Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lash Primer

Kuten jo kaikki varmasti tiedätte, on pitkien ripsieni salaisuus NeuLashissa (ja sen vanhassa versiossa tarkalleenottaen). Käytän NeuLashia yhä ja olen saanut sen ansiosta nauttia kohta 1,5 vuotta pitkistä ripsistäni. 
Tässä yhteydessä pätee kuitenkin jälleen se sama lause, jolla miehetkin itseään aina lohduttelevat: Ei se pituus vaan se paksuus. Ja sitä paksuutta minulta nimenomaan ripsistäni puuttuu.
Ripseni ovat pitkät, mutta hennot. Ja patsi että ne ovat hennot, ei niitä myöskään kappalemääräisesti tunnu olevan kovinkaan paljoa. Ripseni kaipaavatkin siis kaikki mahdolliset apukeinot näyttääkseen tuuheammilta ja runsaammilta. 

Paitsi että käytän tuuheuttavia mascaroita, haen apuja myös ripsivärien pohjustajien puolelta. Aiempi suosikkini on ollut Diorin hintavahko Lash Maximizer, mutta onnekseni voin kertoa löytäneeni sille edullisen korvaajan.

Edullinen korvaaja tulee IsaDoralta ja on nimeltään ihan vaan Mascara Primer.
Tykkään, että mascarapohjustaja tuo kerralla kunnolla massaa ripsiin, mutta että se myös erottelee ripset samalla. Ja juuri sellaista lopputulosta tämä IsaDoralta blogini kautta saamani ihanuus ripsiin tuo.
Katsokaapa nyt itse vaikka: tämä kaikki massa vain parilla harjan vedolla ja välittömästi!
Kun tuohon päälle lykkää vielä mustan ripsivärimassan, on lopputulos aivan mieletön. Suurinta iloa olen itse saanut yhdistämällä tämän pohjustajan tämän hetkiseen suosikkiini Chanelin Infallible Intense -mascaraan, mutta näissä kuvissa primeri on yhdistetty Armanin Eyes to Kill -mascaraan (joka tosin vetelee jo viimeisiä henkäyksiään).
Paitsi että ripsivärinpohjustaja lupailee ripsiin välitöntä voluumia, lupailee se myös hoitavansa ripsiä. En usko, että ripseni kaipaavat mitään erityistä hoitoa, mutta eikai siitä haittaakaan niille ole, jos mukaan on eknyt muutama karvoja ravitseva aineosa.


Tässä jutussa on kuitenkin yksi ongelma. Ennen kuin rynnistätte kaupoille hakemaan omaa ripsienpohjustajaanne joudun olemaan ilonpilaaja ja kertomaan, ettei tuotetta (ainakaan käsittääkseni) saa Suomesta, vaan sitä on käytävä noutamassa vaikkapa Ruotsista. (Tai ainakaan viimeksi Helsingin Stockalla käydessäni sille ei ainakaan ollut hyllypaikkaa.)
Jos siis lähdette Tukholman risteilylle niin paitsi että olette velvoitettuja tulemaan sanomaan minulle hei, kannattaa matkakassiin ottaa pientä lisäpainoa ostamalla tämä ihanuus. Hintaa primerilla on noin kymmenen euroa, eli tämän kanssa pääsee huomattavasti Diorin ripsivärinpohjustajaa halvemmalla.
Loistava löytö massiivisia ripsiä hakevalle, suosittelen!
Oletteko sattuneet kokeilemaan IsaDoran Lash Primeria? Tai onko teillä suositella muita hyviä ripsivärien pohjustajia?

Kommentit (21)

 1. Chaos

  Majolica Majorca Lash Bone Black Fiber (kuvia löytyy googlen kautta)! Tuosta ei pohjustaja parane ja kestää käytössä puoli vuotta eikä suorista taivutuksia, vaikka laittas vesiliukoista ripsaria päälle, tuosta en enää luovu!

 2. Fifi

  Minä en ole aiemmin juurikaan kokeillut ripsiprimereita, mutta kuukausi sitten ostin lentokentältä Chanelin Beauté des cils -primerin:

  http://www.chanel.com/en_GB/fragrance-beauty/Makeup-Mascara-BEAUT%C3%89-DES-CILS-122664

  Sillä saa mukavan tuuheat ripset etenkin Le Volume de Chanel -ripsivärin kanssa, mutta olen käyttänyt sitä myös Armanin Eyes to kill -ripsarin alla, sillä se ei ole mielestäni yksinään riittävän tuuheuttava.

 3. Rege

  Jee tilasin juurikin tämän postauksen perusteella äidiltäni Ruotsin laivalta kyseistä Isadoran pohjustajaa, nyt jännittää, että suoristaako primer vedenkestävän ripsarin käyttäjän taivutukset samoin tein? Eihän, ei kai?

 4. Anonyymi

  Blicin lash primer on tosi hyvä, muutama putelo jo mennyt: http://www.beautybay.com/cosmetics/blinc/g/lashprimer/. Pitää vaan alkuun muistaa säilyttä pystyasennossa, ettei massaa tulee liikaa kerralla harjaan (: toinen hyvä on urban decayn eyelash primer potion: http://www.beautybay.com/cosmetics/urbandecay/eyelashprimerpotion/. Ainoa huono on että on vähän kuin kuitumaskarat ja saattaa tuoda "roskaisuuden tunnetta" silmiin

 5. Anonyymi

  Kyllä tuota on kuopion sokokselta saanut jo kuukauden päivät:D ei siis tarvitse ihan ruotsiin asti lähteä hakemaan….

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *