Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Mitä täydellisin meikkisieni: LH Cosmetics The Sponge

Hyvä meikkisieni on nykyään välttämättömyys, kun luon meikkipohjan nestemäisellä meikkivoiteella. Käytän varsinaiseen meikkivoiteen levitykseen tavallisesti sormia, mutta sormenpäiden epätasainen pinta ei saa aikaan viimeisteltyä, iholle täydellisesti sulautuvaa meikkipohjaa. Tämän vuoksi hoidankin meikkipohjan viimeistelyn aina meikkisienellä ihoa hellästi töpötellen. Kun sientä käyttää vain viimeistelyvaiheessa, ei se ime sisäänsä turhaan meikkivoidetta ja pysyy muutenkin pitkään hyvänä, sillä meikkiä menee vain sen pinnalle, josta se peseytyy pois helposti.

LH Cosmetics The Sponge

Tällä hetkellä käytössäni on Kicksistä ostamani Linda Hallberg LH Cosmetics The Sponge -meikkisieni, joka on ollut aivan mahtava löytö ja hurmannut minut totaalisesti. Sieni on materiaaliltaan sopivan pehmeää, mutta ei silti liian pehmeää ja täydellisen kimmoista, mutta ei kuitenkaan liian napakkaa. Aivan erityisen meikkisienestä tekee sen muotoilu, jonka ansiosta sieni on todella monipuolinen käyttää.

LH Cosmetics The Sponge

Meikkisienen pyöristetty pohja sopii täydellisesti suurempien ihoalueiden kuten poskien, otsan ja nenän meikkipohjan viimeistelyyn.

LH Cosmetics The Sponge

Kärkeä kohti kapenevalla sienellä on mahdollista viimeistellä tarkasti myös pienemmät ihoalueet ja sienen suippo pää mahdollistaa nenänpielien ja silmien sisänurkkien uskomattoman tarkan lähestymisen. Erityistä sienessa on, että sen muuten pyöristettyyn kärkeen on muotoiltu yksi litteämpi reuna, joka on ollut loistava varsinkin silmänalusilla.

LH Cosmetics The Sponge

Vastaavia meikkisieniä kuuluu tavallisesti käyttää kosteina, mutta koska en meikkaa vesipisteen äärellä, ärsyttää aina välillä, jos olen unohtanut kastella meikkisienen ja minun täytyy kipittää kylppäriin kesken meikkauksen. Tämä meikkisieni sopii kuitenkin aivan loistavasti käytettäväksi sekä kuivana että kosteana ja nykyään olenkin hyvin usein käyttänyt tätä kuivana.

LH Cosmetics The Sponge

Olen ollut aivan totaalisen hurmioitunut tästä meikkisienestä, joka tuntuu olevan kaikella tapaa aivan loistava. Ainoa pieni miinus oli ensimmäisillä käyttökerroilla, että erityisesti sieneni kärjestä irtosi muutamia mustia hippusia, jotka ärsyttivät hieman. Pienen pieniä hippusia irtosi kuitenkin vain  yksi tai kaksi per käyttökerta ja niiden irtoilu loppui pian, joten sieni ei alkanut kuitenkaan hajota ja toimi senkin jälkeen täydellisesti.

LH Cosmetics The Sponge

Olenkin jo aiemmin ehtinyt kehua Lindan meikkisarjan LH Cosmetics The Powder Puff -puuterivippaa, johon olen edelleenkin aivan rakastunut. (Puuterivipasta löytyy postaus täältä.) Myös Infinitypalette on saanut minulta kovasti kehuja. (LH Cosmetics Infinitypalette -meikkipaletista lötyy aiempi postaus täältä.)

LH Cosmetics The Sponge -meikkisieniä myy Suomessa Kicks ja sienellä on hintaa 15 euroa.

LH Cosmetics The Sponge

Mikä meikkisieni on teidän suosikkinne tällä hetkellä?


Kommentit (9)

 1. Sini

  Toi kuulostaa kyllä muotoilultaan niin kätevältä!

  • Virve Vee

   Joo, tässä on todella onnistunut muotoilu! 🙂

 2. nina tee

  Sun meikkipohja näyttää tässä kyllä todella ihanalta! Mikä meikkivoide sulla on käytössä? 🙂

  • Virve Vee

   Tässä on itseasiassa uusi lempparini (tai no, uusi ja uusi, ollut suosikkini jo syksyn Korean matkasta lähtien…) eli 3CE Baby Glow Cushion. Teen tästä pian postauksen, tätä saa Cult Beautysta. 🙂

 3. Mari

  Original Beauty Blender on edelleen kopioitaan parempi (juuri sopivan pehmeä ja kimmoisa), mutta LH:ssa on vielä parempi muotoilu, varsinkin juuri silmän alusiin 🙂
  Eli kyllä LH vie voiton täälläkin (lukuunottamatta sen törkeän paksua muovi pakkausta)!

  • Virve Vee

   Joo, tämä pakkaus on kyllä vähän pölhö. :/

 4. Saana

  Itse olen käyttänyt jo pitkään ainoastaan sitä Real Tecniquesin oranssia Miracle Complexion Spongea. Saan sillä niin nätin meikkipohjan, että en ole aiemmin edes ajatellut sen toiseen vaihtamista. Viime aikoina tuossa on vaan alkanut hieman ärsyttää, kun se ei kestä pesua mitenkään älyttömän hyvin, palasia lähtee tosi helposti irti 🙁 Ostin sitten kokeiluun kehutun Ecotoolsin vihreän blenderin, mutta en ole vielä ehtinyt (=jaksanut) ottaa sitä käyttöön. 😀

  • Virve Vee

   Minä en itseasiassa ole kokeillut tuota Real Techniquesin Miracle Complexion Spongea, pitäisikin kokeilla. Olen kyllä tykännyt merkin timattisienestä ja Real Techniques Miracle Sculpting Spongesta, joten pitänee kokeilla tuokin. 🙂

  • Saana

   Voin kyllä suositella lämpimästi!
   Omasta mielestäni se on tsiljoona kertaa parempi, kuin originelli BB!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *