Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Long-Wear Crystal

Rehellisesti sanottuna Lumenen luomivärit tunnetaan usein heikohkosta pigmentistään, jonka vuoksi tykkään myydä niitä kevyesti meikkaaville mummoille ja muutenkin edullisten ja vähäpigmenttisempien luomivärien ystäville.

Vuosien saatossa parannusta on kuitenki saatu aikaan ja paras kehitys tapahtui minusta siinä vaiheessa, mun merkki toi viimekesän lopulla myyntiin Blueberry Long-Wear Crystal -luomivärit.

Luomivärien tarina sai jatkoa, kun Lumene toi aurinkoisten päivien kunniaksi lisää sävyjä markkinoille.

Kuusi ihanan runsaspigmenttistä, tasaisesti levittyvää, loistavasti pysyvää ja erinomaisesti häivyttyvää kevyenshimmeristä sävyä! Nam!


26 Aaltojen jäljillä


27 Kaislakukat


28 Kuutamon kutsu


29 Apilaniitty


30 Koivunsilmuja


31 Välkkyvä vesi

Omia sävysuosikkejani ovat sävyt Koivunsilmuja ja Välkkyvä vesi -varsinkin yhdessä käytettyinä! Molemmissa on kesäisenkultainen taite, joka tekee varsinkin turkoosista Välkkyvästä vedestä aivan ihastuttavan kesäsävyn.
Tässä vielä kaikki sävyt swatchattuina numerojärjestyksessä:

65-vuotta täyttävä äitini ilmoittautui heti vapaaehtoiseksi vastaanottajaksi, mikäli sävyt jäisivät minulla vähäiselle käytölle…

Täytyy kyllä sanoa, että olen Lumenesta todella ylpeä, sillä nämä ovat laadultaan aivan loistavia.

Pientä napinaa minussa aiheuttaa kuitenkin jälleen hinta, joka ei ole paha hinta hyvälaatuisesta luomiväristä, mutta joka on paha hinta yksittäisestä luomiväristä, joka löytyy edulliseksi mielletyn Lumenen hyllystä: 14,90 euroa!

Oletteko kokeilleet Lumenen Long-Wear Crystal -luomivärejä?

Postauksen luomivärit on saatu Lumenelta.

Kommentit (12)

  1. Celia

    Olen himoinnut noita tuon sarjan (ennen tätä kesäkokoelmaakin ilmestyneitä) luomivärejä vaikka kuinka montaa, mutta tuo 15e hinta on ihan liian suolainen.. Laskekaa Lumene hintaa edes parilla eurolla niin menekki varmaan kasvaisi! 😛

  2. HooCee

    Omistan Koivunsilmuja ja se on kyllä huippuluomiväri, aion hankkia myös tuon Välkkyvän veden ja Apilaniityn! Ainut miinus tulee siitä, ettei millään viitsisi "rikkoa" luomivärin kaunista pintaa. 😀

    Oonkohan mä ainut, jonka mielestä tuo hintakaan ei oo mikään mieletön…? :3 Ei ainakaan sen jälkeen kun ostin yhden ja totesin laadun loistavaksi. Ja varsinkin kun täällä Etelä-Pohjanmaalla ei pahemmin MUS:n, Inglotin tai Macin luomiväreillä pahemmin leveillä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *