Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

London, here I come – edes ihan vähän!

Kuten tiedätte, on minulla ollut aivan valtava ikävä Lontooseen. Seuraan Instagramissa useaa Lontooseen liittyvää tiliä ja olen oikeasti kaupungin kuvia katsellessani usein aivan itkun partaalla – myönnän jopa ihan oikeasti tirauttaneeni ne parit kyyneleetkin! Jokainen kuva, joka on otettu Tower Bridgen alueelta saa mieleni herkistymään. Se oli minun kotini ja pelkkä se ajatus, että asuin siellä tuntui minusta niin hyvältä joka päivä. Rakastin asua siellä!

Olen sanonut, että en halua mennä käymään Lontoossa, sillä siellä vierailu on kuin eksän luokse palaisi: sitä vaan kiusaa itseään tietäen, ettei meistä kuitenkaan tule enää paria.

lontoo-ostolakossa-1-16

Päätin kuitenkin, että ikävä on kasvanut liian suureksi ja minun on pakko päästä käymään Lontoossa. Onneksi Ruotsalaista ei tarvinnut taivutella ideaan, sillä hän tietää, kuinka tärkeä paikka Lontoo minulle on. Varasimmekin siis pari viikkoa sitten liput kolmeksi yöksi Lontoossa ja lähdemme sinne tulevana sunnuntaina.

Ruotsalaiselle on se ja sama, mitä matkan ohjelmaan kuuluu, mutta minulla on tiettyjä juttuja, joita tahdon Lontoossa tehdä. Ne ovat niitä asioita, joita rakastin siellä itse asuessani tehdä ja paikkoja, jossa tykkäsin käydä. Opiskellessani Lontoossa kaksi vuotta sitten Ruotsalainen oli koko tuon ajan niin kiinni töissään, ettei hän voinut kuin kerran nopeasti käydä Lontoossa, joten minulla on paljon paikkoja ja juttuja, jotka tahdon hänen kanssaan nyt jakaa. (Ja hän on niin kiltti, että tietää niiden kaikkien olevan minulle niin tärkeitä, minkä vuoksi hän ei edes yritä ehdottaa muuta puuhaa.)

lontoo-ostolakossa-1-11

Minulle rakkaista rakkain alue on Tower Bridgen alue. Toivon, että säät suosivat meitä, sillä haluaisin istua Tower Bridgen vieressä More Londonin nurmikolla ja syödä take away -sushia. Illan pimetessä haluaisin fiilistellä pientä amfiteatteria jäljittelevää The Scoopia ja sen sykysyisiä ulkoilmaelokuvanäytöksiä.

lontoo-ostolakossa-1-21

Tahdon kävellä toiselle puolelle jokea St Katherine Docseille ja kierrellä sen laitureita iltahämärässä. Kurkata vanhaa taloani ja istua The Dickenns Innissä.

lontoo-ostolakossa-1-14

Haluan kävellä pitkin joen rantaa Tower Bridgeltä kohti South Bankia, London Eyeta ja Big Beniä. Haluan pysätyä katsomaan Millennium Bridgeä ja sen takana näkyvää St. Paul’s Cathedralia.

lontoo-ostolakossa-1-13

Haluan mennä metrolla Camdeniin ja fiilistellä sen outoutta. Haluan syödä jotain Camden Lock Marketilla, katsella ihmisiä ja nauttia olostani.

lontoo-ostolakossa-1-12

Haluan mennä ruokakauppaan ja  fiilistellä sen hedelmäosastoa sekä valmiiksi pakattuja ruokia. Haluan ostaa ruokakaupasta pullon halpaa ja hyvää punaviiniä.

lontoo-ostolakossa-1-15

Haluan mennä illalla pubiin istumaan. Katsoa sinne puvut päällä töistä saapuvia ihmisiä, joille se on kuin toinen olohuone. Ostaa lasillisen talon punaviiniä ja saada kirjaimellisesti lähes piripintaan täytetyn viinilasin.

lontoo-ostolakossa-1-17

Tahdon käydä seisomassa Oxford Circuksella ja käydä katsomassa entisen kouluni sisäänkäyntiä.

lontoo-ostolakossa-1-18

Tahdon mennä bussilla Picadilly Circukseen ja katsella ympärilleni. Tahdon käydä maailman parhaassa drinkkibaarissa Be At Onessa juomassa drinkin, joka on kuin pirtelö. Haluan ostaa viimehetken liput ja käydä katsomassa musikaalin, joka on pyörinyt teatterissa jo parikymmentä vuotta putkeen.

lontoo-ostolakossa-1-20

Tahdon fiilistellä Covent Gardenin tunnelmaa. Kurkkia sisään pieniin liikkeisiin ja pysähtyä katsomaan esityksiä kadulla.

lontoo-ostolakossa-1-23

Toivon, että olen kaiken tuon ja monen muun pienen jutun jälkeen vielä valmis palaamaan takaisin kotiin enkä vaan heittäydy Tower Bridgen jalkakäytävälle makaamaan kuin pahainen kakara huutaen silmät kyynelissä, että minähän en lähde täältä minnekään. Sekin riski on nimittäin olemassa…

lontoo-ostolakossa-1-19

Mitä asioita te haluatte tehdä Lontoossa käydessänne?

Kommentit (7)

 1. Nunu / Aina lähelläni

  Oi että, miten ihanasti kirjoitettu ♥ Ymmärrän tunteen! Itse olen vain vieraillut Lontoossa, mutta voin uskoa, että se on ihana kaupunki asua.

  Minäkin menisin ehdottomasti musikaaliin! Kävin vähän aikaa sitten katsomassa siellä Beautiful – The Carole King Musicalin ja voin suositella, oli aivan ihana ♥ Myös Hairiä voin suositella, ja Michael Jackson -musikaalin haluaisin kovasti nähdä myös! Viimeksi jäi vähän harmittamaan, etten suurena Whitney Houston -fanina käynyt katsomassa Bodyguardia, mutta tuttavani kertoi jälkeenpäin sen olevan tosi huono, eli ei harmittanut enää.

  Kivaa reissua! 🙂

 2. Liisa

  Covent Garden <3 <3
  Mä suhailisin ehdottomasti myös metrolla ympäriinsä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *