Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lentokenttäshoppailua

En suoriutunut viime vapaista aivan puhtain paperein. Jouduin nimittäin tekemään lentokentältä kaksi pientä ostosta. Molemmat ostokset tulivat täysin tarpeeseen ja olivat kyllä täysin harkittujakin.
Ensinnäkin jouduin ostamaan uuden kulmakynän Englannin meikkipussiini. Se kamala Benefitin kulmakynä loppuu ihan näinä päivinä ja tarvitsen sille seuraajan.
Seuraajaksi valikoitui Bobbi Brownin kulmakynä Brunette-sävyssä ja tuote vaikuttaakin aivan ihastuttavalta tuttavuudelta kuivanpuuterisen koostumuksensa ja sopivan harmaanruskean sävynsä ansiosta.
Toinen tarpeeni oli kivipuuteri. Lumenen kivipuuterin myötä ihastuin jälleen valtavasti kivipuutereihin ja oli ikävää, etten omistanut enää yhään sellaista. Asiaan oli tultava muutos ja poiminkin itselleni MACin Select Sheer/Pressed Powderin sävyssä NC5.
Tämä on ensimmäinen MACin meikkipohjatuotteeni, sillä jostain syystä olen tietoisesti vältellyt merkin tuotteita niiden hypetysmaineen vuoksi (ihan kuin siinä olisi jotain järkeä?).
Molemmat tuotteet menevät Lontoon meikkipussiini, jonne olisin periaatteessa halunnut hankkia vain tuotteita, joita ei Suomesta saa. MACin kivipuuteri oli kuitenkin Gatwickin lentokentän mieluisin kivipuuteri, joten päädyin ostamaan sen. Saattaa kuitenkin olla, että päädyn jättämään sen Suomeen ja hankin Lontoosta sinne taas päästyäni jotain hieman ”erikoisempaa” meikkipussini täytteeksi…. Vaikka toisaalta tahtoisinkin, että Suomen laivameikkipussissani olisikin vain tuotteita, joita meillä on myynnissä myös laivalla. Eli ei voi taas kuin sanoa, että eilisen postauksen kaltaiset suuret huolet, murheet ja stressin aiheet sen kun vaan jatkuvat!
Tarkempia kommentteja hankinnoista tulossa jahka vaan pääsen kunnolla käyttämään näitä. Sillä aikaa kuulen kuitenkin mielelläni teidän kommenttejanne MACin meikkipohjatuotteista!

Kommentit (9)

 1. tharü

  En oo itse päässyt kokeilemaan MACin meikkipohjatuotteita, mutta paljon hyväähän niistä kuulee. 🙂

  Tuosta kulmakynähankinnastasi tuli mieleen, että ootko kokeillut Tom Fordin Brow Sculptoria? Oon kuullut siitä lähiaikoina niin paljon hyvää, että ajattelin suositella sua kokeilemaan sitä (en ole itse siis kokeillut) josko saisin sulta päin sitten jonkinlaista tuotearvostelua. 🙂 Kuuleman mukaan huipputuote.

  waytofeelbeautiful.blogspot.com

 2. Anonyymi

  haha 😀

 3. Anonyymi

  En ole tykännyt MACin meikkipohjista, meikkipuuteri on jauhoinen eikä pysy, Studio Fix Fluid tummenee kasvoilla, ja muut koostumukset ovat muuten vain epäsopivia pintakuivalle, rasvoittuvalle iholle.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *