Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Let’s get NUDE!

En ole koskaan ollut vaaleiden nudekynsilakkojen perään. Tarkoitan tällä nyt siis niitä lakkoja, jotka ovat läpikuultavia eivätkä oikeastaan minkään värisiä. Ymmärsin nämä kynsilakat kyllä ranskalaisessa manikyyrissä käytettyinä, mutta muuten en todellakaan. Miksi lakata kynnet jos se ei edes näy? Tiedän, että toiset käyttävät lakkaa vaan suojatakseen kynsiään, mutta jotkut vaan tykkäävät näistä värittömistä sävyistä muuten vaan. Täh?
Minulta kuitenkin löytyy tuollaisia lakkoja monta ja varsinkin L’orealilta saamani Essien nudelakat houkuttelivat hieman, joten päätin vihdoin kokeilla niitä. (Kyllä, taas postaus niistä!) Voihan ne poistaa kynsistä samantien, jos lopputuloksessa ei ole minun silmissäni mitään järkeä.

Ja arvatkaa mitä? Minä löysin sen nudelakkojen jutun.

MademoiselleVanity FairestLimo Scene

Nämähän ovat aivan ihastuttavia!

Kaikissa kuvissa lakkaa on kolme kerrosta, jotta jälki olisi tarpeeksi peittävää.

Mademoiselle on kuulemma Essien suosituimpia kynsilakkoja. Se on minusta perus läpikuultava lakka, jossa ei ole mitään erityistä, mutta joka on vaan todella hienostunut. Näistä kolmesta Mademoiselle taitaa olla läpikuultavin.

Vanity Fairest -sävy on myös läpikuultava nude, mutta siinä on kevyt helmiäisshimmeri (joka ei tosin ihan näy kunnolla kuvassa).

Oma ylivoimainen suosikkini oln hieman valkoisempana näkyvä Limo Scene, joka ei ole ihan yhtä kiiltävä kuin kaksi muuta, mutta jotenkin vaan niin mielettömän tyylikäs ja hienostunut!

Tykkättekö te näiden tyyppisistä lakoista? Tiedän, että ne ovat kovia jakamaan mielipiteitä!

PS. CK One Shock -tuoksujen sulkeutuneen arvonnan voittaja julkaistaan ylihuomenna, kun pääsen rauhassa kotiin suorittamaan arvonnan.

Kommentit (13)

 1. Anonyymi

  Ei mitenkään aiheeseen liittyen, ja saattaa olla mun koneessakin vika, mutta tuo sivupalkki menee tosi häiritsevästi päällekkäin. Siis tunnisteet ja jokin toinen (look who's popular tuossa näkyy lukevan) menee päällekkäin, arvaat varmaan ettei kummastakaan saa näin selvää. Onkohan nuo ylhäällä oikealla olevat mainokset syypäitä tähän?

  • virve

   Photobucket temppuilee ja ilmoittaa loppuneesta tilasta, asia korjaantuu toivottavasti huomenna. Ärsyttävä homma, mutta en pääse nyt töistä korjaamaan tilannetta. :/

 2. Adele

  Mä tykkään nudelakkojen helppoudesta. Saa lakattua kynnet nopeasti ja kynnet näyttää hyviltä pitkään,koska pienet lohkeamat/kulumat eivät näy häiritsevästi. Jos nudelakka menee liian valkoiseksi, näyttää kynnet jotenkin aneemisilta, mistä en enää pidä… Mulla tuo sivupalkki menee kanssa jotenkin ihmeellisesti päällekkäin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *