Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Liitytkö kulttiin?

Jo muutaman vuoden ajan Chanel on onnistunut näyttämään maailmalle kynsilakkatrendien suunnan. Jostain käsittämättömästä syystä sarja on onnistunut luomaan lakkojensa ympärille mielettömän hypetyksen ja ”AAAWWWW, MUN ON PAKKO SAADA!!!” -tunnelman saaden ihmiset ostamaan trendisävyjään ja niiden kopioita hulluna ympäri maailmaa.

Jade oli kulttisävy.

Viimevuotinen maitokahvin (vai mutalammikon…) värinen Particuliere sai heti alkuun kuulemma aikaan 200 ihmisen jonotuslistan Helsingin Stockmannille.

Viimekesäinen Nouvelle Vague oli sekin maailmalla hittisävy.

Ja tänä kesänä Chanel aikoo mitä luultavimmin tehdä sen taas.

Tämän kesän hittisävy on vahva ja kirkas keltainen Mimosa ja minä ainakin olen ihan villinä siihen.

Harmikseni fakta vaan on, että sarjan lakat ovat paitsi sikahintaisia, myös kestävyydeltään heikohkoja Opin ja China Glazen kaltaisiin laatulakkoihin verrattuna.

Onneksi Chanel raivaa tietä ja muut ratsastavat sitten sarjan nostattamalla aallon harjalla.

Sally Hansenin Insta-Dri -lakka sävyssä 10 Lightening ajaa tämän kirkkaan keltaisen lakan himon loistavasti.

Lakka on nappivalinta paitsi sävyltään myös laadultaan. Sivellin on mukavan kokoinen, se varastoi itseensä hyvin lakkaa (okei, ehkä iiihan hitusen liian runsaasti) ja levittää sen kynnelle tasaisesti. Lisäksi lakan koostumus on niin peittävä, että pelkkä yksikin kerros riittäisi (kuvassa kaksi). Insta-Dri -koostumus kuivuu nimensä mukaisesti nopeasti, joten eihän tästä voi olla kuin hyvää sanottavaa. Ja niin: kestävyyskin on kohdallaan.

Sally Hansenia myyvät mm. Anttilat ja Citymarketit ja lakoilla on hintaa alle kymmenen euroa, eli huomattavasti Chanelia vähemmän.

Kolahtaako uusi keltainen kulttisävy teihin? Kokemuksia Chanelin tai Sally Hansenin kynsilakoista?

Kommentit (12)

  1. Lalalaura

    oi minkä sävynen keltanen! pitää kyl käydä hakemassa joku chanelia lompakkoystävällisempi versio itellekin. ja ihana maissi :-DDD

  2. RockQueen

    Hankin ensimmäisen Chanelin lakkani äskettäin, sävyssä Black Pearl. Blogien hehkutus tehosi.. Ja olen samaa mieltä, pysyvyys ei ole ihan sitä luokkaa mitä voisi olettaa. Mutta levittyvyys on mielestäni kyllä huippuluokkaa! Sävy on myöskin ihana..

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *