Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Livbox

Moni varmasti muistaa teille esittelemäni Glossyboxin konseptin, jossa tilaaja saa kerran kuussa kotiinsa laatikon, joka pitää sisällään niin kokeilukokoisia tuotteita kun aivan täysikokoisiakin tuotteita. Boksin sisältö on hieman yllätys, mutta tuotteet ovat aina tietysti arvoltaan enemmän kuin mitä tilaaja on boksista maksanut.
Moni kaipaili vastaavaa Suomeen ja kommenttiboksissani joku vihjailikin vastaavan rantautumisesta.
No, kurkatkaapas tämä:

Livbox.fi -osoitteesta löytyy uusi sivusto, joka on alkanut toteuttaa tuota samaa konseptia. Sivuston mukaan boksi sisältää 4-6 tuotetta (ilmeisesti täysikokoisia tai ainakin reilun kokoisia?), jotka voivat olla trendituotteita, uutuustuotteita tai klassikoita.

Bokseja on ilmeisesti ainakin näin aluksi rajoitettu määrä ja sen voi tilata vain kutsulla tai sitten kutsua voi pyytää. 

Ite tilasin kutsun kokeeksi (saapui sähköpostiin seuraavana päivänä) ja syötettyäni sen koneelle pääsin näkemään tilauksen hinnan. Boksin voi tilata itselleen tai lahjaksi kolmeksi kuukaudeksi hintaan 27 €, jonka lisäksi joka kuun boksista tulee 4,90€ postikuluja. Yhdeksän euroa boksista plus 4,90€ postikulut eivät kuulosta pahalta, joten toivottavasti laatikon sisältökin on laadukasta tavaraa!
Itse en tiedä jutusta vielä yhtään sen enempää kuin mitä sivustolta sain irti, eli jos jollakin on parempaa tietoa jaossa, niin nyt saisi jakaa!

Jätin vielä toistaiseksi omani tilaamatta, sillä englantilainen Glossybox sekä töistä ja blogin kautta tulevat tuotteet ovat minulle tällä hetkellä aivan tarpeeksi. Saa nähdä, kauanko voin hillitä itseäni…
Innostuiko joku ajatuksesta? Joko lähti tilaukseen?

Kommentit (27)

  1. Anonyymi

    Heippa! Nyt mainostetaan myös uutta cherieBox, mikä ilmeisesti on glossy ja livboksintapainen! Onko tästä jotain tietoa kun netistä löytyi kovin vähän

    – I

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *