Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Look what I’ve got…

Tänään on hieman kiire päivä, joten tyydyn lähettämään lällätysaiheisen postauksen otsikolla 

”Look what I’ve got…”

Kyllä, kolme aivan ihastuttavaa Soap & Glory -uuttuuta, joihin palaan myöhemmin tässä kuussa tarkemmin. Sen verran voin jo paljastaa, että varsinkin Whipped Clean Shower Butter on jo saanut minut ihastumaan aivan totaalisesti…

Joko joku on ehtinyt tutustumaan näihin uutuuksiin?

(Ja kun joku kuitenkin kysyy, saa Soap & Gloryn tuotteita Suomeen näppärästi JTBeautyOutletin kautta.)

Kommentit (7)

 1. pauliina

  toi whipped clean on parhautta! Sitä ei malta säästää, onkin tullu raahattua kaks tuubia bootsista, ja haen varmaan kolmannenkin.

 2. Anonyymi

  Ois kyllä ihana kokeilla noita soap & gloryn tuotteita, mutta en varmasti aijo tilata jt beautyoutletista enää mitään, sillä tilasin sieltä 3 kk sitten paketin, jota en vieläkään ole saanut. Sähköpostia olen lähettänyt muutamiakin kertoja ja olen saanut vain yhden vastauksen, ja sekin tuli monen viikon päästä kun olin viestin lähettänyt. harmi. tiedätkö muita paikkoja josta näitä tuotteita voisi tilata kohtuuhintaan?

  • Anonyymi

   Amazon.co.uk:ista pitäisi saada tilattua, näin olen ainakin kuullut 🙂

  • Marisa

   Mulla on sama kokemus sieltä, tilasin lokakuussa, eikä suurinta osaa tuotteista oo näkyny eikä kuulunu (sain muutaman tuotteen kyllä parissa viikossa)… Oon kyllä saanut sieltä viestejä aina välillä, ja nyt ovat luvanneet hoitaa homman alusta… Mun mailit ovat kuulemma menneet roskapostiin, voi olla että sulla on käynyt sama homma?
   Kannattaa vielä tiedustella ja vaatia rahoja takasin tai tuotteita uudelleen lähetettäväksi. He ilmoittavat paketin kadonneeksi, kun tilauksesta on kulunut 30 arkipäivää. Seurantakoodinkin kuulemma saa maksusta, mutta musta se kuulostaa vähän erikoiselta… :/

   Mutta sama homma, uutta tilausta en laita.

 3. Alexandra

  Heips! Löysin ihan mahtavan verkkokaupan!!! Käy katsomassa, uskon että löydät sieltä jotain mistä tykkäät. (Kannattaa kysyä blogiyhteistyötä)
  http://keywordfashion.blogspot.fi/2013/02/my-very-new-favorite-shop-i-recommend.html

  Tutulla on samalta tuotemerkiltä rasvaa, mikä on aivan ihanaa. 🙂

 4. Miia

  Moi Virve! Sinä olet puhunut Soap & Gloryn ihanasta tuoksusta, joka monissa heidän tuotteissaan on. Oletko tullut haistelleeksi onko tämä sama tuoksu myös merkin kasvovoiteissa? Etenkin For daily youth 6in1 kiinnostaisi 🙂 Ei pääse täältä Suomesta käsin haistelemaan.

 5. Senni

  Oon aivan rakastunut tuohon Soap and Gloryn tuoksuun! Nappasin viime Sephoranreissulla mukaan sellaisen 5 dollarin pikkutuubin Hand Foodia, ja että kun kaduttaa etten ostanut isompaa pakkausta! Lähisephorasta kun sitä ei löydy 🙁

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *