Loppuneet kosmetiikkatuotteet – elokuu 2017

Moni on kaipaillut yhteenvetopostauksia, jotka summaisivat kuukauden aikana loppuun kuluttamani tuotteet. Yhteenvetopostaukset olivat ennen blogini perusjuttuja, mutta jossakin vaiheessa kyllästyin jemmailemaan aina tyhjiä purkkeja ja halusin päästä niistä vain äkkiä eroon. Koska moni on kuitenkin kaipaillut loppuneita tuotteita käsitteleviä postauksia takaisin, niin päätin, että kerätään niitä purkkeja nyt sitten taas kasaan.

Ostolakossa loppuun kuluneet tuotteet

Elokuun 2017 jälkeen loppuneiden tuotteiden kori näytti tältä. Kuukauden aikana loppuun kului melko monta tuotetta ja myönnän, että suorastaan keskityin etsimään tyhjentymäisillän olevia purkkeja.

Ostolakossa loppuun kuluneet tuotteet

Suihkugeelien puolelta loppun kului matkakokoinen Peter Thomas Roth Mega-Rich Body Cleanser, jonka nappasin mukaan Slussenin Hiltonista, jossa hääyömme vietimme. Olin kuullut tästä suihkugeelistä paljon kehuja, mutta täytyy myöntää, etten sitä käyttäessäni huomannut siinä mitään erityistä. Se tuntui ihan yhtä juoksevalta kuin mikä tahansa muukin suihkugeeli eikä ihonikaan ollut sen jälkeen erityisen ravittu. Minulle jäikin hieman mysteeriksi, mikä tässä suihkugeelissä on niin hienoa.

Toinen loppunut suihkugeeli oli blogikokeiluun saamani Urtekramin Morning Haze Shower Gel. Ecocert-sertifioitu, apteekeissa myytävä suihkugeeli oli mukava tuttavuus, jota sekä minä että mieheni käyttelimme yhdessä pois. Tuote oli ihan hyvä, mutta en kokenut siinä olleen mitään sellaista erityistä, että olisin jäänyt ikävöimään sitä. Suihkugeelistä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Ostolakossa loppuun kuluneet tuotteet

Vartaloni iho kuivuu helposti, joten olen vartalovoiteiden suurkuluttaja.  Tykkään erityisesti täyteläisen ravitsevista ja ihanan tuoksuisista vartalovoiteista, joita hieron iholleni mieluiten iltaisin suihkun jälkeen.

Blogikokeiluun saamani The Body Shop Almond Milk & Honey Soothing & Restoring* -vartaloemulsio kosteutti ihoa mukavasti ja pidin siitä kovasti. Tuotteessa oli mukava tuoksu ja iho jäi sen jäljiltä pehmeän ravituksi.

En ole Escada-kausituoksujen fani, mutta tykkään käyttää niitä sekä vartalovoiteina että suihkugeeleinä. Tämä Escada Turquoise Summer -vartalovoiteen matkakoko oli päätynyt minulle jonkun työjutun kautta ja käytin sitä kesällä hameiden ja mekkojen paljastamissa säärissäni erityisesti aamuisin. Se toi iholleni mukavasti kosteutusta ja heleytystä sekä ajoi samalla hajuveden tehtävän.

Blogikokeiluun saamani ACO Mini Care -voide oli mukavan rasvainen ja öljyinen ihon kosteuttaja, mutta rehellisesti sanottuna vähän tylsä. Rakastan ravitsevia koostumuksia, mutta tuoksuttomuus on tylsää. Tuotteesta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Victoria’s Secretin vartalovoiteet ovat salainen paheeni. Merkki tuntuu nykyään olevan lähinnä teinityttöjen juttu, mutta tykkään silti hieroa iholleni iltaisin suihkun jälkeen sen vartalovoiteita ja nukkua niiltä tuoksuvissa lakanoissa. Blogikokeiluun joskus saamani Sunny Brights Love Rush -vartalovoide oli mukavan ravitseva ja kosteuttava sekä miellyttävällä tavalla makean tuoksuinen.

Ostolakossa loppuun kuluneet tuotteet

Hiustuotteiden puolelta loppuun kului vain kolme tuotetta.

Blogissa aiemmin kehumani, blogikokeiluun joskus saamani Goldwellin Color Styling Mousse -vaahdot olivat todella ihania. Vaahtoja käytetään kosteissa hiuksissa hiustenpesun jälkeen ja nämä REF- ja 9P-vaahdot sisälsivät molemmat violetteisia sävypigmenttejä, jotka neutralisoivat hiusten kellertäviä sävyjä. Pidin näistä vaahdoista todella paljon ja käyttäisin näitä mielelläni jatkossakin. Näistä vaahdoista voi lukea lisää täältä.

Myös L’Oréal Paris Colorista Fader* -shampoo sai vähän aikaa sitten kehuja. Tykkäsin käyttää tätä shampoota syväpuhdistavan shampoon tapaan ja se kirkasti hiusten sävyä hyvin. Tätä voisin ostaa lisää! Shampoosta voi lukea lisää tästä postauksestani.

Löysin jemmoistani jämät John Friedan Sheer Blonde Go Blonder Controlled Lightening Spray -suihketta, jonka taisin muistaakseni ostaa ollessani matkalla tummiksi värjätyistä hiuksista kohti omaa vaaleaa sävyäni. Käytin suihkeen jämät kirkastaakseni alahiusteni muita hiuksia tummempia osioita ja suihke oli kyllä ihan kiva, mutta en tule hankkimaan sitä lisää.

Ostolakossa loppuun kuluneet tuotteet

Kuukauteen mahtui myös kolme loppunutta ihonpuhdistustuotetta.

Klassisen Garnier Micellar Cleansing Water* -miselliveden loppuminen tuntui suorastaan juhlahetkeltä, sillä jättimäinen blogikokeluun saamani pullo on ollut minulla jo pari vuotta ja olin varma, ettei se lopu koskaan – lupaahan se nimittäin riittävyyttä 200 käyttökertaan. Tämä oli mukava perus misellivesi, josta tykkäsin ja joka toimi hyvin. Voisin käyttää tätä jatkossakin, mutta toisaalta tässä ei ollut mitään niin erityistä, että hankkisin tätä uudelleen.

Vähän aikaa sitten ostamani Kicks Pure & Simple Deep Cleansing Oil oli niin hyvä tuote, että käytin sen jo loppuun. Puhdistusöljy poistaa vaivatta niin kasvo- kuin silmämeikinkin ja huuhtoutuu iholta hyvin pois. Minulla ei ole tästä kuin hyvää sanottavaa ja suosittelen tuotetta kovasti. Puhdistusöljystä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Etude House Baking Powder B.B Deep Cleansing Foam* on niitä tuotteita, joiden perään jään itkemään kaiholla. Rakastuin tähän tuotteeseen nimittäin täysillä! Leivinsoodaa hyödyntävä putsari toi mielettömän avun ihon pieniin röhelmiin ja näppylöihin eikä se kuitenkaan kuivattanut ihoani. Tuote oli todella riittoisa ja jossakin vaiheessa mietin jo (ilolla), ettei se varmasti tule koskaan loppumaan. Nyt käytin sen lopulta niin loppuun, että sain saksia purkkia parikin kertaa saadakseni kaiken ulos. Tähän tuotteeseen kannattaa tutustua ja siitä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Ostolakossa loppuun kuluneet tuotteet

Loppuun kului myös pari kasvonaamiota, yksi huulinaamio ja yksi paketti mustapääliuskoja.

Laneige Lip Sleeping Mask* -huulinaamio on sellainen tuote, että voisin vaikka luopua kaikista muista huulivoiteistani ja käyttää jatkossa ihan vain pelkästään tätä. Tämä ravitsi huuliani yön aikana niin ihanan tehokkaasti ja kuori niiden pinnalta kaiken kuolleen ihosolukon hellästi. Lopputuloksena olivat joka aamu unelman pehmeät ja sileät huulet, joille oli vaivatonta levittää huulimeikki. Tätä kulttisuosikkia tulee ikävä, mutta veikkaan, että ostan tätä vielä lisää. Tuotteesta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Myös Bioré Pore Pack* –mustapäälaput ovat sellaisia, joita ostaisin välittömästi lisää ellei minulla olisi niitä jo valmiiksi lisää jemmassa. Ne ovat ylivoimaisesti parhaita tietämiäni mustapäälappuja ja näitä minulta täytyy aina löytyä. Bioré-mustapäälapuista voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Käytän etupäässä kangasnaamioita, mutta myös muut naamiot ovat mukavaa vaihtelua. Tässä kuussa kuluikin loppuun peräti kaksi The Body Shopilta blogikokeiluun saamaani kasvonaamiota. British Rose Fresh Plumping Mask* kosteutti ja täytelöitti ihoani nimensä mukaisesti ja pidin sen raikkaasta koostumuksesta. Naamiosta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani. Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask* oli sekin mukava tuttavuus ja ravitsi ihoani hyvin, mutta koska tämäkin naamio tulee huuhdella iholta pois vedellä ja sen huuhtele vaati hieman työtä, suosin jatkossa mielummin iholle jätettäviä kosteuttavia naamioita.

Ostolakossa loppuun kuluneet tuotteet

Elokuussa kului loppuun myös yksi pullo blogikokeiluun saamaani Lumene VALO Glow Bost Essence* -hyaluronitiiviste, johon olen aivan hulluna. Tämä kosteuttaa ja heleyttää ihoani niin ihanasti, että hehkutan tämän erinomaisuutta kaikille. Onneksi tätä on yksi uusi pullo jemmassa. Tuotteesta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Iholleni muodostuu helposti pisamia, joten käytän jatkuvasti erilaisia pigmenttimuutoksia häivyttäviä tuotteita. Kesällä minulla oli kokeilussa blogini kautta saatu Lierac Lumilogie Day & Bight Dark-Spot Correction Double Concentrate -tiiviste, jonka kätevä pullo yhdisti kaksi erilaista, toisiaan täydentävää koostumusta, joista toinen oli suunniteltu päiväkäyttöön ja toinen yökäyttöön. Tämä auttoi häivyttämään iholtani pisamia ja kosteutti ihoa samalla mukavasti, joten käyttäisin tätä mielelläni lisää ja suosittelen tätä muillekin. Tuotteesta voi lukea lisää tästä postauksesta.

Siniraitainen Bepanthen Emulsio* on must have -tuotteitani, joita minulta täytyy aina löytyä kotoa. Valitettavasti täällä Ruotsissa myydään apteekeissa vain rasvaisempaa punaraitaista  voideversiota, joten tätä täytyy aina raahata Suomesta tänne. Käytän Bepanthenia hoitamaan yksittäisiä näppyjä, sillä se nopeuttaa ihon uudistumista ja auttaa siksi pääsemään näppyjen jättämistä jäljistä äkkiä eroon. Bepanthen-rakkaudestani voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Ostolakossa loppuun kuluneet tuotteet

Loppuun kului myös muutama kosteusvoide.

Löysin kotoani blogikokeiluun aikoinaan saamani Lierac Hydragenist* -linjan täyteläisen voiteen, jonka rippeet käytin nyt äkkiä kaulani tehokosteutukseen. Tämä oli mukava voide, vaikka pidinkin enemmän saman tuotelinjan kahdesta muusta versiosta. Lierac Hydragenist -voiteitsta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Lumene VALO Overnight Bright Vitamin C Sleeping Cream* on AIVAN MIELETÖN yövoide, jota minulla tulee todella ikävä. Rakastin tämän blogikokeiluun saamani täyteläisen ravitsevaa koostumusta suunnattoman paljon ja kuivuuteen taipuvainen ihoni nautti tästä heleyttävästä kasvovoiteesta suuresti. Tämä yövoide olisi kyllä ansainnut ihan oman postauksensakin, mutta harmikseni en ole ehtinyt sellaista tekemään. Siitä huolimatta tämä kuitenkin ansaitsee loputtomasti kehuja!

Käytin elokuussa loppuun myös yhden purkin suosikkisilmänympärysvoidettani eli Louis Widmer Eye Contour Cream* -voidetta. Tätä tehokosteuttajaa olen hehkuttanut blogissani aiemminkin ja se on ollut omia suosikkejani jo yli kymmenen vuotta. Voide kosteuttaa ihoa niin ihanan tehokkaasti, että minulta löytyy sitä kotoa varmuuden vuoksi lähes aina. Voiteesta voi lukea lisää hehkutusta esimerkiksi tästä aiemmasta postauksestani.

Ostolakossa loppuun kuluneet tuotteet

Elokuussa ehti kulua loppuun myös muutama meikkituote.

Kulmakyniä loppui peräti kaksi kappaletta, sillä vaihtelen niitä paljon ja tartun aamuisin unenpöpperössä aina ensimmäisenä käteeni osuvaan versioon. Tässä kuussa kuluikin loppuun L’Oréal Paris Brow Artist Xpert * -kulmakynien sekä viileän vaalea että lämpimän vaalea sävy, jotka ovat molemmat olleet hyviä. Kulmakynistä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Yksi suurimpia ikävän tunteita jälkeensä jättävä, elokuussa loppunut tuote oli japanilainen CANMAKE Mermaid Skin Gel UV SPF50+*, joka oli niin loistava monitoimituote, että harkitsen tavoistani poiketen jopa sen uudelleen ostamista. Ihoa kosteuttava geeli sisälsi korkean aurinkosuojan, minkä lisäksi se pohjusti kasvojen ihon ja jätti sille aivan mielettömän kauniilta näyttävän ja heleän pinnan. Merenneitogeelistä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

(Näiden kaikkien tuotteiden lisäksi käytin elokuussa useita kangasnaamioita, mutta niiden pakkauksia en kerännyt tähän yhteenvetoon.)

Elokuussa kului loppuun yhteensä 26 tuotetta. Katsotaan, kuinka käy syyskuussa!

Ostolakossa loppuun kuluneet tuotteet

Näkyikö loppuneiden tuotteiden joukossa tuttuja tuotteita?

Kommentit (17)
  1. Kun sanoit olevasi vartalovoiteiden suurkuluttaja niin voisin suositella muutaman hassun euron maksavaa Himalaya herbals nourishing skin creamia joka oli todellinen yllätys ainakin minulle. Näitä saa esim suomesta prismoista. Minulla on atooppinen iho ja ihoni suorastaan rakastaa kyseistä tuotetta, pääaineet ovat aloe vera ja winter cherry. Minusta se ainakin tuoksuu hyvälle, kosteuttaa aivan mielettömästi ja iho tuntuu pehmeältä voiteen levittämisen jälkeen. Joten jos saat joskus käsiisi niin ehdottomasti suosittelen!

    1. Kiitos vinkistä, pitääkin kokeilla! Meillä on äiti tuon tuotesarjan fani ja olenkin saanut häneltä kokeiluun siitä muutamia tuotteita, joista olen pitänyt kovasti. 🙂

  2. Wau, hyvä saldo 😀 Kiva, kun toit nämä loppuneet -postaukset takaisin, nämä on aina hyviä koonteja tuotteista! 🙂 Mermaid skin geelin ostin itsekin alkuvuonna sun aiemmasta postaussuosituksesta ja nyt jo toinen pullo menossa. Haastajana tällä hetkellä Cosrx:n aloe sk-voide, mutta merenneitogeeli pitää ykkössijaa 😀 Tuo Laneigen lip sleeping mask myös kiinnostelee, etenkin nyt kun sunkin jo tekisi mieli ostaa se uudelleen, niin täytyy olla hyvä 😀

    1. Kiva kuulla, että joku muukin on ihastunut tuohon merenneitogeeliin, on kyllä ihana! Ja Laneigen Lip Sleeping Mask on kyllä aivan loistava! Auttaa nimenomaan kuorimaan yön aikana huulten pinnalta kaiken kuolleen ja karhean ihosolukon ja aamulla huulet voi vaan pyyhkiä puhtaiksi ja pehmeiksi. En käytä päivisin yleensä mitään huulivoiteita ja kaikki huulimeikit leivittyvät kauniisti ongelmitta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *