Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lip service

Olen hehkuttanut teille useaan otteeseen iki-ihanaa Biothermin Nutrisource huulirasvaa, joka on täysin omassa luokassaan: Kosteuttaa sekä pehmittää ja on vaan aivan täydellinen tuote! Jopa niin täydellinen tuote, etteivät huuleni ole todellakaan päässeet kuivumaan, vaikka lähes neljän kuukauden roa-kuurin jälkeen huulenpalasia saa yleensä repiä irti ihan urakalla eikä siistin huulimeikin tekeminen todellakaan onnistu.

Vai mitäs sanotte, näyttävätkö huulet kuivilta tai kärsineiltä? (Huulilla on muuten Natural Coden huulikiilto sävyssä 10 Berry Sorbet.)

Koska tuote kuitenkin on purkissa, en tykkää kantaa sitä päivisin mukanani ja kaivella likaisilla sormilla purkkia, vaan säästän sen mielummin yökäyttöön, jolloin voin säilyttää sitä puhtaan spaatelin vieressä ja käyttää tuotetta hygienisesti.

Päiväkäytössä on siis oltava joku puikkomainen tuote.

Tällä kertaa käyttöön oli omittu alunperin wannabe-insinöörille ostettu Labellon Classic huulirasvapuikko, josta tykkään itse kovasti ja joka kului juuri loppuun. Tykkään nimenomaan pehmeähköistä puikoista, joista oikeasti irtoaa huulirasvaa ilman, että niitä joutuu hankaamaan huulille viittä minuuttia.

Tämä huulirasvojen klassikko on varmasti monelle tuttu, joten tästä tuskin on tarpeen pitää suurempaa luentoa. Kosteuttaa ja pehmittää sekä pitää huulet mukavan tuntuisina läpi päivän. (Tiedätte varmasti sen ikävän tunteen, kun huulirasva tavallaan kuivahtaa ja katoaa huulilta? No, tämä ei todellakaan tee sitä, vaan pysyy mukavan ”liukkaana” koko ajan.)

Ehdottomasti huulirasva, jonka voin suositella pakattavaksi käsilaukkuun!

Myös toinen huulirasva kului loppuun samoihin aikoihin:

Huulirasva oli Dr. Hauschkan huulirasvapuikko, josta tykkäsin arkikäytössä kovasti. Tästä ei irronnut tavaraa ihan yhtä helposti kuin Labellon pehmeämmän koostumuksen omaavasta puikosta, mutta hyvin tämä kyllä huulia kosteutti ja pysyi huulilla pitäen huulet pehmeänä. Pienellä hankaamisella tällä sai myös kivan kiiltävät huulet.

Tätä voisin ehdottomasti käyttää lisää ja hätätilassa tämä menisi jopa yökäytössäkin.

Huulirasvoista tulikin sitten mieleeni, kuinka taistelen edelleen Burt’s Beesin Beeswax Lip Balmin kanssa.

Ei, en todellakaan tahdo jalkavoiteisiinikaan jättiannosta piparminttua saatika sitten, että tahtoisin sitä huulirasvaani! Tämän koostumus on muutenkin ikävän kuivakka ja tätä saa hangata hullun lailla, jotta huulirasvaa oikeasti tulisi huuliin edes sen verran, että voin sanoa niillä olevan huulirasvaa (tämän kanssa tapahtuu juuri se ikävä tunne, jota tuossa edellä kuvailin joidenkin huulirasvojen kanssa tapahtuvan, eli huulirasva ikäänkuin katoaa huulilta). Ainoa, minkä tunnen, on kuivakat huulet ja kurja nipistely.

Itseasiassa tämä on ollut niin ikävä tuote, että tekisi mieli ihan oikeasti poiketa tavoistani ja heittää tämän roskiin (noin paljon kulutettua huulituotetta kun en kehtaa kellekään dumpatakaan)! En todellakaan tule koskaan käyttämään tätä vapaaehtoisesti loppuun ja tämä tuntuu vain tekevän enemmän hallaa kuin hyötyä huulilleni. Joidenkin huulipunien alla tätä voi hätätilassa käyttää, joten ehkä kuitenkin yritän vielä hetken sinnitellä tämän kanssa…

Hätävaraksi sain joku aika sitten äidiltäni onneksi käyttöön tallaisen huulirasvan, joten ehkäpä selviän jonkun aikaa ilman uusia huulirasvaostoksia.

Pitkän huulirasvapostauksen lopuksi täytyy vielä kertoa, että yritän epätoivoisesti keksiä loistavaa seuraajaa Biothermin lopetetulle Nutrisource huulirasvalle. Nykyisestä purkista on jäljellä vielä puolet, mutta ostin varmuuden vuoksi uuden jo jemmaan. Kuolen, jos en keksi loistavaa seuraajaa yökäyttöön ja tämä loppuu minulta täysin! No, nämä puolitoista purkkia antavat onneksi jouluun asti armonaikaa keksiä korvaaja.

Laitoin tilaukseen kokeeksi myös Muradin Smoothing Skin and Lip Caren:

Olen kuullu tästä kehuja ja koska hintaa oli mansikkanetissä vain n. 10 euroa, oli tämä pakko kokeilla. (Mansikkanetissä nimenä muuten lukee Smoothing Skin and Lip Therapy.) Tämän pitäisi nimenomaan kosteuttaa ja pehmittää kuivia ja karheita huulia sekä kevyesti kuoria kuollutta ihosolukkoa pois huulilta. Kuulostaa lupaavalta ja incikin näyttää hyvältä ja selkeältä.

(Arvatkaa muuten, kuinka hirveästi himoitsen Lushin uusia huulikuorintoja…)

Katsotaan, onko tästä haastajaksi!

Sellaisia huulikuulumisia tällä kertaa! Mitä teidän huulillenne kuuluu näin paukkupakkasien myllätessä?

PS. Make Up Storen mattalakka on vihdoin rantautunut myös Kickseihin. Eihän siinä tosiaan kauaa mennytkään…

Kommentit (43)

 1. pipa

  moikka! onks sulla tietoa et missä liikkeissä ulkomailla mahdettais myydä essien lakkoja? tai lähinnä siis lontoossa, kun sinne oon lähdössä. myykö sephora tms?

  1. Anonyymi

   Huulilleni kuuluu hyvää, kiitos kysymästä. Käytän kesät talvet kerran päivässä Miramen Medilip Lip Palmia, eivätkä huuleni koskaan rohdu. Lisäksi tuotetta tarvitsee todellakin laittaa vain kerran päivässä ja huulet pysyvät pehmeinä. Tämä luultavasti siksi, että kyseinen tuote sisältää hoitavaa calendulaöljyä sekä A- ja E-vitamiinia, ja on oikeasti tai mainostetusti "tehohoito rohtuneille huulille". Aloitin tämän vakikäytön vuosia sitten enkä voi kuin naureskella niille raukoille jotka joutuvat lisäilemään huulirasvaa joka toinen tunti saamatta siltikään toivomaansa vaikutusta. Kannattaa kokeilla!

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *