Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Loistava tuote tumman tyvikasvun häivytykseen: L’Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly

Postasin vähän aikaa sitten siitä, kuinka en ole värjännyt tai vaalentanut hiuksiani enää pariin vuoteen (jos nyt ei lasketa sitä Colorista-hiussävytteen kokeilua, jonka seurauksena tukkani oli hetken vaaleanpunainen). Nyt siihen tuli kuitenkin pieni muutos ja tuntuisi paitsi suorastaan huijaukselta olla kertomatta siitä teille myös epäreilulta jättää antamatta näin hyvää tuotevinkkiä.

L'Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly

Tummahko tyveni alkoi nimittäin yhtäkkiä häiritä minua kovasti enkä malttanut millään odottaa, että kesä taas tulisi ja aurinko vaalentaisi sitä. Kaupassa silmiini sattuikin siten minulle parin vuoden takaa ja vaalennusrumbani alkuajoiltatuttu tuote, joka lähti spontaanisti  kassan kautta kotiin. Se kun nimittäin tekee tukalle juuri sen saman luonnolliselta näyttävän efektin kuin kesäaurinko.

L'Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly

L’Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly on aivan loistava tuote häivyttämään tyven sävyeroa ilman selkeitä rajoja. Kosteisiin (tai kuiviin) hiuksiin levitettävää geelimäistä tuotetta ei pestä tukasta pois ja se vaalentaa hiuksia asteittain. Käytin itse tätä mustata vaaleaa kohti siirtyessäni kirkastamaan hiusteni pituuksien epätasaista väriä, sillä tällä vaalentaminen tuntui hiuksilleni huomattavasti hellävaraisemmalta kuin varsinaisilla vaalennusaineilla läträäminen.

L'Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly

Varsinaisten vaalennusaineiden kanssa saa aina myös olla paljon tarkempi levityksen kanssa. Tämä tuote on puolestaan sopinut täydellisesti omaan huolettomaan vaalentelutyyliini: pruuttaan voidetta kämmenelle ja hieron sitä sitten sattumanvaraisesti hiusten tyveen ennen hiusten föönausta. (Hiusten föönaaminen ei ole pakollista, mutta lämpö tehostaa tuotteen vaikutusta.)

L'Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly

Kokeilin tummasta vaaleaan siirtyessani muutamia vastaavantyyppisiä suihkeita, mutta ne olivat kamalia. Hiuksistani tuli todella keltaiset ja karhean tuntuiset. Tämä vaalennusvoide tuntuukin paljon hellävaraisemmalta tai ainakin tukan miellyttävän pehmeäksi jättävältä ja sitä liikaa rääkkäämättömältä.

L'Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly
Vasemmalla ennen tuotteen käyttöä, oikealla kahden käyttökerran jälleen.

Ensimmäisen käsittelykerran jälkeen tyvi oli vielä melko lämmin, mutta toinen käsittelykerta häivytti sitäkin ja vaalensi tukkaa entisestään. Kolmella käyttökerralla olin haluamassani tuloksessa, jota sitten taitoin hiuksista hopeashampoolla ja hopeahoitoaineella.

L'Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly
Kolmen käyttökerran jälkeen.

Tykkään siitä, kuinka luonnollinen tämän tekemästä lopputuloksesta tulee. En siis raidoittanut hiuksiani tällä mitenkään tai muutenkaan levitellyt tätä hiusteni pituuksiin vaan hieroin tätä ainoastaan hiusten tyveen. Tyvi vaaleni todella luonnollisesti muihin hiusosioihin yhteen sulautuvaksi eikä missään mene sitä selkeää rajaa, joka pelkän tyvikasvun vaalennuksesta tosiaan helposti syntyy.

L'Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly

Parasta onkin, että lopputulos on niin luonnollinen, ettei kukaan edes kiinnitä huomiota siihen, että olisin vaalentanut hiusteni tyveä ja yleisilmeeni vain näyttää raikkaammalta. Täydellistä!

L'Oreal Casting Sunkiss Jelly - 1 (7)

Vaalennusvoidetta voi käyttää paitsi hiusten tyvikasvun häivytykseen myös esimerkiksi hiusten raidoitukseen. Yhdellä käyttökerralla hiukset vaalenevat ehkäpä juuri sen 0.5-1 asteen verran ja tuubi on todella riittoisa. Omaan tyveeni siitä saisi varmasti jopa noin 7-10 käsittelyä (en levitä tuotetta alimpien hiusosioiden tyveen).

L'Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly

Jos joku muu kaipailee luonnollisen lopputuloksen vaivatta tekevää ja hiuksia hyvin hellästi vaalentavaa tuotetta, niin tämä L’Oréal Paris Sunkiss Jelly on silloin täydellinen vaihtoehto.

(Ostin tosin oman tuotteeni täältä Ruotsista alepöydästä, mutta ainakin täällä sitä on vielä näkynyt kaupoissa myynnissä, eli toivottavasti sitä löytyy edelleen Suomestakin…?)

L'Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly

Tuotetta on saatavilla kahdessa sävyssä ja itse käytin hiuksissani sävyä 01, joka on vaaleanruskeasta tummanvaaleille hiuksille tarkoitettu.

L'Oreal Casting Sunkiss Jelly - 1 (5)

Onko joku muu kokeillut L’Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly -vaalennusgeeliä?

L’Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly -vaalennusgeelillä on hintaa n. 10 euroa.


Lue myös nämä postaukseni:

Ostolakossa hiusten vaalennus Hot Sock hiustenkuivaaja Colorista Pinkhair sävyte kokemuksia

Kommentit (15)

 1. Tuuli

  Sopiikohan tämä raskauden aikana? En ajatellut värjätä tukkaani, mutta tämä vaikutti lupaavalta 🙂

  • Virve Vee

   Riippuu varmasti paljon, kuinka tuotetta aikoo käyttää. Jos tuotetta käyttää suojahanskojen kanssa hiusten pituuksiin, niin silloin riski, että kehoon imeytyisi mitään on minimaalisen pieni, mutta jos taas hieroo hiuspohjaan tyvikasvua häivyttääkseen niin sitten pätevät samat mahdolliset jutut kuin hiusten vaalennuksessa muutenkin. Moni vaalentaa hiuksia normaalisti raskaana ollessaan ja moni taas ei, eli tähän ei ole minusta yksiselitteistä vastausta. 🙂

 2. Amanda

  Hei en ole vielä itse kokeillut, mutta ostin luxplus.com kokeilun vuoksi, taisi olla jotain ~5€, jos joku vielä sitä etsii!

 3. Nirksu

  En ole kokeillut vielä, mutta kiinnostus heräsi tuotetta kohtaan.
  Olitpa muuten raikkaan näköinen kuvissa muutenkin.
  Mukavaa kevättä!

  • Virve Vee

   Kiitos! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *