Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lip sync?

Sain joku aika sitten ystävältäni vaihdossa muutaman YSL:n Rouge Pur huulipunan ja ihastuin punien laatuun.

Punat tuntuivat nimittäin huulille levittäessä sopivan kosteilta ja huulipunamassa tuntui kuin sulavan huulille. Samalla punat kuitenkin osoittautuivat myös melko pitkäkestoisiksi ja huulet pehmeinä pitäviksi.

Vaalein saamistani sävyistä oli vadelmainen 138.

Tämä on kaunis arkisävy, joka antaa juuri sopivan kevyen lopputuloksen. Punassa on myös kevyesti kultaista shimmeriä, mikä antaa sille kivaa eloisuutta.

Toinen sävyistä oli hitusen syvempi, mutta myös vadelmainen. Sävy on numeroltaan 127.

Tämä sävy on koostumukseltaan edellistä crememäisempi eikä koostumuksessa ole minkäänlaisia shimmereitä seassa. (Jos kuvassa alahuulella kiiltelee jokunen, ovat ne peräisin edellisestä sävystä, jonka kokeilin huulille ennen tätä.)

Kolmaskin sävyistä on upea. Sävy 139 on ihana lämmin punainen.

Tämä jää kuvassa ehkä hieman todellisuutta vaisummaksi, mutta nätiltä se tässäkin mielestäni näyttää. Todellisuudessa sävy on kuitenkin hitusen syvempi ja punaisempi.

Ja jottei kaikki kiva loppuisi lyhyeen, sain myös YSL:n Rouge Pure Shinen sävyssä 26:

Tämä ei ole yhtä rasvainen kiiltopuna kuin esimerkiksi Diorin High Shine tai Cliniquen Butter Shine, mutta varsin mukava tämäkin kyllä on. Sävy 26 on kiva kevyt beigeen taittava nudesävy, joka ei kuitenkaan tee huulista meikkivoidehuulia vaan antaa huulten oman sävyn kuultaa läpi.

Ihan täydellisesti tämä nudesävykään ei kuitenkaan huulille sulanut vaan jäi hieman huulten pinnalle ja lähti siitä hitusen liikkeelle huulten uurteisiin. Tämä on monien vastaavanlaisten sävyjen ongelmana ja siitä tulee tälle tuotteelle iso miinus.

Mitenkäs te ja YSL:n punat? Oletteko hyvissä väleissä vai jääneet etäisiksi?

Kommentit (11)

  1. Mohn

    Kiitos MUS-vinkistä Virve, pitääpä kipaista kurkistelemaan!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *