Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Loistava kivipuuteri vaalealle iholle

Meidän vaaleaihoisten on usein varsin vaikeaa löytää hyviä kivipuutereita, jotka olisivat oikeasti vaaleita eivätkä tummuisi iholla. Yhdellä merkillä on kuitenkin onneksi ollut sellainen jo hyvin, hyvin pitkään myynnissä, mutta en ole vaan koskaan muistanut kehua sitä teille. Korjataan siis tilanne.

IsaDora Velvet Touch Compact Powder

IsaDora Velvet Touch Compact Powder on suoranainen kivipuuteriklassikko, joka on ollut olemassa jo iät ja ajat. Se on konstailematon peruspuuteri, joka kiinnittää meikin ja jättää iholle nimensä mukaisesti samettisen mattaisen pinnan. Sen vaalein sävy 10 Sheer Transparent on juuri sitä mitä se lupaa, kevyen läpikuultava.

IsaDora Velvet Touch Compact Powder

Puuterissa on minusta kuitenkin sen verran vaaleaa sävyä, että se saattaa tehdä tummemman ihon samean harmaaksi, eli en suosittele tätä kaikkia ihonsävyjä palvelevana sävyttömänä puuterina, vaan nimenomaan meidän vaaleaihoisten bestiksenä.

Tykkään itse käyttää kivipuutereita mielummin kuin irtopuutereita, sillä haluan ihoni tuntuvan täysin mattaiselta enkä voi sietää pienintäkään klähmäisyyttä. Irtopuuteri levittyy iholle tasaisimmin siveltimellä, mutta lopputuloksesta ei tule siveltimellä sivellen yhtä pitkäkestoinen ja mattaisen tuntuinen kuin vipalla painellen.

IsaDora Velvet Touch Compact Powder

Moni kivipuuteri näyttää rasiassa lupaavan vaalealta ja on sitä usein vielä kaupassa kädenselkään sivellessäkin, mutta kun puuteri kohtaa meikkivoiteen kevyesti rasvaisen pinnan ei ole ollenkaan harvinaista, että se tummuu hetkessä jopa oranssiseen vivahtavaksi. #paleskinissues

Tämä jopa varsin edullinen kivipuuteri päätyi käyttööni jälleen jonkun aikaa sitten, kun kaipalin uutta puuteria ja muistin kaupassa pyöriessäni tämän olemassaolon. Kiertelin aluksi ympäri selektiivisen kosmetiikan telineitä, mutta koska oikeasti vaaleat sävyt ovat hieman kiven alla, suuntasin askeleeni kohti tätä minulle jo vuosien takaa tuttua tapausta. Välillä on mukavaa turvautua edullisiin, vanhoihin tuttavuuksiin, joihin tietää voivansa luottaa.

(Joo, olen hieman huono työntekijä, sillä sen sijaan, että tilaisin omasta yrityksestämme tuotteita, haluan ne heti sillä samalla sekunnilla kun asia vaan juolahtaa mieleeni…)

IsaDora Velvet Touch Compact Powder

Onko IsaDoran Velvet Touch Compact Powder jonkun muunkin mieleen?

Kommentit (9)

 1. Liisa

  Mulle paras on ehdottomasti MACin Select Sheer -puuteri. Siinä on kuitenkin vielä tarpeeksi peittävyyttä, ja sävy on niin vaalea ettei toista 🙂 Paras!

 2. Ihanan heleä kivipuuteri – MAC Mineralize Skinflash Natural – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Loistava kivipuuteri vaalealle iholle […]

 3. Lumene Longwear Blur Foundation, hitti vai huti? – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Loistava kivipuuteri vaalealle iholle […]

 4. Lumene 6 in 1 Color Correcting Powder eli CC-puuteri – Ostolakossa

  […] Loistava kivipuuteri vaalealle iholle […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *