Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Loreal plus Urban Decay

Kosmetiikkamaailmassa on jälleen tapahtumassa uudistuksia, kun jo valmiiksi puoli valtakuntaa omistanut L’oreal osti meillä Suomessa lähinnä vain aktiivisemmin kosmetiikkaintoilua harrastavien keskuudessa tunnetun Urban Decay -kosmetiikkamerkin oman brändisateenvarjonsa alle. 
Tosiasiassa tieto ostoksesta julkaistiin jo viime vuoden puolella, mutta se oli mennyt minulta täysin ohi ja sain kuulla siitä vasta muutamia viikkoja sitten. 
Elämme siis jännittäviä aikoja. Mitä L’oreal keksii Urban Decaylle tehdä? Tekeekö se sille ”essiet” ja tuo merkin vihdoin kaiken kansan tietoisuuteen myös meidän leveyspiireillämme? Toivotaan, sillä tämä kulttimaineessa olevan luomivärinpohjustajan valmistajan soisi kyllä tuovan kosmetiikkansa kaikkien saataville!


Olitteko te kuulleet asiasta? Onko Urban Decay teille ylipäätänsä tuttu merkki? Käsi ylös, kuka toivoisi merkkiä Suomen kosmetiikkaosastoille? 

Kommentit (33)

 1. Julle

  On tuttu , olisi mahtavaa saada Suomen markkinoille (: ! On hyvä tuote ja varmasti olisi ostajia .

 2. Anonyymi

  Voi ei, ihan kamala uutinen. Lorkku on varmaan se kaikkein pahiksimpana pidetty kosmetiikkayhtiö. No joo, en nyt tiedä onko Urban Decaylla mitkään sen korkeammat eettiset standardit esim. eläinkokeiden suhteen, mutta imago on tässä asiassa aikas tärkeä, itse ainakin koen morkkista jos tiedän rahojen valuvan ison pahan Lorkun huomaan. Vaikea käsittää miten Loreal voi olla noin iso, tuntuu että "kaikki" on Lorealin omistuksessa!

  Urban Decay… Yksi juttu, miksi sitä on ollut kiva käyttää, on se tietty eksklusiivisuus mikä sillä Suomessa on. Eli outonoa meikkihipsterinä tavallaan toivon, ettei merkki tee mitään ryntäystä Suomen markkinoilla 😀 varsinkin kun melko varmaa on, että tuotteet saisi silti halvemmalla netistä tilaamalla…

 3. eva-erika

  oo, multakin on mennyt aivan ohi tälläinen jymyuutinen! hyvää tässä on, että ehkä tuotteet saadaan kauniisiin ständeihin esim sokoksille ja stockmanneille, mutta toivon ettei UD päädy kuitenkaan markettisarjaksi! vaikka tuotteet saisikin lorkun omistukseen siirtymisen jälkeen myös suomesta, tilaisin tuotteet todennäköisesti halvemmalla netistä. olisin kuitenkin innoissani siitä että pääsen hipelöimään ja testailemaan tuotteita ennen tilaamista.. mitä luulette, hilautuukohan kaikkien rakastaman UDPP:n hinta uudistuksen myötä ylös- tai alaspäin? itse pelkään ensimmäistä, toivon jälkimmäistä…

 4. Anonyymi

  Toivoisin UD:n pysyvän sellaisena kun se on. Essienkin kohdalla tapahtui laadun pudotus. Täytyy tosin myöntää, että yksi sarjan viehätyksiä on se, että sitä ei ole kaikilla.
  UD on tälläkin hetkellä helposti netistä saatavissa. UDPP varmaan laimennettaisiin, ja sitten se olisi yksi semihyvistä tuotteista marketissa. Ei kiitos. Lorkku on muutenkin sillä listalla, jonka tuotteita en mielellään osta.

  *spandexliner*

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *