Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lips

Olen ollut itse varsin ylpeä siitä, kuinka pieneksi huulimeikkikokoelmani on viimeaikoina kutistunut. Siksi minusta onkin aina aivan älyttömän hauskaa, kun sen kokoa kauhistellaan. Itse kun en tosiaan pidä sitä enää ollenkaan suurena verrattuna monen muun tuntemani ihmisen huulimeikkikokoelmaan.

Kuten olen kuitenkin kertonut, on minulla tavoitteenani vähentää huulimeikkieni määrää alle kahteenkymmeneen. Tämä projekti on jälleen ottanut askeleen eteenpäin.

Loppuun kului yksi monista Natural Coden huulikiill0istani, sävy 8 Pink sugar.

Vaikka aina hehkutankin Natural Coden huulikiiltoja, ei tämä sävy kuulunut suosikkeihini.

Näiden oikeasti vaaleiden vaaleanpunaisten sävyjen kanssa on usein ongelmana se, etteivät ne pysy tasaisesti huulilla. Tässäkin kuvassa näkyy, kuinka huulikiilto alkoi jo hetki levityksen jälkeen mennä huulien poimuihin ja tunnin jälkeen lopputulos oli yleensä jo aivan kamala. Kyllä tätä käyttämään pystyi, mutta tämä ei ollut mikään varma ja luotettava valinta, joten en pahemmin uskaltanut käyttää tätä töissä. Käytinkin tätä lähinnä kotona huulirasvan asemasta, sillä nämä Natural Coden huulikiillot kykenevät pitämään huulet aivan ihastuttavan pehmeinä.

Tätä sävyä en siis ostaisi uudelleen (ja vastaavankaltaista sävyä 2 Berry Smoothie välttelen tätäkin enemmän sen cremekoostumuksen vuoksi, joka tekee ilmiön vielä pahempana huulillani), mutta monia muita Natural Coden huulikiiltoja kyllä.

Kiillon lisäksi olen kuluttanut loppuun myös yhden huulipunan.

Loppunut huulipuna oli Helena Rubinsteinin Stellars Lipstick sävyssä 81 Starlight. Tätä ei ole enää hetkeen valmistettu ja nykyään Rubinsteinin punatkin ovat täysin erinäköisessä hylsyssä. Itse tykkäsin valtavasti tästä futuristisen oloisesta ja tyylikkäästä hylsystä!

Puna oli sävyltään ja koostumukseltaan aivan ihana. Tykkään jotenkin erityisen paljon näistä shimmerisistä vaaleista nudepunista, jotka ovat koostumukseltaan pehmeän rasvaisia.

Tältä puna näytti vielä elinaikanaan hylsyssä:

Kiva puna siis, jota oikeastaan ehkä jään jopa hieman ikävöimäänkin, mutta josta on turha höpötellä sen enempää, kun kyseistä tuotetta ei enää ole myynnissäkään.

Tällä hetkellä tilanne on siis se, että minulla on vielä käytettäväni 16 huulikiiltoa ja 39 huulipunaa. Jotta pääsisin alle 20 huulimeikin vuoden loppuun mennessä, pitäisi minun siis käyttää tulevina kuukausina loppuun melkein viisi huulimeikkiä kuukaudessa (eli 37 huulimeikkiä kahdeksassa kuukaudessa). Ei ehkä aivan realistista. Voi siis olla, että muutamasta huulimeikistä tulee ihan vaan luopua, jotta tavoite toteutuisi. Aion kuitenkin kovasti yrittää, mutta veikkaan, että onnistun korkeintaan käyttämällä kutistamaan määrän noin kolmeenkymmeneen viiteen. Kolmekin huulimeikkiä voi nimittäin olla haastavaa saada kuukaudessa kulumaan loppuun, vaikka minulla onkin paljon minikokoja ja jämiä.

Jaksan kuitenkin elätellä toivoa ja uskoa, että kesällä 2011 minäkin saan jo ihan luvan kanssa ostaa uuden huulimeikin…

Harmi vaan, että nyt ei ole edes vielä toukokuu 2010 ja minä jo tahtoisin shoppailla itselleni uusia. Rankkaa.

Kuinka usein teiltä loppuu huulipuna tai huulikiilto?

Kommentit (22)

  1. Nimetön

    pnp: Hah, niinpäs tietysti tarkoittikin. En ollut ihan terävimmilläni näköjään… 🙂
    Berry smoothie ei tosiaan vastaa sitä samaa hyvää laatua kuin esimerkiksi suosikkisävyni 6 ja 7. 🙂

    Mirkku: Niin siis nyt kun yksinkertainen kysymys vihdoin tulkattiin minunkin näköjään hyvin yksinkertaiselle ymmärrykselleni sopivaksi voin vastata, että ei ole myynnissä enää, oli vain kausituote. Garden.co.uk tosin esimerkiksi myy tuota vielä. 🙂

  2. srd1981

    Itse olen huulimeikkien suurkuluttaja. Kuukaudessa loppuu helposti huulipuna, pari kiiltoa ja puolenkymmentä huulirasvaa. En vai osaa olla söhrääättä turpaani koko ajan. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *