvällä päässä ja yläluomeni ei juuri näy… kaikki luomivärit pysyy aamusta iltaan täydellisinä!!! suosittelen!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *