Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Let it loose

Nyt kun olen saanut ihoni kuntoon Roaccuta-kuurin avulla, kaipaa se enää kevyttä ja ohutta meikkiä. Suosin kevyitä ja läpikuultavia meikkivoiteita ja sävyttäviä päivävoiteita, jotka tasoittavat ihon sävyä jättäen ihon kuitenkin luonnollisen näköiseksi ja meikin kevyeksi.

En kuitenkaan voi sietää sitä kosteuttavien meikkipohjatuotteiden jättämää tahmaisen nahkeaa pintaa. Tahdon, että ihoni näyttää heleältä, mutta tunuu koskettaessa mattaiselta ja rasvattomalta.

Olen kokeillut useita irtopuutereita ja tykännyt monista paljon, mutta yksi irtopuuteri on ylivoimainen suosikkini sen jättämän pinnan ansiosta.

Diorin Diorskin Loose Powder on minun iholleni aivan täydellinen.

Puuterin koostumus on ihanan ohut ja kevyt. Puuteri näyttää iholla luonnolliselta ja huomaamattomalta sekä heleältä, mutta tuntuu ihanan mattaiselta. Puuterinhan sanotaankin olevan ”Matte and luminous hydrating loose powder”.

Mattaisesta tunnustaan huolimatta puuteri ei tosiaan ole liian kuivan tuntuinen tällaiselle kuivuudesta kärsivälle ihollekaan, minkä vuoksi rakastan sitä ihan erityisesti.

Tykkään itse levittää puuterin mukana tulevalla vipalla iholle painellen. Näin lopputulos on mattaisimman tuntuinen. Jos kuitenkin tykkää vähemmän mattaisesta lopputuloksesta, kannattaa suosia puuterisivellintä.

Puuteria on saatavilla kolmessa läpikuultavassa sävyssä, joista itse käytän vaaleinta sävyä 001.

Yksi hyvä vinkki irtopuuterin kanssa pelatessa muuten on jättää sihdin reikiä peittävä suojakalvo poistamatta ja tökkiä parsinneulalla auki vain haluamansa määrä reikiä. Näin puuteria ei aina ole ympäriinsä ja pitkin rasiaa, mikäli rasiaa tykkää heilutella enemmänkin pitkin meikkipussia.

Oletteko kokeilleet Diorin irtopuuteria? Onko teille irtopuuterisuosikkeja? Huomaatteko ylipäätänsä irtopuutereissa eroja?

Kommentit (9)

 1. Kissaämmä!

  Itselläni nyt kaksi Roa-kuuria takana ja taas sama juttu, finnit palaa noin 3 kk Roan loppumisen jälkeen. 🙁 Eipä siis Roa auta mulla lopulta lainkaan. Huoh.

  Mulla on tätä samaa Diorin irtopuuteria, mutta en ole innostunut sen käytöstä lainkaan. 😀

 2. Satu

  Oma ehdoton suosikki on Laveran fine loose mineral powder. Laveran irtopuuterissa on vain yksi sävy, transparent, joka sopii kaikille. Jättää jälkeensä tosi kuulaan, mutta matan tuloksen. Iho tuntuu matalta, mutta ei näytä tai tunnu puuteroidulta.

 3. Anonyymi

  Irtopuuterisuosikki on tällä hetkellä käyttämäni Clarins hillityn mattaisuutensa vuoksi. Irtopuutereissa ON isoja laatueroja, selektiiviset on hienojakoisempia ja mahdollinen hohde on paljon tyylikkäämpi, hienovarainen. En ole kokeillut Diorin irtopuuteria, mutta sen voisin seuraavaksi ostaa kun heidän kivipuuterinsakin kelpaa meikin kiinnitykseen niin uskon irtiksen olevan vieläkin huipumpi 🙂

 4. Anonyymi

  Paljonko tällä puuterilla on hintaa suurinpiirtein 🙂 ?ja olisi mukava nähdä kuva kasvoistasi kun sinulla on tätä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *