Maailman täydellisin puuterivippa on täällä!

Monet ovat varmasti jo kuulleet iloisen uutisen siitä, että ruotsalaisen kosmetiikkabloggaajana ja meikkitaitelijana tunnetuksi tulleen Linda Hallbergin oma meikkisarja LH Cosmetics on lanseerattu Kickseissä. Hypettelin itsekin jo viime keväänä merkin Infinitypalette-monitoimipalettia, joka on minusta edelleen aivan huikea.

(Paletista voi lukea tästä aiemmasta postauksestani.)

linda-hallberg-infinitypalette-1-2-1024x768

Kävelin juuri Tukholmassa Lindan meikkisarjan hyllylle tutkimaan tuotevalikoimaa ja silmiini sattui tuote, joka minun oli aivan pakko ihan välittömästi hankkia. LH Cosmetics -merkin valikoimaan kuului nimittän The Powder Puff -nimellä kulkeva puuterivippa, joka oli kaikkien meikkiunelmieni täyttymys.

Linda Hallberg LH Cosmetics The Powder Puff puuterivippa Ostolakossa kokemuksia

En ole puuterisivellinten ylin ystävä, vaikka aina välillä haluankin yrittää antaa niille mahdollisuuden. Pidän eniten samettisista puuterivipoista, sillä minulle meikkipohjan kestävyys on erittäin tärkeä asia ja vipan käyttö puuterin levityksessä saa meikkipohjan pysymään paremmin. Kun puuteri painellaan kasvoille vipalla, asettuu se iholle paremmin ja meikkipohja kiinnittyy paremmin verrattuna siihen, että puuteri vain siveltäisiin kevyesti iholle puuterisiveltimellä. Tykkään myös eniten siitä, että iho tuntuu mattaiselta eikä sille jää klähmäistä tunnetta.

On tietysti täysin makuasia, millaisen meikkipohjan kasvoilleen haluaa ja toisille puuterin kevyt sipaisu siveltimellä riittää jo hyvin. Itse koen kuitekin, että puuterisivellin voi jopa saada meikkipohjan hieman liikkumaan allaan puuteria iholle siveltäessä, minkä vuoksi en myöskään pidä puuterisivellintä parhaana valintana puuterini levitykseen.

Linda Hallberg LH Cosmetics The Powder Puff puuterivippa Ostolakossa kokemuksia

Ihana äitini on jo yli kymmenen vuoden ajan rakastanut Diorin ja YSL:n irtopuutereita, joiden mukana on tullut näitä samettisen pehmeitä vippoja. Onnekseni hän ei ole niiden yhtä suuri fani kuin minä olen, joten hän toimittaa niitä ystävällisesti aina minulle.

Julistankin siis aina samettivippojen erinomaisuuden puolesta, mutta ongelmaksi tulee se, ettei minulla ole antaa hyvää vastausta kun joku kysyy, mistä sellaisen voisi itselleen ostaa. En tiedä, minä vain saan näitä aina äidiltä.

Linda Hallberg LH Cosmetics The Powder Puff puuterivippa Ostolakossa kokemuksia

Luojan kiitos Linda Hallberg ratkaisi nyt ongelmani ja sain käsiini maailman parhaimman puuterivipan, jota voin suositella ongelmitta kaikille. Noin 13 euroa maksava puuterivippa on nimittäin suoranainen aarre ja sen ymmärtää heti, kun pääsee koskemaan vipan samettisen pehmeää pintaa.

Linda Hallberg LH Cosmetics The Powder Puff puuterivippa Ostolakossa kokemuksia

Musta vippa on muotoiltu niin, että sen avulla saa paineltua niin kivipuuterin kuin irtopuuterinkin kaikkialle kasvoille. Sen kolmiomainen muto mahdollistaa niin isompien kuin pienempienkin alueiden puuteroinnin ja vippa poimii itseensä täydellisen määrän puuteria. Puuterivipan pinta sivelee ja painelee puuterin kasvoille täydellisesti ja olenkin aivan hulluna tähän mielettömään vippaan.

Linda Hallberg LH Cosmetics The Powder Puff puuterivippa Ostolakossa kokemuksia

Vipan sisällä on pehmeä tyyny, jonka voi ottaa pois, kun vipan ulkokankaan tahtoo pestä. Tämä on todella fiksua ja kätevää, sillä sisäosalle voi riittää kevyempi pesu kuin ulko-osalle ja ne myös kuivuvat varmasti paremmin ollessaan erikseen.

Vippa on paitsi loistava tuote kotikäyttöön, myös tietysti ammattilaiselle kädensyrjän suojaksi toisen kasvoja meikatessa. Erinomaista  puuterivippaa ei ole helppoa löytää, sillä monet niistä ovat turhan jäykkiä eivätkä siksi mukaile kasvojen muotoa kauniisti ja tuntuvat kömpöelöiltä käyttää. Tämä vippa on sopivan pullea, mutta silti pehmeä ja mukautuva, mikä tekee siitä täydellisen apuvälineen.

Linda Hallberg LH Cosmetics The Powder Puff puuterivippa Ostolakossa kokemuksia

Tämä vippa saa minulta osakseen loputtoman määrän suitsutusta ja suosittelen sitä kaikille, jotka haluavat käyttää puuterisiveltimen sijaan puuterivippaa.

Jos ette ole vielä kokeilleet puuterivippaa ja levitätte puuterinne siveltimellä suosittelen kokeilemaan vippaa, sillä erityisesti kasvojen helposti kiiltävän keskiosan puuteroinnissa se on lyömätön apu pitämään kasvojen kiiltelyn mahdollisimman pitkään kurissa.

Linda Hallberg LH Cosmetics The Powder Puff puuterivippa Ostolakossa kokemuksia

Onko joku muu jo löytänyt tämän aivan mielettömän mahtavan puuterivipan?

Kommentit (28)
  1. Minä! Viime viikolla hankin tämän, on hyvä puuterin laittoon, tosin silmänympärykset alkaa olla hienonhienosilla rypyillä varustetut, joten siihen tämä ei mulle sovi, vaikkakin muoto tässä vipassa on siihen täydellinen. Mulla on käytössä byTerryn irtopuuteri, voihan se olla, ettei mitään puuteria enää voi vaan painella silmänympäryksulle, vaan ne on otettava hyvin kevyesti siveltimellä!

    1. Joo, silmänympäryksille ei välttämättä sovi niin mattaisen puuteroitu lopputulos (itse tosin käytän tätä silläkin alueella). By Terryn irtopuuterin kanssa en tosin itse tätä vippaa halua käyttää, sillä se on niin hienojakoinen, mutta tällaisten tavallisten puuterien kanssa kyllä. 🙂

  2. Kun siinä ensimmäisessä yksinäisessä mustan vipan kuvassa ei ollut mitään mittasuhteeksi sopivaa, vippa näytti ihan pyörän satulalta 😀 Ihmettelin, miten satula liittyy vippoihin, heh. Siitä ensimmäisestä kuvasta katsoin vain ne pyöreät valkoiset, kun en tuota mustaa osannut mieltää puuterivipaksi ollenkaan. Mutta joka tapauksessa todella kekseliäs muoto, varmasti toimii.

    Paksujen ja suloisen pehmeiden samettivippojen suurena fanina voin vinkata pari muutakin hyvää. The Body Shopin on aika lailla täydellinen, vastaava kuin oli ainakin ennen muinoin Lancomen irtopuuterirasioissa. Toinen on Yves Rocherin ja se on hiukan TBS:ää pienempi, mutta jos mahdollista, vielä hiukan pehmeämpi ja ihanampi. Molemmat saa n. vitosella ja kestävät ihan kohtuullisen monta hellävaraista pesua.

    1. Hahha, joo, vaatii kyllä kuvan käytössä, että hahmottaa koon! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *