Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lips are a visible body part

Muistatteko, millainn huulimeikkiaddikti olin ennen? Huulipunia ja kiiltoja löytyi vaikka millä mitalla ja minulla piti aina olla meikkiä huulissani, tai tunsin oloni lähes alastomaksi.

Tämäkin asia muuttunut.

Laitan töissä huulipunaa tai kiiltoa, mutta muistan harvemmin lisäillä sitä. Vanhassa työssäni lisäilin huulimeikkiä jatkuvasti. Myös vapaa-ajallani olen yhä laiskempi meikkaamaan huuliani. Jos lähden kaupungille ti rientoihini, saatan meikata huuliani, mutta sitäkin useammin tyydyn vain sipaisemaan huuliini rasvaa.

Kävin rankalla kädellä läpi huulimeikkejäni jonkun aikaa sitten ja karsin niistä suunnattomat läjät tuotteita pois. Näytän teille nyt vaan, mitä kotoani löytyy, mutta töissä hytissänikään minulla ei ole mitään kovin suurta huulimeikkivarastoa.

Tässä ovat kaikki kotoani löytyvät huulipunat. Pidän siitä tosiseikasta, että kaikki sävyt ovat selkeästi erilaisia. Lisäksi edustettuina on eri merkkien parhaita juttuja. Vähempikin toki riittäisi, mutta olen mielestäni saanut vähennettyä huulipuniani mitä loistavimmin.

Huulikiillotkin ovat ähentyneet huimasti ja jäljellä ovat enää omat henkilökohtaiset suosikkini niin laatujensa kuin sävyjensä puolesta. Myös sävyvalikoima on hyvä ja vain pari sävyä voisi jättää pois muiden samantyyppisten sävyjen vuoksi.

Sitten ovat kuitenkin nämä. Nämä kaikki ihanuudet ovat parin millin tai gramman minikokoja huulimeikeistä. Olen saanut ne lahjoina, kylkiäisinä tai äidiltäni. Nämä ovat mitä näppärimpiä käsilaukkukokoja ja varsinkin reissatessa rakastan näitä. Mielestäni huulimeikkejä saisi enemmänkin olla myynnissä näissä ihanan ihanissa minikokoisissa pakkauksissa -vaika sitten muutaman eri värin kokoelmina.

Väriä tai sävyä antavia huulibalmeja minulla on kolme.

Huultenrajauskyniä on viisi, mutta myönnän käyttäväni niitä todella, todella harvoin jos koskaan. Tässä pitäisi kunnostautua.

Huulimeikkejä on siis yhä reilusti omien tarpeideni, mutta kaikki omistamani tuotteet ovat kuitenkin sellaisia, että voisin mielelläni napata minkä tahansa niistä aktiivikäyttöön. Yksikään tuote ei siis ole sellainen, että miettisin voivani käyttää sitä vaan tietyn meikin kanssa tiettyyn aikaan päivästä tietyn puseron ja hameen kanssa.

Yritän yhä jokatapauksessa vähentää huulimeikkieni määrää. Ideaalitilanteeni olisi, että omistaisin yhteensä maksimissaan kymmenen huulimeikkituotetta. Saa nähdä, pääsenkö siihen koskaan.

Kuinka paljon teillä on tällä hetkellä huulimeikkejä?

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Huulimeikkejä on todella vähän, taidan omistaa yhden punan. Ja kiiltoja on kolme kappaletta, joista kahta olen käyttänyt. Lisäksi muutama huulirasva. Kuivat huulet ovat rajoittaneet huulimeikin käyttöä todella paljon.

  Monta kynsilakkaa omistat Virve tällä hetkellä? Lueskelin aikani kuluksi sun blogia ihan alusta lähtien ja jäin pohtimaan, missä kunnossa kynsilakkameri on?

 2. Smokey

  Tossa just joku aika sit ite laskeskelin postausta varten meikkejäni sun muita, ja lopputulos huulikosmetiikan osalta oli 82kpl O__o en vaan voi ymmärtää miten niitä on noin paljon mulle kertyny…:D

 3. Sofia

  Laskin juuri huulikosmetiikkatuotteeni ja tulos oli seuraavanlainen: 2 huultenrajauskynää, 14 huulipunaa, 20 huulikiiltoa ja 4 huulirasvaa. Mielelläni omistaisin enemmänkin. Osa huulituotteista ovat sellaisia, joita en käytä ja osa ovat ihan lopussa. En ole koskaan pitänyt määrää isona. Itseasiassa mielestäni tarvitsen vielä tietyn sävyisiä huulipunia, huulikiitoja tai huultenrajauskyniä.

 4. Anonyymi

  Hukattuani Burt & Beesin värikylläisen huulirasvani jonnekin voin sanoa, että minulta ei löydy yhtään huulimeikkituotetta! Vain huulirasvoja, mutta niitä onkin sijoitettu sitten jokaiseen huoneeseen ja suurimpaan osaan laukuista. Tämä huulikosmetiikka-asia selittyy kylä sillä, että olen saksofonisti… 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *