Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Loistava geelimäinen rajaustuote kynämäisessä muodossa: L’Oreal Infallible Gel Crayon

*Sis. mainoslinkin

Rajaan silmiäni nykyään melko harvoin. Jotenkin minusta vain on tuntunut, että arkimeikkini on ehkä hitusen raikkaamman näköinen ilman rajauksia, minkä lisäksi käytän aamulla sen pienen rajauksien luomiseen menevän ajan mielummin vaikkapa  meikkipohjaani.

L'Oréal Paris Infaillible Gel Crayon

Minulla on muutenkin todella hankalat silmät tyylikkäiden siipirajauksien luomiseen, sillä paitsi että niiden pyöreähköön muotoon on vaikeaa saada luotua sitä imartelevaa siipeä, laskeutuu yläluomeni ulkonurkkaan vekki, joka häiritsee rajauksen venyttämistä. Se katkaisee viivan kuin seinään ja sen päältä rajaaminen on todella hankalaa, sillä rajaus asettuu aina väärin joko silmän ollessa auki tai kiinni, minkä vuoksi kunnolliset siipimäiset rajaukset eivät koskaan korista silmiäni.

L'Oréal Paris Infaillible Gel Crayon

Koska en vetele rajauksia silmiini päivittäin, ei minulla myöskään ole skarpiksi harjaantunutta rajauskättä. Tämän vuoksi tykkäänkin rajatessani käyttää mieluiten geelimäisiä rajaustuotteita, sillä ne ovat lähes yhtä intensiivisen lopputuloksen luovia kuin nestemäiset haastajansa, mutta silti pehmeämpiä ja hieman armeliaampia käyttää.

L'Oréal Paris Infaillible Gel Crayon

Geelimäisissä silmänrajaustuotteissa on kuitenkin minusta ärsyttävää se, että ne levitetään siveltimellä, jota saisi olla lähes jokaisen käyttökerran jälkeen pesemässä – minä kun inhoan sivellinten pesua melko kovastikin. Paitsi että geelimäinen rajaustuote kuivuu kestäväksi iholle, tekee se sen valitettavasti myös siveltimessäkin. Monella onkin varmaan kokemusta edellisen käyttökerran jäljiltä jo kovettuneesta rajaussiveltimestä, joka painaa geelirajauksen purkkiin abaut sen pohjalle asti ulottuvan kolon ja levittyy sitten vielä silmiinkin kökösti ihan vain kostoksi – tai siis ei oikeastaan edes levity. Joo, ei ole minun juttuni.

L'Oréal Paris Infaillible Gel Crayon

Ihastuinkin ikihyväksi blogikokeiluun saamaani L’Orealin uuteen Infallible Gel Crayon 24H Waterproof* -silmänrajauskynään, jonka luoma lopputulos on juurikin kuin geelimäisellä rajaustuotteella tehty, mutta sitä käyttäessä ei tarvitse tuskailla pesua kaipaavien siveltimien kanssa.

L'Oréal Paris Infaillible Gel Crayon

Intensiivistä viivaa superpehmeästi piirtävä kynä luo nimensä mukaisesti iholle vedenkestävän lopputuloksen, joten rajauksen pysyvyydestäkään ei tarvitse huolehtia. Olen käyttänyt itse tätä rajauskynää vain yläluomen ulkorajauksiin, mutta kestävyyslopauksensa pohjalta sanoisin sen olevan varsin pätevä kaveri myös sisäluomen rajaamiseen.

L'Oréal Paris Infaillible Gel Crayon

Teroitettavalla kynällä on saanut piirettyä vaivatta sekä ohutta rajaa silmän sisänurkkaan että paksumpaa vetoa ulkonurkkaa kohti edetessä.

L'Oréal Paris Infaillible Gel Crayon

Blogissani heitellään harvemmin kehuja silmänrajaustuotteille, sillä rajaan tosiaan silmiäni melko vähän eikä minulla ole mitään erityisiä pysyvyysongelmia tuotteiden kanssa, joten melkoisen moni rajaustuote menee minulla siihen samaan no tää on kiva -tuotejoukkoon.

L'Oréal Paris Infaillible Gel Crayon

Tämä L’orealin uusi rajauskynä erottui kuitenkin muista niin ylivoimaisesti, että sille lähtee reippaasti kehuja ja huomattavasti kivaakin positiivisempia superlatiiveja! Suosittelen!

L'Oréal Paris Infaillible Gel Crayon

Millaisella koostumuksella te tykkäätte silmiänne rajata?

L’Oréal Paris Infaillible Gel Crayon 24H Waterproof -silmänrajauskynällä on hintaa n. 7,80 euroa.*


Lue myös nämä postaukseni:

Benefit Push up liner Loreal Infallible Fixing Mist Loreal Total Cover palette

Kommentit (16)

 1. kerttu

  Kuulostaa vähän liian mahtavalta juuri mun mieltymyksiä ajatellen!

  Mut tosiaan se teroittaminen. Onko joku tietty (tietyn mallinen?) teroitin osoittautunut muita paremmaksi vai pitääkö lähteä tuurilla kokeilemaan? Jääkaappijipon nappasin jo korvan taa.

  • Virve Vee

   Minulla ei ole heittää tähän valitettavasti mitään tiettyä teroitinta, joka sopisi nimenomaan pehmeille kynille hyvin. Teroittelen kotona vähän millä sattuu mitä kotiin on kertynyt (tavallisesti tullut muiden meikkipakkausten mukana) ja käteen sillä hetkellä osuu. :/

   Olisiko jollain muulla joku hyvä vinkki pehmeiden kynien kanssa toimivasta teroittimesta?

 2. Anna

  Uu, kiitoksia vinkistä, ehkä käytävä heti huomenna katsomassa löytyykö jostain Sokkarilta tms. Aiemmin rakastin Oriflamen tällästä vastaavaa, joka oli myös siitä näppärä että oli sellasessa käännettävässä kynässä, eli ei tarvinnu terottaa kun käänsi aina vaan kynän toisesta päästä lisää väriä eriin. Siinä oli ihan täydellinen ruskean sävy, jota käytin tosiaan vuosia ennen kun menivät lopettamaan sen :/ Nyt en oo sit hetkeen sitten arkimeikissä rajauksia käyttäny, kun ei oo vastaavaa sävyä löytyny, toivotaan että nyt tärppäis! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *