Loistava yllättäjä: L’Oréal Paris Rare Flowers Cleansing Wipes -puhdistusliinat

Nurisin juuri hieman pettyneitä sanoja blogikokeiluun saamastani L’Oréal Paris Rare Flowers Makeup Removal Cream -meikinpuhdistusvoiteesta, jonka tuoma lopputulos tuntui iholla kyllä ihan miellyttävältä, mutta jonka optimaalista käyttäjää en osannut päässäni oikein tunnistaa jääden vain miettimään, että miksi ihmeessä tuote oli edes tehty. (Postauksen voi lukea täältä.)

Loreal Paris Rare Flowers -tuotteet

Uuteen L’Oŕeal Paris Rare Flowers -tuoteperheeseen kuuluu kuitenkin muitakin tuotteita, joista oikeastaan mikään muu ei ole ollut minulle samalla tavalla pettymys kuin (ironista kyllä) juuri tuo kaikkein eniten odottamani tuote. Sain L’Oréalilta blogitestiin lähes koko kauniin vaaleanpunaisen tuotelinjan, josta pomppasi mitä suurimmaksi yllätyksekseni esiin esimerkiksi sellainen helmi, että se ansaitsee kunniamaininnan kenties parhaana koskaan kokeilemanani kategoriansa edustajana.

Jos olin odottanut kaikkein eniten, että pääsisin testaamaan tuotelinjan meikinpuhdistusvoidetta, niin puolestaan kaikkein vähiten minua kiinnostivat samaan tuotelinjaan kuuluvat normaalista sekaiholle tarkoitetut Rare Flowers Cleansing Wipes -puhdistusliinat. En lähtökohtaisestikaan ole puhdistusliinaihminen, sillä rakastan huolellista kaksoispuhdistusta ja aiempien puhdistusliinakokemusteni perusteella olin varsin usein todennut, että joko oikeastaan kaikki kokeilemani puhdistusliinat tuntuivat aina täysin turhilta ja niitä joutui käyttämään kerralla useamman, tai sitten ne olivat niin tehokkaita, että ne suorastaan ärsyttivät ihoani ja saivat sen kuumottamaan ärtyneenä – varsinkin, jos ne olivat sekaiholle suunnattuja.

 Loreal Paris Skin Expert Rare Flowers Cleansing Wipes

Edellinen puhdistusliinaihastukseni oli hiipinyt yllättäen luokseni, kun testasin Garnierilta blogikokeiluun saamiani Micellar Cleansing Wipes -liinoja ja päädyin julistamaan ne parhaiksi koskaan kokeilemikseni liinoiksi. Aiempien positiivisten puhdistusliinakokemusten myötä uskalsin siis antaa näille L’Oréalin puhdistusliinoille varovasti mahdollisuuden jääden kuitenkin jännittämään, kuinka etupäässä normaalista sekaiholle formuloidut puhdistusliinat toimisivat omalla kuivuuteen taipuvaisella ihollani, jonka huolellisen puhdistuksen suhteen olin lähes suorastaan hysteerisen pakkomielteinen.

Olen helposti skeptinen kosmetiikkatuotteiden suhteen, mutta rakastan silti sitä, että epäluuloni murskautuvat kuin kivilattialle putoava puuteri. Näin kävi tässäkin tapauksessa: Sopivan kosteat puhdistusliinat pyyhkivät kasvoiltani aivan vaivatta voimakkaammankin meikkipohjan ja vieläpä melko runsaalla (vesiliukoisella) ripsivärillä kuorttutetun silmämeikinkin täysin ongelmitta ja ihoa yhtään ärsyttämättä!

 Loreal Paris Skin Expert Rare Flowers Cleansing Wipes

Olin suorastaan yllättynyt, kuinka puhtaan tunteen puhdistusliinat kasvoilleni jättivät. Pyyhin kasvoiltani sille päivän aikana kerrostetun meikkikokoelman täysin ongelmitta vain yhtä liinaa käyttäen. Yllätys oli suuri, kun liinan jälkeen misellivedellä kastellulla vanulapulla loppusilausta suorittaessa saatoin huomata, ettei lappuun enää tarttunut meikkiä ja että liina oli oikeasti riittänyt puhdistamaan ihoni loistavasti.

 Loreal Paris Skin Expert Rare Flowers Cleansing Wipes

Siitä huolimatta, että liinat toimivat erinomaisesti ja taisivat ansaita paikkansa uutena puhdistusliinasuosikkinani, en usko, että osaisin ottaa niitä päivittäiseen käyttöön. Minulle puhdistusliinat ovat tilapäiskäyttöön sopivia tuotteita, joilla pyyhin ihoni puhtaaksi silloin, kun kunnollinen vesipesu ei ole mahdollista tai kätevää, mutta joilla korvaani kuiskiva kosmetiikkakeiju ei vain millään antaisi minun korvata jo suoranaiseksi hemmottelurutiiniksi muodostunutta jokailtaista kaksoispuhdistusta.

Jos joku kuitenkin kaipaa loistavia puhdistusliinoja, niin näille liinoille lähtee täältä vahva suositus!

L’Oréal Paris Rare Flowers Cleansing Wipes -puhdistusliinat löytyvät myynnistä täältä.*

Loreal Paris Skin Expert Rare Flowers Cleansing Wipes

Käytättekö te puhdistusliinoja?

Kommentit (5)
  1. Kiitos tästä suosituksesta! Tulee tarpeeseen etenkin näin kesällä. Tykkään matkustaa mahdollisimman kevyesti yleensä vain pieni rinkka selässä. Puhdistusliinat kulkevat mukana niiden vähäisien reissussa käyttämieni meikkien puhdistukseen, koska painavat paljon vähemmän kuin erilliset putelit. Kotona tietty käytän erillisiä putsareita. Nykyiset Nivean liinat vaativat vähän turhaa hakkaamista, että niillä saa ihon puhtaaksi, tämä lähtee siis ehdottomasti kokeiluun!

    1. Toivottavasti tykkäät! Liinat ovat kyllä käteviä reissatessa. 🙂

  2. Itse olen jo vuosia käyttänyt puhdistusliinoja kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa, eli pyyhin puhdistusöljyn liinalla pois. Sitten pesen kasvot vielä voidemaisella pesuaineella, jonka huuhtelen vedellä. Näin siis teen, kun pesen meikit pois. Jos ei ole meikkiä, niin en käytä öljyä enkä puhdistusliinoja.

    1. Joo, kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä vaiheena ovat varmasti loistava juttu! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *