Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Loistava yhteenveto

Yksi työpassi tuli viimeviikolla jälleen täyteen ja se olikin loppuneiden tuotteiden osalta varsin antoisa. Käytin nimittäin loppuun melkoisen kiitettävän satsin tuotteita!
Moni tuotteista oli niin mukava, että niille on tulossa lähitulevaisuudessa omat postauksensa, mutta käyn tänään läpi pikaisesti kuitenkin kaikki loppuneet tuotteet. Ihan vaan jotta tiedätte, että edistystä on jälleen tapahtunut ja että varastot vähenevät kyllä koko ajan.
Ensinnäkin Lumenelta saamani Berry Refresh -linjan mustikkainen Rauhoittava suihkugeeli kului loppuun. Kuvassa tuotteessa näkyvät vielä suihkugeelin jämät tuubin pohjalla, mutta kyllä nekin ehtivät sitten lopulta kulua pois. Tälle tulossa oma postauksensa myöhemmin.
Toinen loppunut vartalotuote oli sekin Lumenea. Lumenen Angry Birds -linjan Karpalo vartalovoide oli niin ihana tuote, että näpyttelen sillekin lähipäivinä oman postauksensa.

 Myös tämän tuotteen kohdalla joudun sanomaan, että tarkempi postaus on tulossa. Biothermin ihanasti ihoa kosteuttanut Beurre Corporel -vartalovoi todellakin ansaitsee henkilökohtaisia kehuja!

Olen viimeaikoina pitänyt hiuspuutereista aivan erityisesti, joten tätä Englannista ostettua VO5-merkin Give Me Texture Instant Oomph Powder -hiuspuuteria tuli lätkittyä tukkaan mielellään. Tämän koostumus oli ehkä ihan hitusen liian rasvainen makuuni, sillä pidän hieman vähemmän vahamaisen lopputuloksen jättävistä tuotteista enemmän.
 Käytin tämän siis mielelläni, mutta jatkossa haen ”kuivakampaa” lopputulosta.Tämä antoi kyllä rakennetta, mutta kohotus ei ollut ihan niin pysyvä kuin olisin toivonut.
Toinen loppunut hiustuote oli Tigin Urban Antidotes Resurrection (3) shampoo. Tämäkin saa oman postauksensa myöhemmin, mutta sanottakoon jo nyt, ettei meistä tullut ylimpiä ystävyksiä. Syinä tähän olivat niin voimakas tuoksu kuin ihan vaan pullon sisältökin, joihin palaan tosiaan toiste tarkemmin.
Olen postaillut tästä Clean-merkin Warm Cotton deodorantista jo aiemmin, mutta nuo kommenttini olivat ajalta, jolloin en ollut vielä ottanut tuotetta ihan näin aktiivikäyttöön (vaikka sitä olinkin jonkun verran käyttänyt). Nyt tätä enemmän käytettyäni saatoin nimittäin julistaa deodorantin tehokkaimmaksi deodorantiksi (ei siis antiperspirantiksi) jota olen koskaan kokeillut! Loppujen lopuksi tämä nimittäin piti hikoilun melkoisen loistavasti kurissa.  Ainoa miinus tulee yhä edelleen tahraavuudesta.
Tämä jalkavoide on ollut pitkään vakkarijalkavoiteitani. En käytä Boreaksen jalkavoiteita niinkään siksi, että ne olisivat jotenkin erityisen tehokkaita vaan lähinnä siksi, että niitä aina ilmestyy minulle töiden kautta säännöllisin väliajoin. Boreaksen jalkavoide on kyllä mukava kevyt kosteuttaja ja jalkojen virkistäjä, mutta koen jalkojeni tarvitsevan hieman rasvaisempia ja täyteläisempiä tuotteita kuitenkin loppujen lopuksi. Käytän näitä siis mielelläni, mutta itse ostan täyteläisempiä tuotteita jaloilleni.
Niin ärsyttävältä kuin tämä jo kuulostaakin, joudun tämänkin tuotteen kohdalla vielä toteamaan, että teen tälle tarkemman postauksen lähiaikoina. Ihan vaan siksi, että jokainen silmämeikinpoistoaine ansaitsee sellaisen enkä voisi antaa tämän Elizabeth Ardenin All Gone Eye and Lip Makeup Removerin tyytyä vähempään.
Kun vähän aikaa sitten tein kaikista kosmetiikkatuotteistani yhteenvetoa, puuttui siitä kokonaan tämä Urban Decayn aivan loppumaisillaan ollut Eyeshadow Primer Potion. Kyseinen tuote on ollut suosikkejani jo vuosia ja toiminut minulla aina aivan loistavasti ja varmasti pettämättä minua koskaan. Tätä voisin käyttää vaikka jatkuvasti ja suosittelen tätä muillekin. Oma pakkaukseni oli vanhaa mallia ja nykyään tämäkin tuote on saatavilla näppärämmässä tuubipakkauksessa. Luomivärinpohjustajista voi lukea aiemman postaukseni täältä.
Joicon maahantuojalta viime vuonna saamani Stucture-linjan Finish-hiuslakka kului myös loppuun. Minulla kuluu loppuun hiuslakkoja melko harvoin ihan vaan siksi, että olen laiska hiustenlaittaja, joten jokaisen sellaisen loppuminen on aina hieno hetki. 
Pidin tästä hiuslakasta paljon, sillä sen suihke oli sopivan kuivahkoa, kevyttä ja hienojakoista, eli lakka piti hiukseni loistavasti paikoillaan, muttei ollut liian täpäkkää. Aluksi koin lakan soveltuvan paremmin kiinni kammattuun tukkaan kuin auki olevaan kutristoon, mutta loppujen lopuksi totesin tämän olevan loistava myös aukinaisessa tukassa pitämässä kiharoita ja tupeerauksia aloillaan. Käyttäisinkin lakkaa mielelläni jatkossakin vaikkakin koen, että minun on jälleen aika siirtyä kohti uusia tuoteseikkailuja.
Viimeinen loppunut tuote oli Lumenen uudistuneen Sensitive Touch -linjan yövoide, jonka olen blogini kautta saanut. Passi näytti olleen melkoinen Lumene-passi ja teidän iloksi, suruksi tai ärsytykseksenne haluan tämänkin tuotteen kohdalla todeta, että tästä on tulossa parempi postaus lähiakoina.

 Tämän passi loppuneiden tuotteiden saldo näytti siis tältä ja olen mielestäni oikeutettu olemaan siitä hieman ylpeä. 11 täysikokoista loppunutta tuotetta kun on melkoisen hyvä saldo!
Palaan noihin lupaamiini tuotteisiin lähiaikoina tarkemmin, sillä lähitulevaisuudessa minulla on mukavasti aikaa kirjoitella blogiani. Aloitin nimittäin viime viikolla 30 päivän talvilomani, jonka suunnitelmat koostuvat lähinnä rennosta Lontoossa pyörimisestä, elämästä nauttimisesta ja oman ajan viettämisestä. Syön hyvin, lepään, otan rennosti ja lataan vaan akkuja. Eikö kuulostakin ihanalta?

Kommentit (15)

 1. Anonyymi

  Hienoa Virve!! Todellakin voit olla ylpeä! 🙂

 2. Anonyymi

  Oletpas kuluttanut paljon tuotteita taas pois. Hitaasti kohti tavoitetta 🙂
  Mitä kuuluu Diorin viisikoille?

 3. Anonyymi

  Pakko kommentoida että nää isommat kuvat on paljon parempi ku pienet kuvat mitä täällä on yleensä! joten toivonkin kovasti että jatkat laittamalla kuvat kunnollisen kokoisina 🙂

 4. Anonyymi

  ihana blogi sulla kyllä on. itseäni kiinnostas että mitä sä siellä laivalla teet työkses ja mite sä siihe työhö päädyit,ja miten pitkään sä yleensä siellä laivalla oot enne ku pääset kotiin vapaalle. tykkään matkustaa laivalla ja nähdä paikkoja ni oon miettiny jos se laivalla työskentely ois hyvä mulle

  • Marisa

   Tuossa sivupalkissa sivun oikealla puolella on tunnistelista, yksi niistä on "laivalla". Vilkase sitä, etköhän löydä vastaukset kysymyksiisi….

   Eikö ihmiset edes yritä ottaa itse koskaan selvää mistään asioista….???

  • Anonyymi

   ''Eikö ihmiset edes yritä ottaa itse koskaan selvää mistään asioista''

   no mite toi anonyymi ois voinu tietää et siel lukee jotai virven työstä

 5. Jessu

  Moikka!Mulla onongelma kynsien kanssa, pureskelen niitä ja revin, vaineskin lakkoja. Kynnet ovat nykyisin todella ohuet lpäyskät… miten saisin "vahvistettua" niitä. Kiitos jos vastaat! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *