Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

The London Look

Ostin yhden aivan mielettömän ihanan näköisen Rimmelin kynsilakan:

Lasting Finish -kynsilakka sävyssä 500 Disco Ball on aivan nimensä mukainen: hopeaglitterinen lakka, jonka seassa on sinisiä ja liloja glittereitä ja kun valo osuu tähän oikealla lailla, kimaltavat seassa punainen, vihreä ja kultainenkin. Minusta tämä vaan näyttää aivan mielettömän upealta!

Nyt on enää vaan ongelmana se, etten oikein keksi, minkä kanssa tällainen hilelakka näyttäisi kivalta. Lakka on laadultaan läpikuultava ja vaikka hileitä onkin melko paljon, ei niitä silti ihan mielettömästi tule.

Olisiko teillä ideoita yhdistelyyn?

Ja kun nyt Rimmelistä puhutaan, niin tiesittekö muuten, kuinka vanha merkki Rimmel on? Minulla ainakaan ei ollut aavistustakaan, että kyseessä on yli 170 vuotta sitten perustettu merkki!

Rimmelin nettisivuja selaillessani tein muuten aivan mielettömän löydön, joka nosti arvostustani sarjaa kohtaa huimasti. Rimmelin nettisivuilta voi nimittäin ladata Rimmelin tuotteiden INCI-listat yhtenä tiedostona! Eikä siinä vielä kaikki, sillä kun noita alkaa tutkimaan huomaa, että INCI-listojen yhteydessäon aina päiväykset, jotka kertovat, koska tuotteen INCI on päivätty. Parasta on itseasiassa se, että jos tuotteen koostumusta on uudistettu, näkyy tuolla vielä vanhankin koostumuksen INCI-lista! Tuotteita voi siis verrata keskenäänkin.

Mikä mieletön juttu! Kunpa vaan muutkin sarjat ymmärtäisivät alkaa toimimaan samalla lailla ja tekemään palveluksen kuluttajille. Tuo ei ole keneltäkään pois, päin vastoin.

Näiden muutaman pienen jutun myötä arvostukseni Rimmeliä kohtaan tosiaankin kohosi (eikä pahaa tehnyt se vähän aikaa sitten toteutettu Vinyl Max -huulikiiltokokeilukaan). Pitänee oikeasti alkaa tutkimaan sarjaa enemmänkin sillä silmällä!

Mitä mieltä te olette Rimmelistä?

Kommentit (20)

 1. Anonyymi

  Olen lakannut tuolla ranskalaisen kärkiä tai ns vinoa kuviota mm. korallin päälle. Näyttää ihanalle!

 2. Laura

  Siis onko tuo lakka väritöntä ja seassa hileitä? Minun onkin tarkoituksena ostaa juuri semmoinen lakka huomenna ja pohdin äsken, että mistähän semmoisen löydän ja sitten tulin tänne sinun blogiisi! 😀 Ratkaisu ongelmiin!

 3. Anonyymi

  Rimmelin 60 seconds -lakka oli karsea. Mahdottoman vaikea saada lakattua kynnet siististi ja lohkeilu alkoi noin 60 sekunnin päästä lakkaamisesta. En varmasti osta toiste.

 4. Minä vaan…

  Mä oon kans niiin monta kertaa hypistelly tota lakkaa kaupassa, kertaakaan ei oo viel mukaan tarttunu ku on löytyny sitte joku kiinnostavampi lakka.. Mutta kyllä mä ton viel joskus ostan 😀 Ite tykkään rimmelin meikeistä, puuteri on ainaki tällä hetkellä käytössä ja riittää omiin tarpeisiini ihan hyvin 🙂 Taitaapi meillä jotain luomivärejäki olla..

 5. Anonyymi

  Viime aikoina on pitänyt elää säästäväisemmin joten käytän Rimmeliä runsaasti (Stay Matte- puuteri, 25h Lasting Finish meikkivoide, ripsarit, huulipunat, jne…)

  Aluksi ajattelin kokeilla säästösyistä vain muutamaa tuotetta kalliimman korvaajana, nyt suurin osa Rimmeliä..

  Voin suositella skeptikoille 🙂

  Pihistelijä

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *