Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Liian monta kiloa -Siivousta ja shokkiterapiaa

Minun piti tässä eräänä iltana hieman siivota ja päätin järjestellä myös kosmetiikkani. Päätin sitten tehdä homman ihan perusteellisesti ja tältä seuraavalta videolta voitte nähdä, mitä tapahtui.

Kasasin siis sängylle ihan kaiken kosmetiikkaan liittyvän, mitä kotoani löytyy. Kaikki meikit, ihonhoidon, hiustenhoidon ja muotoilun, kynsilakat…

Ja kuten videolla mainitussa ”Olet mitä syöt” -ohjelmassakin on ollut tapana suorittaa punnitus, päädyin myös minä tekemään saman.

Ei, en punninnut itseäni, vaan ihan jotain muuta. Jotain, mitä olen halunnut punnita siitä asti, kun näin erään hyvin inspiroivalla nimimerkillä blogiani kommentoivan henkilön nimimerkin ensimmäistä kertaa: punnita kosmetiikkani! (Kiitokset ideasta, nimimerkki ”35 kiloa kosmetiikkaa”.)

Tiedän, hullujen hommaa, mutta varmasti shokeeraavaa.

”Olet mitä syöt” -ohjelmassa ylipainoisten ihmisten eteen kasataan 60 pakettia sokeria ja kerrotaan, että nämä sinä syöt vuodessa. Tai käsketään nostaa kottikärryllinen voipaketteja ja kerrotaan, että henkilö kantaa samanverran ylipainoa päivittäin mukanaan.

Tiedättekö, paljonko tuo kosmetiikkaläjä painoi?

Arvatkaa!

Oikea vastaus: 52 kiloa! Tuo riivattu kasa ja minä painamme lähes saman verran! Voisin siis sanoa omistavani painoni verran kosmetiikkaa ja hieman ylikin.

Kyllä, olin järkyttynyt. Tottakai purkit ja pakkaukset painavat, mutta silti. 52 kiloa.

Miksei kosmetiikka-Gillian tai kosmetiikka-Hanna ole koskaan eksynyt minun luokseni ja pudottanut minua maanpinnalle näin? Olen tosiaankin järkyttynyt ja tämä karu tosiasia sai minut nyt kyllä ehdottomasti laihdutuskuurille!

Kommentit (40)

 1. Anonyymi

  ajattelin vaan kun katoin tota videota, että oh my god!!!!!!en nyt ihan tollasta osannu odottaa,mutta kyllä pikkasen järkytyin…ja 52 kg!sun kosmetiikkas painaa noin 5 kg enemmän kuin minä!!!!luulen,että mun kaikki kosmetiikat painais vaan muutaman kilon..:).mut sun pitää olla tosi kiitollinen noista tuotteista sillä ei monilla ole noin paljoo! 🙂

 2. kiukkupussi

  Ihana postaus! 🙂

 3. Anonyymi

  No olipas läjä… 🙂 Ihanan pehmeä ääni sulla! <3

 4. Kahdeksan ja neljäkymmentä, kiitos. – Kauneus & Terveys -blogit

  […] tuhlattu 8,40 euroa, mutta koska blogini ei aina kulje ihan reaaliajassa, tapahtui tämäkin ennen punnitusta. Tuon punnituksen jälkeen mieleni ei ole nimittäin todellakaan enää tehnyt hankkia yhtään […]

 5. Kadonneiden ripsien arvoitus ja puikkotarinoita – Kauneus & Terveys -blogit

  […] seurata kosmetiikkaan kulutettua rahamäärää kun tuotteiden lukumäärää. (Itseasiassa kilomääränkin seuraaminen on varsin […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *