Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lavalta lainattua

Diorilla muoti ja meikit kulkevat käsikädessä.

Kun vähän aikaa sitten Diorin näytöksen lavalla käveltiin tällaisessa kerrostetussa hameessa, oli sillä yllättävät seuraukset:

Perästä ilmestyi nimittäin mascara, jonka harja jäljitteli samaa kerroksellista muotoa:

Diorin uusimman mascaran Diorshow Extasen luvataan pullauttavan ripset ihan uusiin ulottuviiksiin tuomalla niihin samanlaista tuuheutta ja pituutta kuin tekoripsillä voi saada aikaan. Kolmesta neljään kerrosta ripsiin ja lopputuloksen pitäisi olla jotain aivan upeaa. Paitsi että mascara tekee välitöntä näyttävyyttä, ratsastaa se myös muutenkin mascaratrendin harjalla: jälleen kerran mascaraan on pakattu ripsiä hoitavia ja vahvistavia aineita!

Ripsiväriä levittäessä on kuitenkin pidettävä mielessä yksi tärkeä seikka: Tätäkään ripsiväriä (kuten ei Max Factorin False Lash Effectiäkään) ei kuulu missään tapauksessa siksakata ripsiin, vaan tässä tapauksessa vain nimenomaan tehdä pieni siksak-veto ihan vaan ripsien tyvessä ja vetää sitten harjalla massaa suoraan kohti latvoja. Jos siksakkaat, eivät mascaran helmipimentit järjesty kauniin tasaisesti vaan tekevät vain suttuisempaa ja rosoisempaa lopputulosta. Älä siis siksakkaa, vaan tee selkeitä, suoria vetoja.

Joko te palatte halusta nähdä kuvia? No, tässä näitä tulee:

Muistatte varmasti nämä olemattomat haituvani, joita myös ripsiksi jotkut kutsuvat? No, tästä kuvasta voi tarkkasilmäinen bongata ne.

Tässä vielä samat haituvat kuvattuna kuvakulmasta, josta ne on jopa mahdollista erottaa. Ripsissäni on sentään ihan kohtuullisesti pituutta, mutta ongelmana on, että ne ovat todella hentoiset.

Tältä hentoiset ripseni näyttivät Extasella kuorrutettuina:


Extase antaa kyllä ehdottomasti hieman pituutta ja varsin hyvin tuuheutta, mutta ainakin näin suht uutena massa on minun makuuni hieman liian löysää ja kun massa on liian löysää, klimpittää se hieman.

Aloitin mascaran levittämisen kuvassa oikealla näkyvästä silmästä ja kuten huomaatte, ei erottelu ollut ihan parasta. Kun siirryin kuvassa vasemmalla olevaan silmään, en dipannut harjaa välissä massaan ja lopputulos oli huomattavasti parempi. Olettaisin siis, että jahka mascara vaan on ollut jonkun aikaa auki, paranee sen tekemä jälki.

Pientä klimppaantumista tosiaan, mutta ei nyt ihan pahaa ja ripsikampa pelastaa tässä jo paljon.

Kun lisäsin ”onnistunempaan” silmään kerroksen mascaraa dipattuani harjaa massassa, tuli pientä klimppaantumista. Ei nyt taaskaan mitään ihan pahaa, mutta selkeä osoitus siitä, että massa oli hieman liian kosteaa minun makuuni.

Uskon kuitenkin, että tämä ehdottomasti vain paranee oltuaan hetken käytössä. Erityistä plussaa annan tälle kuitenkin siitä, ettei tämä tehnyt ripsistäni täysin suoria. Normaalisti vesiliukoinen mascara nimittäin suoristaa ripseni niin täysin, ettei niitä ole pahemmin edes järkeä kuvata edestäpäin, sillä mascaran aikaansaamaa efektiä ei todellakaan pysty havaitsemaan. Hieman tämä kyllä suoristi ripsiäni päivän aikana, mutta ei nyt ihan mahdottoman paljon.

Tällä jäljen voi tosiaan huomata myös suoraan edestä otetussa kuvassa. Lisäksi ripsien tyvi on mukavan tuuhean näköinen. Eiköhän meistä siis tule vielä hyvät kaverit tämän hieman asetuttua! (Vaikkei tästäkään ole vastusta Max Factorin False Lash Effectille sen ihanan erottelevuuden vuoksi.)

Jos olette jo ehtineet kokeilla tämän mascaran, niin kertokaa omia kommenttejanne meille!

Kommentit (13)

 1. Nimetön

  Dove: Ihan näyttiä jälkeä kyllä tekee. 🙂

  Beatamarie: Ripsivärit-kategoriasta löýtyy varmaankin parhaiten suositukseni. 🙂

  Tiina: Olen vasta oppinut käyttämään osaripsentaivuttimia kun keskin, että laitan mascaran alle kerroksen vedenkestävä mascaraa lukitsemaan taivutukset. 🙂

  jenna: KOhta taas juttua käsivoiteista, kun nykyinen loppuu ja uusi astuu tilalle. 🙂

  Erika: Hinta Suomessa hirveät lähes 38 euroa, pitäisi olla nyt myynnissä. 🙂

  Anonyymi: Käytän normaalisti lähes päivittäin, mutta käytän siellä toisenlaista mascaraa, eli lisään sen vasta näiden meikkikuvien ottamisen jälkeen ettei hämää. Tykkään siis käyttää pieniharjaisempaa ja kuivempaa mascaraa joka ei vahingossakaan paakuta vaan lähinnä tuo väriä.
  ELi kuvan oton jälkeen alaripsiin lähti MUS:in mascara. 🙂

  nanna: Tieteellisen tutkimuksen paikka? 😉

  Terhen: Rimmelin Sexy Curvesissa oli tosiaan sama, mutta selkeämpänä. 🙂

  Anonyymi: Suomesta:http://www.kauneussivut.fi/innet/opi/?a=jalleenmyyjat
  Neitstä eBay, Head2toebeauty.com tai 8ty8beauty.com

 2. Inkivääri

  Enpä kyllä hurjasti näe eroa alempiin IsaDora-ripsarikuviin, vähän ehkä klimppisempi tämä Extase-versio.

  Mä olen testannut omaa Extaseani vasta pari kertaa ja massa on tosiaan niin kosteaa että ei tunnu vielä kivalta käyttää. En myöskään ymmärrä miten harjan pallomainen muoto voisi edesauttaa ripsien parempaa värjäytymistä/tuuheutumista/pidentymistä/mitä vaan…. Kunhan nyt vaan on ollut kiva tehdä uuden muotoinen harja niin saadaan mainoksiinkin joku lisäjuttu! Always the sceptic! 😉

 3. Nimetön

  Inkivääri: Massaa harja kyllä tuo hyvin, mutta litteämpien kohtien kohdalla myös klimpittää enemmän. :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *