Loistava edullinen hopeashampoo: Klippoteket Silver Shampoo

Nyt kun olen viimeiset kuukaudet keskittynyt siirtymään kymmenisen vuotta pääsääntöisesti tummanruskeana ja mustana pitämistäni hiuksistani kohti omaa blondia sävyäni, ovat kaikki keltaisuutta poistaittavat apukeinot olleet enemmän kuin tarpeellisia.

Matka mustasta blondiin ei todellakaan ole helppo ja se on täynnä paljon oranssin ja keltaisen sävyjä ennen optimaaliseen tulokseen pääsemistä. Siksi hyvä hopeashampoo onkin erittäin tärkeä apukeino.

Ostin itse töistä kokeiluun edullisen Klippoteketin Silver Shampoon kuultuani siitä kehuja muilta ja en todellakaan joutunut pettymään.

Tässä hopeashampoossa nimittäin todellakin on pigmenttiä! Syvän violetti shampoo pesee hiukset puhtaiksi hyvin ja minuutista pariin kestävän vaikutusajan aikana se neutralisoi keltaisen sävyjä hyvin tehokkaasti.

Tehokkuuden voi suoraan lukea sormista, kynsistä ja kynsinauhoista tuotteen käytön jälkeen, sillä ne todellakin ovat aina saaneet osansa värjäytymällä itsekin.

Shampoo on melko juoksevaa eikä minulla ainakaan ihan heti vaahtoa kauheasti, mutta silti erittäin, erittäin toimivaa. Ennen tämän ostoa haikailin supertehokkaaksi tietämäni Joicon vastaavan shampoon perään, mutta nyt olen täysin tyytyväinen tähän budjettiversioon.

Olen kokeillut myös sarjan hopeahoitoainetta joka sekin on ollut ihan hyvä ja ajanut asiansa, muttei ole ollut näin ylivertaisten kehujen arvoinen kuitenkaan.

Vain noin 7,50 kustantava shampoo on mielestäni loistava edullinen löytö, jonka suosittelen jokaisen viileämpää sävyä tavoittelevan vaaleaverikön katsastamaan.

Heittäkäähän te kehiin omia suosikkituotteitanne hiusten keltaisuutta taittamaan!


Lue myös nämä postaukseni:

Cutrin hopeahoitoaine GOldwell hopeavaahto Joico Color Endure Violet

Kommentit (50)
  1. Eikä tää olis just sellasta mitä tarttisin! Mistä tälläistä halpaa ihanuutta oikeen saa? Epätoivoisesti oon haaveillu jo vuodet hopeashampoosta, mutta aina on jääny ostaminen toiselle sijalle kun on tullut vastaan vaan niitä kalliimpia versioita 😀

    1. Stocka ja Sokos taitavat ainakin myydä molemmat. 🙂

  2. Björn Axénilla on tosi hyvä hopeashampoo. Nyt käytössäni on Schwartzkopfin BC silver shampoo, hyvä sekin, ei mielestäni kuitenkaan Björn A:n veroinen.

    1. Kiitos vinkistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *