Lontoon ensimmäiset kosmetiikkahankinnat

Pankkitiliä en ole saanut avattua, mutta kaksi muuta sitäkin tärkeämpää korttia olen kyllä jo hankkinut: Superdrugin Beautycardin sekä väliaikaisen Bootsin Advantage Cardin. Jokainen kyseisissä liikkeissä käytetty punta kerää pisteitä, joten päätin aloittaa pisteiden keräämisen heti!

Todellisuudessa siis tarvitsin muutamia tärkeitä juttuja. Otin Suomesta mukaani melkolailla minimimäärän tuotteita ja joitakin jätin kokonaan ottamattakin, joten hankintojen tekeminen oli välttämätöntä.

TRESemmén suihkeeni kului loppuun, joten halusin huvikseni kokeilla toista TRESemmén suihketta.

Uusi Keratin Smooth Heat Protection Shine Spray vaikutti sisältönsä puolesta varsin hyvin tarpeisiini sopivalta, joten nappasin sen Superdrugin puolen hinnan tarjouksesta mukaani. Alle kolme puntaa enää maksanut tuote on varmasti hintansa väärti ja toivottavasti vielä enemmänkin.

Koska Superdrugissa oli myös tarjous John Friedan lempparituotteestani, eli 3-Day Straight -suihkeesta, nappasin kahden tuotteen kimppatarjouksen matkaani myös. Tämä tuote ei petä koskaan suoristaessa ja suoristettu hiuslookki on täällä Englannissa kuitenkin kansalliskampaus!

Jalka parkani ovat talsineet viimeiset viikot pitkin Lontoota ollen kovan rasituksen alla ilman, että minulla on ollut mukanani jalkavoidetta. Olen kuullut puhuttavan Palmer’sin tuotteista paljon, joten pakkohan niitä on kokeilla vaikka edes näin pienessä muodossa.

Olin ottanut mukaani vain pari yksittäispakattua kynsilakanpoistolappua, joten minun oli hankittava kynsilakanpoistoaine. Pienen pähkäilyn jälkeen päädyin Bootsin omaan, edulliseen asetonittomaan lakanpoistoaineeseen.

Tarvitsin myös suihkugeelin ja vartalovoiteen. Pieni matkakokoinen suihkugeelini oli kulunut loppuun enkä ollut ottanut mukaani kuin kevyen Soap & Gloryn vartalosuihkeen ja kroppani iho suorastaan huusi kosteusvoidetta.

Mieleni teki ostaa Philosophyn herkullisen tuoksuinen suihkugeeli, mutta purkki oli niin iso, että päätin tyytyä pienempään. Oli sitä paitsi muutenkin ihanaa saada pitkästä aikaa (vai ensimmäistä kertaa?) ostaa tyypillinen ”markettisuihkugeeli”, sillä niiden joukossa on vaikka mitä löytämättömiä helmiä.

Vartalovoiteeksi nappasin Superdrugin oman merkin tarjouksessa olleen (hintaa n. 1,50 puntaa) herkullisen tuoksuisen vartalovoiteen, jonka sisältö näytti lupaavalta. Katsotaan, mihin tästä on.

Mukaani eksyi myös toinen Superdrugin oman merkin tuote:

Vitamin E Skin Care Hot Cloth Cleanserin sisältö vaikutti niin lupaavalta tuotteen reilun viiden punnan hintaan nähden, etten voinut kieltäytyä tästä. Ja olinhan minä tykännyt viimeksi Soap & Glorynkin vastaavasta kovasti!

Lisäksi kylpyhuoneemme tarvitsi käsisaippuaa. Olimme eläneet jo useita päiviä ilman käsisaippuaa pesten käsiämme milloin milläkin, sillä en vaan suostunut ostamaan lähimarketin tavallista käsisaippuaa. Halusin, että saippua sopii kylpyhuoneeseemme ja näyttää mukavalta. Sopiva käsisaippuan ja käsivoiteen muodostama kaksikko löytyikin lopulta Bootsin tarjouksesta Sanctuary Spalta, joka on täällä ilmeisesti ihan tunnettu merkki.

Koska asunnossamme on kylpyamme (luksusta!), hankin myös kylpyvaahdon. Champneysin kylpyvaahto (6£) löytyi mukaan Bootsin kolmen kimpan tarjouksesta (jossa siis halvin tuote tuli ilmaiseksi mukaan).

Uusia tuotteita tuli siis ihan kiitettävä satsi.

Jatkossa en aio ostaa kaikkea aina Englannista, vaan tuon tuotteita töistä hyttikaapeistani Lontooseen sitä mukaa kun niitä tarvitsen ja matkalaukkujeni kapasiteetti antaa luvan tuoda. Ei ole kuitenkaan järkeä ostaa uusia tuotteita, jos hytti kerran on vanhojakin vielä pullollaan.

Eli ihan järjellä ja ajatuksella on toistaiseksi vielä täällä shoppaillut!

Kommentit (8)
  1. kivoilta näytti ostokset

  2. HMPH oon niin kateellinen noista suoristussuihkeista. Itse metsästin niitä tänään paikalliselta Sokokselta, Anttilasta ja KICKSistä flunssaisena sateessa enkä löytänyt. 🙁 Olisiko sinulla mielessä mitään muita paikkoja mistä tuota voisi löytää? : D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *