Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Let your lips say Dee et Gee

Kerroin vähän aikaa sitten saaneeni lahjaksi pieniä ylellisyyksiä ja kauniita pakkauksia Dolce & Gabbanan kosmetiikkatuotteiden merkeissä. Suomessahan merkin kosmetiikkaa ei myydä, joten tuotteet ovat pientä arjen luksusta.

Huulimeikkihaukkana iskin silmäni tietysti ensimmäisenä merkin kauniiseen Passion Duo Gloss Fusion Lipstickiin.

Tuote ei ole mikään kaksipäinen huulipuna, vaikka nimi siihen vähän viittaisikin, vaan huulipuna, jonka sisällä on huulia hoitava ja kosteuttava ”ydin”. Tällaiset punat ovat jo vanha juttu tietenkin, mutta kokeilin silti tuotteen innolla.

Saamani sävy 30 Delight on kaunis punaisen koralli sävy, joka on omiaan vielä kesäfiilistelyihin. Onhan se kesä vielä ainakin jossain päin maailmaa menossa!

Ihanasti huulille levittyvä puna tuntuu huulilla ohuelta ja näyttää kauniin kiiltävältä. (Puna näyttää yllä olevasa kuvassa punaisemmalta kuin mitä se todellisuudessa on.)

Sävy on herkullinen ja punan kestävyyskin melko hyvä, joskin ihan todellista sävy oli haastavaa kuvata, sillä se ei ole ihan näin vaalea, muttei myöskään yhtä punainen kuin yllä.

Vaikka kuinka haluaisin hehkuttaa punaa enemmänkin vain sen elegantin ulkomuodon vuoksi täytyy minun sanoa, ettei tämä nyt oikeasti ole edes mitenkään erikoinen. Huulipuna ei sula huulille ihan täydellisen huulipunan lailla tai tunnu huulilla muutenkaan mitenkään poikkeuksellisen luksuksenomaiselta, vaan on ihan vaan tavallisen kiiltävän huulipunan kaltainen tuote Dolce & Gabbanan hylsyssä.

Sävy on kaunis, muttei ylitsepääsemättömän upea.

Pidin tuotteesta eikä minulla ole siitä huonoa sanottavaa, mutta toisaalta en myöskään keksinyt tästä mitään juttua, mikä tekisi tästä millään lailla erityisen huulipunan. Paitsi että tämä on Dolce & Gabbana.

Oletteko te kokeilleet Dolce & Gabbanan huulimeikkejä? Mitä olette niistä pitäneet? Mistä olette niitä ostaneet?

Kommentit (3)

 1. neitimys

  Hei, oletko huomannut että oikeaan yläkulmaan, blogin kirjoittaja kohtaan on ilmestynyt joku Hannu(?) toiseksi kirjoittajaksi? On myös merkinnyt aika monta muuta blogia kirjoittamiensa joukkoon..

  • virve

   Haha, kiitos tarkkaavaisuudesta. 🙂 Itseasiassa Hannu on ATK-tukihenkilö, joka auttaa meitä uuteen Inspiration-blogiyhteisöön mukaanlähteneitä hoitamaan blogipohjan asetukset kuntoon ja hänet on siksi täytynyt merkitä kirjoittajaksi. En tosin ollut tajunnut, että lukisi tuossa heti noin… 😀

  • neitimys

   Noni, hienoa että sellaisen avun olette saanut! (: Ensireaktio vain oli ettei kai kukaan ole päässyt bloggaajien tileihin hakkeroitumaan, siitä tuli ajatus laittaa kommenttiakin (: Mut hei, kuulostaa ihan huipulta saada ATK-tukea blogin hienosäätöön! Ihan mahtava idea tuo kyllä, että joku muu saa niiden asetusten kanssa rämpätä; varsinkin jos käyttöystävällisyyteen yms. tulee lukioiden tai kirjoittajien eduksi parannuksia! Me Likes! (:

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *