Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lonkerohuulirasva

(Varoitus:
Jos et tykkää lonkerosta, niin älä osta tätä tuotetta. Tämä nimittäin tuoksuu aivan lonkerolle!)

Tänään esittelyssä oleva tuote on The Body Shopin Pink Grapefruit lip butteri, eli suomeksi verigreippi huulivoi.

Koska kyseessä on ”huulivoi”, on tämän koostumus tosiaan varsin täyteläinen. Ajattelin jo innoissani, että tämä voisi vetää vertoja epätoivoisesti kaipailemalleni Biothermin Nutrisourcen huulirasvalle, mutta harmikseni jouduin pettymään tälläkin kertaa.

Tämän koostumus tuntuu kyllä täyteläiseltä, mutta tämä ei vaan tunnu täydelliseltä. Koostumus on mukavan paksu, mutta tuntuu silti samalla jotenkin karheahkolta huulilla huulia yhteenhieroessa. Lisäksi koostumus ei ole minun makuuni tarpeeksi jämäkkä vaan tämä jotenkin van tuntuu sulavan huulille ohueksi kalvoksi, joka ei tunnu tarpeeksi rasvaiselta.

Yötä vasten käytettynä tämä kyllä kosteuttaa ihan kivasti, mutta aamulla huulet eivät ole mitkään superpehmeät pusuhuulet. Kyseessä on siis jälleen kerran vain yksi tavallinen, ”ihan kiva” huulirasva, joka tuoksuu täysin lonkerolle. Ja voin kertoa, että hieman ällötti laittaa tätä huuliini, kun erään lonkeronkostean yön jälkeen olin menossa nukkumaan… seuraavasta aamusta puhumattakaan, kun heräsin tämän tuoksu nenässä ja edellisen päivän lonkeroiden poltellen kurkussa.

Onko tämä kuitenkin jonkun muun suosikkeja?

Varmasti mukava tuote niille, jotka eivät etsi ihan yhtä tuhtia hullivoidetta kuin mitä allekirjoittanut hakee.

PS. Muistakaahan osallistua arvontaa!

Kommentit (18)

  1. Josefiina

    Olen käyttänyt aika paljon noita Body Shopin huulivoiteita, koska olen "hajuihmisiä". Mutta jos oikeasti haluan tehokkuutta, niin esim. Nuxen hunajahuulivoide on aika hyvä (myös ihan kivantuoksuinenkin ja purkki kestää pitkään).

  2. lauski

    Just toi Pink Grapefruit on mun suosikki ja ollut kauan! Kavereilta tulee kyllä kommenttia tosta hajusta, mutta ton koostumus on just mukava ja ainakin mun huulissa toimii tosi hyvin! Voi kun tota sais sellasena puikkona vähän tiiviimpänä, koska välil inhottaa kun sormet sotkeentuu 😀

  3. Anonyymi

    Käytän kolmenvuoden ajan bodyshopin huulivoide shea butter ,ihana tuoksu ja pelasti huulieni joka talvi rohtumiseltä .Rakastan tuoksua myös.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *