Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Loistava meikkivoide: MAC Studio Fix Fluid SPF 15

Pystyn vain harvoin pysymään uskollisena yhdelle meikkivoiteelle ja vaihtelen niitä usein. Nyt olen kuitenkin jo useamman kuukauden ajan vannonut Oriflamen The ONE Everlasting Foudation -meikkivoiteen nimeen – itseasiassa niin kovasti, että meikkivoiteesta on jo käytetty reilusti yli puolet.

Oriflame The ONE Everlasting Foundation

Juttuhan on kuitenkin niin, että kosmetiikkabloggaajana en kuitenkaan suinkaan ole innoissani siitä, että olen löytänyt loistavan meikkivoiteen, sillä en voi kuvitellakaan, että pitäytyisin samassa meikkivoiteessa loputtomiin. Nurkan takana voi nimittäin aina olla jotain entistä parempaa ja vieläkin täydellisempää, joten jokaisen purkin jälkeen on aika siirtyä eteenpäin.

MAC Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation

Mietin kovasti seuraavaa meikkivoidehankintaani ja päätin tällä kertaa kokeilla MACin meikkivoidetta. Kuten olen kertonut, en ole tehnyt merkin meikkien kanssa paljoa tuttavuutta, mutta viimeaikaiset kokeiluni sen parissa ovat vakuuttaneet minut siitä, että asia kannattaisi korjata.

MAC Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation

Ostinkin siis itselleni merkin kehutun Studio Fix Fluid SPF 15 -meikkivoiteen, jonka kuvailtiin antavan ihon rasvoittumista kurissa pitävä, luonnollisen mattainen lopputulos, jonka puolipeittävää pintaa voidaan kerrostaa peittävämmäksi.

MAC Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation

Olin kuullut meikkivoiteesta paljon hyviä kommentteja ja lukenut sen kuulivan monien suosikkeihin, joten odotukseni sen suhteen olivat kovat. Onneksi en joutunut pettymään.

Ostolakossa Virve Iho

Tahdon ohuen tuntuisen, mutta pitkäkestoisen meikkivoiteen, joka peittää ja kestää hyvin, mutta ei tunnu iholla raskaalta tai klähmäiseltä. Se ei saa olla liian kuiva, mutta ei kuitenkaan liian rasvainenkaan. Toiveeni kuulostavat melko haastavilta täyttää yhdellä tuotteella, mutta yllätyksekseni tämän meikkivoiteen kanssa toiveeni täyttyi varsin hyvin.

MAC Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation

Valitsin meikkivoiteesta itselleni vaalean NW10-sävyn, joka oli ensinnäkin aivan loistava valinta omalle iholleni. Kerrankin tarpeeksi vaalea meikkivoide talvenkalpealle hipiälleni – tämä sävy kannattaa todellakin katsastaa, jos etsii vaaleaa meikkivoidesävyä!

MAC Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation

Meikkivoide levittyi iholle ohuena ja kevyenä. Se ei tuntunut rasvaiselta, mutta ei silti myöskään puuterisen kuivalta. Se tuntui juuri täydellisen sopivalta, näytti heleältä ja jätti sopivan mattaisen pinnan. Meikkivoidetta oli helppoa kerrostaa peittävämmän jäljen aikaansaamiseksi ja lopputulos näytti todella luonnolliselta.

MAC Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation

Lisäsin meikkivoiteen päälle vielä uutta lempparipuuteriani eli MAC Mineralize Skinfinish Natural -kivipuuteria. Lopputuloksesta tuli todella loistava ja meikkipohja pysyi hyvänä aamusta iltaan.

MAC Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation

Olen tehnyt uuden meikkivoiteeni kanssa nyt muutamia koeajoja ja ollut siitä täysin hurmaantunut. Oriflamen Everlasting Foundation tuntuu hieman ravitsevammalta tähän verrattuna, minkä vuoksi jatkan sen käyttöä talven kuivattaman ihoni ykkösmeikkivoiteenani vielä toistaiseksi. Tuntuu kuitenkin hyvältä tietää, että jemmoissani on tällainen ihanuus odottamassa sitä hetkeä, kun Oriflamen meikkivoiteeni on aika poistua meikkipöydältäni.

MAC Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation

Kuka muu on ihastunut MAC Studio Fix Fluid SPF 15 -meikkivoiteeseen?


Lue myös nämä postaukseni:

Blotterazzi kokemuksia Estee Lauder Double Wear meikkivoide kokemuksia Mac kivipuuteri

Kommentit (17)

 1. Linda

  Studio Fix Fluid on mun suosikkimeikkivoiteeni 🙂 Toi sopii niin hyvin mun iholleni ja lopputulos on riittävän peittävä.

 2. L

  Käyttelin sitä joskus 10 v sitten, mutta saamani vaalein keltapohjainen sävy oli liian oranssi. Tuota sävyä ei myyjä edes ehdottanut. En siihen aikaan ollut tottunut myöskään niin tarraaviin meikkivoiteisiin, joten sain tuotteesta finnejä kun en osannut poistaa sitä kunnolla. 😀

  Miksi muuten kirjoitat Skinfinish Skinflash? 🙂

  • Virve

   Ooh, kiitos kun sanoit! Tullut typo ihan ajatusvirheenä! Skinflash on lainattu Diorin puolelta! 😀 Korjaan heti. 🙂

 3. Delle

  Heissan!
  Tiedätkö onko sitä myynnissä Sokosella? Entä minkä hintainen putelli on?D

  • Virve

   MAC ei kuulu Sokoksen valikoimaan, on Suomessa vain Stockalla. Verkkokaupan mukaan näyttäisi olevan 32 euroa. 🙂

 4. Elina

  Miten se nyt meneekään….sopiiko punapojaiselle punapohjainen meikkivoide vai pitääkö ottaa se ns. vastakkainen, eli keltapohjainen? Nämä mulla menee aina sekaisin vaikka olen kyllä nuo ihon sävyn määrittelypostaukset lukenut.

  • Virve

   Aina mahdollisimman lähelle ihon omaa sävyä menevä meikkivoide eli punapohjaiselle punapohjainen ja keltapohjaiselle keltapohjainen. Väärä pohjasävy ei neutralisoi ihon pohjasävyä (ja miksi pitäisikään neutralisoida kun kasvot olisivat sitten eriparia muun kropan kanssa) vaan näyttää vain väärän väriseltä. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *