Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lontoon viimeinen yhteenveto

Tänään on vuoro viimeiselle Lontoon yhteenvedolle. Saan viimeistä kertaa todeta joidenkin tuotteiden loppuneen sillä aikaa, kun olin viettämässä VAPAITANI KOTONANI LONTOOSSA! (Joo joo, lopetan tässä asiassa kieriskelyn… ihan kohta.)

Käytin ensinnäkin loppuun vihdoin sen käsisaippuaksi ostamani Soap & Gloryn käsisaippuan, joka päätyi minulle lopulta suihkugeeliksi.  Tuotteen elosta suihkussani juoruaa kovasti pakkauksen ulkonäkö: tuote on kalkkisen veden sotkema ja näyttää siltä, kuin se olisi pyörinyt ties missä. Aiemman fiilistelyni tuotteesta voi lukea täältä, joten ei tästä nyt sen enempää. Ikävähän tätä kyllä tuoksun puolesta jää.

Käytin pois myös Victoria’s Secretin vartaloemulsioiden ryhmittymästä suosikikseni muodostuneen kausituotteen, Enchanted Apple Hydrating Body Lotionin. Rakastan omenantuoksuisia tuotteita, joten tämä oli aivan ihana. Kosteutustehot olivat iholleni riittävät näin kesäaikaan ja tuoksu huumaava, joten mitä sitä enempää tyttö voikaan toivoa. Aiempi postaus tuotteesta löytyy täältä.

 Ja loppuipa minulta myös blogin kautta saamani Lumenen apteekkisarja LAB:in Hoitava puhdistusvaahtokin, josta olenkin myös jo postaillut aiemminkin.

Loppuun kului myös Yves Rocherilta saamani  Color Protection & Radiance Shampoo. Tämä shampoo oli ensimmäinen kokeilemani Yves Rocherin shampoo eikä sen hieman liian luonnonmukainen tuoksu välttämättä vakuuttanut minua suuremmin. Tuote tuntui hellävaraiselta perusshampoolta, joka ajoi kyllä asiansa loistavasti, mutta johon en oikeastaan keksinyt suurempaa syytä kiintyä. Shampoo pesi hellävaraisesti kevyesti vaahdoten ja sen koostumus oli miellyttävän kermaista, mutta en tosiaan oikein löytänyt tästä mitään erityistä. Ehkä olen vaan liian pakkauskeskeinen ja muutenkin arvostan ihania, tyttömäisiä tuoksuja…?

Hiuspuolelta loppuun kului myös Cutrinilta saamani Green Conditioner, joka osoittautui oikein hyväksi hiuksia onnistuneesti selvittäväksi hoitoaineeksi, joka ei kuitenkaan jättänyt tukkaani liian raskaaksi. Tämä oli siis kaikin puolin optimaalinen tukan selvittäjä ja siloittaja, muttei sitä liian tehokkasti kuitenkaan ravitseva hoitoaine. Tykkäsin, vaikka ”vihreä tuoksu” olikin minun nenääni hieman tylsähkö.

Ja kuluipa loppuun vielä toinenkin Yves Rocherin tuote, tällä kertaa vartalokuorinta. Olen hieman huono vartalokuorintojen käyttäjä, sillä koen saavani saman asian hoidettua suihkugeelillä ja kuorintahanskoilla, mutta en silti lähde kiistämään, etteikö tämä kuorinta olisi hoitanut asiaansa hyvin. Pidän kuorinnoissa juuri tällaisista ihon hyvin ja tehokkaasti kuorivista tuotteista, jotka eivät kuitenkaan tunnu raapivan ihoa liikaa, mutta jotka pehmittävät jopa jalkateriäkin hyvin niitä kuoriessa.

Toinen loppunut vartalotuote oli iki-ihana Philosophyn Peppermint Bark -suihkugeelin minikoko. Tämä suihkugeeli oli AIVAN IHANA lähinnä juuri nimenomaan karkkisen tuoksunsa ansiosta ja olenkin pyhittänyt sille jo aiemmin oman postauksensa.

Loppuun kului myös Gehwolin jalkavoide, mutta tälle ajattelin omistaa pian oman postauksensa.

Samoin kuin tälle ihanalle Denova Pron käsivoiteellekin.

Paitsi siis, että useampi tuote kului loppuun, jouduin myös heittämään kaksi aivan lopuillaan ollutta tuotetta pois ihan vaan siksi, että laukuissani oli jo reilusti ylipainokiloja.

Soap & Gloryn Sugar Crush Body Butter -purkkiin jäi pohjalle niin inhottavan vähän tavaraa, etten yrittänytkään enää survoa purkkia mukanani muuttokuormaani, vaan heitin sen vain suosiolla pois. Ihanasta vartalovoista voi lukea aiemman postauksen täältä.

Tuotteita loppui siis muutama, mutta haluatteko kuulla jotain sellaista aiheeseen liittyvää, minkä kuultuanne olette ihan varmasti minusta ylpeitä?

Minä nimittäin lahjoitin pois ison kasan kosmetiikkaa. Olin miettinyt kovasti, mihin dumppaisin ”ylimääräistä” kosmetiikkaa Lontoossa ja sopivasti eräs lontoolainen lukijani heitti vitsillä, että hänelle opiskelijana ylimääräinen kosmetiikkani kyllä kelpaisi.


No, oma vikansa, mitäs meni sanomaan. Tyttö-raasulle päätyi nimittäin lähes kymmenen kiloa kosmetiikkaa ja minulle lopputuloksena ihanan hyvä mieli ja sielulle levollinen olo. Tottakai tuotteiden poisheittäminen tuntuu aina pahalta, mutta en jaksanut alkaa miettiä asiaa sen enempää. Sinnepähän menivät ja rahallista arvoa on turhaa miettiä. Hyvä vaan, että kosmetiikkavarastot kevenivät urakalla ja kosmetiikka lähti toivottavasti parempiiin käsiin!
Kosmetiikkaa lähti siis Lontoosta mukaan paljon, mutta reilusti enenmmän sitä myös lähti pois. Ehkä tämä ostolakkoilu sitten pikkuhiljaa voisi alkaa tuottaa tulosta ja kosmetiikkavarastoni oikeasti vähenisivät nyt, kun työssäolokin päättyy…
Mitäs sanotte, oletteko edes ihan hitusen minusta ylpeitä?

Kommentit (6)

 1. Anonyymi

  Hei! en oikein keksi mistä muualta tätä kysyisin, joten kokeillaan jos osaisit auttaa! olen saanut kesäkuussa lahjaksi versacen bright crystal-hajuveden. otin hajuveden käyttöön vasta nyt, koska halusin odottaa, että vanha hajuveteni loppuu. nyt huomasin, että uudessa hajuvedessä on suutin(?) rikki. kuittia ei ole. osaatko sanoa mihin kannattaisi ottaa yhteyttä? kyseessä on kuitenkin arvokas tuote.

  • Anonyymi

   Minäkin haluaisin tietää vastauksen, mutta ei tältä palstalta saa vastauksia. Sun pitää kysyä joltain toiselta.

  • virve

   Ota yhteyttä maahantuojaan, hoitavat homman varmasti! En muista maahantuojaa tähän hätään, mutta Google kertonee sen. 🙂

 2. Malla

  Mä en tajua miten sulla kuluu noita tuotteita hirmuista vauhtia? Itsellä kestää yks shampoo tyyliin vuoden, kasvovesi ei lopu ikinä ja tyyliin ainoa mitä saa olla ostamassa on dödö ja ripsari! Olis kiva jos pääsis ostelemaan vähän useammin 🙂

 3. Anonyymi

  Kiva, että raaskit lahjoittaa opiskelitytölle ylimääräiset! Voin hyvin kuvitella, että hän on tästä iloinen – onhan tuo kymmenen KILOA kosmetiikkatuotteita varmasti IHANAA 🙂 Hieno idea!!

 4. Sanni

  No mutta ihan mahtavaan kohteeseen päätyi tuo ylimääräinen kosmetiikka! Hyvä Virve! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *