Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lokakuun 2015 yhteenveto

Kuukausi on vaihtunut ja minun olisi aika kirjoittaa lookakuussa loppuneista kosmetiikkatuotteista, mutta voi jestas, kuinka säälittävän pieneltä niiden määrä yhteenkoottuna näyttikin!
Olin ollut aivan varma, että tuotteita kuluisi loppuun enemmänkin, mutta nyt saldo näytti näin pieneltä (ja kaverini mukaan jopa sellaiselta normaalien ihmisten summalta).  Mietin syytä asialle ja keksinkin sen melko helposti: minulla ei vaan yksinkertaisesti ole ollut aikaa läträtä tuotteilla.
Normaalisti käytän esimerkiksi joka ilta vartalovoidetta hieroen sitä reilusti koko kroppaani. Se on välttämättömyys, tai muuten vartalon iho kuivuu. Tavallinen vartalovoidepakkaus kestääkin minulla siksi yleensä maksimissaan kaksi viikkoa ja on yleensä talvisin tyhjä jo kymmenssä päivässä. Lokakuuhun ei kuitenkaan mahtunut yhtään tyhjää vartalovoidetuubia, sillä vaikka ihoni kuivuu edelleen kuten ennenkin, voitti iltasuihkun jälkeinen laiskuus lähes poikkeuksetta ja halusin vaan äkkiä kaatua sänkyyn nukkumaan. Kokeilin erilaisia vartalovoiteita silloin tällöin, mutta aktiivinen käyttö jäi ja sen kyllä tuntee nyt ihosta. Yleesä se on kosteutetun pehmeä, mutta tämä iho, jossa nyt elän, ei tunnu minun iholtani tällä hetkellä ollenkaan. Pitänee siis kunnostautua.

Aiemmin kehumani minulle töiden kautta keväällä päätynyt L’occitanen Immortelle Oil Make-Up Remover puolestaan sitten nimenomaan kuluikin loppuun juuri sen ajanpuutteen vuoksi. Kun yhtä tuotetta kasvoille reilummin läträmällä lähtee koko meikki pois nopeasti ja vaivatta suihkussa seisten on se todellakin tuote, jollaista arvostan.

Loppuun kului myös yksi misellivesi. LivBoxista saatu Nivea Daily Essentials Sensitive 3-in-1 Micellar Cleansing Water on jo useamman kuukauden ajan viimeistellyt ihonpuhdistukseni kasvoveden tapaan käytettynä ja vaikka tuote onkin ollut hommassaan ihan hyvä, en keksinyt tämän kohdalla mitään erityistä syytä, miksi jäisin ikävöimään tätä. 

Tuote, jota sen sijaan jään ikävöimään on tämä ihanuus. Blogin kautta saatu Biothermin Life Plankton Essence -hoitoneste on niin niin niiiin ihana tuote, että tuntuu suorastaan kurjalta  jatkaa elämää ilman tätä. Ihonpuhdistuksen jälkeen kasvoille taputeltava neste on tuonut loistavaa lisäkosteutusta iholleni ja jättänyt sille todella miellyttävän tunteen. Pakko myös myöntää, että pullokin on ollut sen verran kaunis, että jo pelkkä tuotteen katselukin kylpyhuoneen kaapissa on ollut mukavaa.

Myös yksi kynsilakanpoistoaine kului loppuun. Ostin tämän kaksi vuotta sitten kauneusmessuilta ihan vaan siksi, että se maksoi muistaakseni euron ja lupasi tuoksua mansikoille. Paitsi että lakanpoistoaineessa tosiaan oli miellyttävän maksikkainen tuoksu, toimi se tehtävässäänkin erinomaisesti. 
Kun tajusin, että tuote tosiaan oli jo kaksi vuotta vanha alkoi minua tosissaan naurattaa. Miten minulla voi olla kotona vielä jäljellä pari vuotta vanha lakanpoistoaine, sitähän kuitenkin kuluu aina? Tajusin, että ei enää nykyään kyllä kulu, sillä kuten olen välillä maininnut, olen ollut varsin laiska laittamaan kynsiäni jo parin vuoden ajan. En tiedä, mihin sekin mimmi on kadonnut, jonka kynsien tuli aina olla lakatut ja joka kyllästyi viimeistään kolmantena päivänä kynsissään oleviin lakkauksiin, mutta sitä ei ole enää näkynyt aikoihin. Pitänee lienee etsintäkuuluttaa tyyppi ja toivoa, että se tekisi edes osittaisen comebackin…

Viimeinen loppunut tuote oli Pantenen Keratin Repair -hiusnaamio, jota olenkin kehunut teille jo aiemmin. En tosin valitettavasti tiedä, valmistetaanko tätä tuotetta enää, mutta mikäli satutte tätä vielä jostain bongaamaan, on tämä mielestäni aivan loistava edullinen käsiteltyjä hiuksia rakennepaikkaava ja siloittava hiusnaamio.
Loppuneiden tuotteiden saldo oli lokakuussa tosiaan hieman köyhänpuoleinen, mutta ehkä marraskuun saldo näyttää paremmalta.
Lokakuussa oli poikkeavaa muihin kuukausiin nähden myös se, että ostin silloin kosmetiikkaa. Yleensä minulla ei liiemmin ole tarvetta uusille tuotteille, mutta kuten kerroin, koin lokakuussa halua shoppailla pari mukavaa tuotetta. Lähes kaikki ovat viimeaikoina olleetkin todella aktiivisessa käytössä (lisää juttua tuotteista tulossa jossain vaiheessa), joten olen edelleen hankintoihini tyytyväinen. Siitäkin huolimatta, että ostin yhtä monta tuotetta kuin käytin loppuun. 
Miltä teidän lokakuunne näytti?

Kommentit (7)

 1. Taika

  Mua hymyilytti tuo plankton :'D vannoutuneena luontodokkari-fanaatikkona planktonin sisältyminen kosmetuotteeseen saa sydämen sykähtelemään. Kuullostipa oudolta….

  1. virve

   Eli Biothermin hyllyille mars, sillä sitä löytyy sieltä runsaasti. 😉

  2. Hih, normaalien ihmisten summa :D. Jos mulla loppuu alle 10 tuotetta niin se on epänormaalia 😀

   1. virve

    Kyllä tämä minustakin tuntui melko epänormaalilta 😀

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *