Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lempparisauvani vol 2

Muistatteko, kun hehkutin teille pidemmän aikaa sitten Remingtonin Pearl Wandia?

Hehkutukseni saa tänään jatko-osan, sillä rakkauteni on kasvanut uusiin ulottuvuuksiin.

Hankin nimittäin Pearl Wandin isomman version, Pearl Pro Curlin ja voi että, se on aivan täydellinen!

Kuvassa uusi isompi ja vanha pienempi kiharrussauvani.

Iso Pearl Pro Curl -sauva tekee hiuksiin isot, täydellisen upet kiharat tai laineet riippuen siitä, kuinka suurissa osissa hiuksia käsittelee.

Tietenkään isot laineet eivät ole yhtä kestäviä kuin Pearl Wandin pienemmät kiharat, mutta hyvän kestävyyden laineillekin saa, kun vaan käyttää tarpeeksi lämpöä, hyvää pohjatuotetta ja kiinnittää kiharat hyvin.

Sauva on ollut aivan mahtava ostos, sillä sillä on ollut ihanaa ja helppoa taivutella hankalassa kavuvaiheessa olevia hiuskiehkuroita pois kasvoilta ja muutenkin vaan haluamaansa suuntaan.

Taivuttelusuunnilla voi myös pelata enemmänkin, sillä jos rautaa pitää Pearl Wandin kaltaisesti pystysuunnassa, syntyy enemmän korkkiruuvikiharan tyyppinen kihara…

…mutta jos rautaa pitääkin kihartaessa poikittain, laskeutuu kiharakin hieman eri tavalla ja hiusten tyveen syntyy ihana, ilmava kohotus.

Tekisi mieli sanoa, että tämä on ollut parhaita ostoksiani pitkiin aikoihin, mutta koska en nykyisen ostolakkoilevan elämäntyylini vuoksi ostakaan oikeastaan mitään muita kuin superihania ja loistavia asioita, täytyy vaan todeta sanomaan, että tämäkin on aivan mahtava ostos!

Olin itse aluksi hieman epäileväinen ison sauvan suhteen, mutta kävin jonkun aikaa sitten läheisteni häiden yhteydessä kampaajalla ja kampaaja pohjusti kampaukseni isoa sauvaa käyttäen. Kyselin kampaajalta sauvasta ja sen käytöstä tullen lopulta lopputuloksen nähtyäni siihen tulokseen, että minun oli pakko saada sauva itselleni.

Ja siis, onhan tämä aikaansaama lopputulos aivan ihana!

Hintaa sauvalla on noin 40 euroa ja sauvaa myyvät mm. Stockat, Sokokset ja varmasti lähes mitkä tahansa myymälät, joista löytyy vähänkin enemmän ”naisten elektroniikkaa”.

Onko tämä isompi sauva noussut muiden suosikiksi? Olisi pitänyt uskoa teitä sitä minulle aiemmin kehuneita heti silloin jo viimeksi Pearl Wandista jo höpötellessä!

Kommentit (11)

 1. Anonyymi

  Mulla tää sauva ei toimi yhtään! Vaikka laitan täydet tehot ja kärtsään hiuksia siinä muutaman sekunnin niin ei tule kiharaa. Ei taida toimia yhtä hyvin pitkissä hiuksissa!

 2. Ria

  Moikka (:
  Mulla on toi sama sauva ja oli kyllä hintansa arvoinen; toimii ihanasti.

  + UPEE BLOGI ;oo

 3. Anonyymi

  Voi elämän kevät! Pidät kihartaessasi hanskaa, mikä loistava idea! Miten mä en ole itse tajunnut..sen takia vältän hiusten kihartamista, kun aina sormet palaa. Kiitos tästä 😀 millanen hanska toi oikein on?

  • Anonyymi

   Toi hanska tulee kihartimen mukana 🙂 ja on ihan perus puuvillainen hanska niin ei sormet kärtsää. Ei varmaan kannata mitään tekokuituisia hanskoja käyttää, ettei ne sula..

 4. Anonyymi

  Mulla on samaa sarjaa suoristusrauta kun noi siun sauvat. En voi kuvailla sitä kuin yhdellä sanalla ja se on I-H-A-N-A!! Ehkä joskus tulevaisuudessa siirryn suoristusrauta kiharoista sauva kiharoihin ::)

 5. Anonyymi

  Apua 😀 luulin otsikosta päättelemällä päätyväni lukemaan hiustenlaittovälineiden sijaan erotiikkaliikkeen tuotteista….. Hyvä postaus kuitenkin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *