LashFood – Paras lämpimällä vedellä poistettava ripsiväri

Postaus alkaa aina mukavan leppoisasti, kun sen aloittaa pienellä vihapuheella ja raivoisalla paatoksella siitä, miksi en tykkää jonkintyyppisistä tuotteista. Siitä on sitten hyvä edetä esimerkkien kautta kohti toista äärilaitaa ja lopuksi kertoa kelkkansa kääntäneenä, miksi nyt sitten kuitenkin on ihastunut totaalisesti juuri sellaiseen tuotteeseen, jollaisia on aina inhonnut.

Tämä postaus alkaakin selvennyksellä siitä, miksi olen aina inhonnut lämpimällä vedellä poistettavia ripsivärejä. Tiedän, että ne ovat monien suosikkeja, sillä paitsi että ne kestävät loistavasti, ovat ne myös monien mielestä helppoja poistaa. Minä en kuitenkaan vain ole koskaan päässyt niiden kanssa sinuiksi.

Lämpimällä vedellä poistettava ripsiväri

Ne vanhimmat lajinsa edustajat ovat ensinnäkin suorastaan ärsyttäviä nyppiä ripsistä pois pieninä murusina. Kaikkein kauheimpia ovat puolestaan uusimmat lämpimällä vedellä lähtevät ripsivärit, joiden pakkauksissa ei edes lue niiden olevan sellaisia, mutta jotka osoittautuvat sellaisiksi suihkussa: Ne olisivat lähteneet ongelmitta, jos olisit tajunnut irrotella niitä sormilla ja lämpimällä vedellä, mutta koska et tajunnut vaan hieroit niitä meikinpoistoöljyllä, ovat ne nyt tiukasti pitkin silmänympäryksiäsi eivätkä vain lähde mihinkään.

Voisin myös vielä valittaa siitä, että niiden koostumukset ovat yleensä niin liirua, etten ole koskaan saanut yhdelläkään kokeilemallani lämpimällä vedellä peseytyvällä ripsivärillä runsaita ripsiä, mutta olkoot.

Lämpimällä vedellä poistettava ripsiväri

Lämpimällä vedellä lähtevillä ripsiväreillä on kuitenkin oma käyttäjäkuntansa, joka rakastaa niissä kaikkea sitä, mitä minä vihaan. Kanebon (Sensain) klassinen kolmekasi tekee kuulemma niin ihanan luonnollista jälkeä, Cliniquen Lash Power* peseytyy niin vaivatta pois ja Estée Lauderin Double Wear  Zero-Smudge* ripsiväri antaa kerrankin tarpeeksi tuuheutta.

Enkä minä ihmettele toisaalta, että näille ripsiväreille löytyy faninsa. Jos esimerkiksi silmäluomet ovat rasvoittuvaa sorttia, levähtävät ripsivärit auttamatta päivän aikana silmäluomille eikä vedenkestävästäkään maskarasta ole pelastajaksi. Silloin kolmekasit ovat paras tuki ja turva. Jälleen kerran päästääkin tämän kosmetiikkabloggaajan lempparilauseeseen: Ei ole olemassa huonoja kosmetiikkatuotteita, on vain erilaisia tarpeita.

Jotta voisin olla hyvä bloggaaja, on minun aina välillä heitettävä omat asennevammat syrjään ja testattava tuotteita muitakin kuin itseäni varten. Hyvä niin, sillä vahingossa voi tehdä loistavia löytöjä kuten tällä kertaa on päässyt tapahtumaan – ja vieläpä tuplana!

LashFood Conditioning Volume 3-D Mascara

Sain töistä kokeiluun minulle entuudestaan tuntemattoman merkin LashFoodin* uudehkon ripsivärin ja ripsivärinpohjustajan. Molemmissa on hoitavat koostumukset, joiden lupaillaan peseytyvän silmistä helposti ihan vain lämpimällä vedellä.

LashFood Conditioning Lash Primer with Fiber

Tykkään käyttää ripsivärinpohjustajaa, sillä se on kätevä tapa saada omasta maskarastaan entistä enemmän potkua irti – varsinkin jos rakastaa runsaita ripsiä kuten allekirjoittanut tekee.

LashFood Conditioning Lash Primer with Fiber

LashFood Conditionin Collagen Lash Primer* lupailee paitsi pidentää ripsiä myös hoitaa niitä samalla, mikä on tietysti aina tervetullutta.

LashFood Conditioning Lash Primer with Fiber

Minusta on hankalaa löytää hyvä ripsivärinpohjustaja, sillä ongelmana on yleensä, ettei niistä joko tule mitään tai sitten niistä tulee vain sotkua tekevää paakkua. LashFoodin Lash Primerissa on kuitenkin paras kokeilemani harja, sillä sen joustavat silikoniharjakset levittävät pohjustustuotteen ripsiin aivan loistavasti erotellen ripset samalla.

LashFood Conditioning Lash Primer with Fiber

Pohjustajaa tarttuu ripsiin sopivan runsaasti, mutta lopputulos näyttää silti siistiltä. Se ei kuivu liian kovaksi liian nopeasti, joten itse ripsivärin ehtii hyvin levittää ripsiin.

LashFood Conditioning Volume 3-D Mascara

Myös LashFoodin Conditioning Volume 3-D Mascarassa* on aivan loistava harja. Sen pienet piikit erottelevat ripset loistavasti ja mahdollistavat samalla ripsivärin erinomaisen kerrostettavuuden.

LashFood Conditioning Volume 3-D Mascara

Välillä olen jopa käyttänyt tätä ripsiväriä toisen ripsivärin päällä silloin, kun ensin levittämäni ripsiväri on tehnyt liian paakkuista lopputulosta ja ripsistä on täytynyt saada siistimmän näköiset.

LashFood Mascara and Primer_32

Ripsiväriä pystyy kerrostamaan ripsiin loistavasti ja koska omat ripseni ovat niin hennot, niin minähän myös kerrostan. Ja kerrostan. Ja kerrostan vielä vähän lisää.

En käytä pohjustajaa alaripsissä, mutta itse musta ripsiväri on niissä loistava, sillä vaikka ripsivärit pysyvätkin minulla tavallisesti ongelmitta, voivat vuoavat silmät joskus saada alaluomien ripsivärin leviämään hieman. Tämän kanssa ei kuitenkaan ole koskaan ollut ongelmia ja ripsiväri levittyy alaripsiinkin vieläpä niin siististi, että lopputulos näyttää aina hyvältä ja luonnolliselta (liian raskaasti ripsivärillä kuorrutetut alaripset saavat silmäni näyttämään helposti väsyneiltä).

LashFood Conditioning Volume 3-D Mascara

Tykkään aivan mielettömän paljon siitä, kuinka hyvää jälkeä ripsiväri tekee. Nämä kuvat on itseasiassa otettu sen jälkeen, kun ripsiväri on ollut minulla jo kolme kuukautta avattuna ja sen ripsiini tekemä lopputulos on ensimmäisestä käyttökerrasta tähän viimeisimpään ollut aina loistavaa. Siitä huolimatta, että kokeilen mielelläni erilaisia ripsivärejä, käytin näitä aluksi yli kahden kuukauden ajan lähes päivittäin, sillä tykkään näistä niin hulluna.

LashFood Conditioning Lash Primer with Fiber

Tiedän, että monia kiinnostaa nyt kuitenkin se poisto-osuus. Ensimmäistä kertaa elämässäni olen nimittäin kokenut lämpimällä vedellä pestävien ripsivärien poiston aivan ihanan helpoksi ja vaivattomaksi eikä minun ole tarvinnut kirota ripsiväriä (ja samalla myös ripsiä) irti nyppiessäni tai sen pienen pieniä murusia pitkin kasvoja ja silmiä keräillessäni. Tämä ripsiväri on nimittäin niin ihanan helppoa poistaa!

Riittää, kun kastelen sormeni lämpimällä vedellä, asetan ne he hetkeksi ripsieni ympärille ja sitten vain hyvin hyvin hellästi poistan ripsivärin. Ei repimistä, ei nyppimistä eikä irronneita ripsiä ja silmänympäryksille levähtäneitä maskaroita. Vain vaivatta ripsistä pois sulava ripsiväri, joka ei silti levähdä silmien vuotaessa, kasvojen hikoillessa tai rasvaista ihoa vasten muhiessaan. Uskomatonta.

LashFood Conditioning Volume 3-D Mascara

Olen ollut aivan totaalisen hulluna näihin molempiin tuotteisiin ja käyttänyt tuota pohjustajaa myös muiden ripsivärien alla. En ole kokenut, että sen avulla olisi voinut tehdä tavallisesta ripsiväristä läpimällä vedellä irtoavaa, mutta muuten se kyllä toimii tehtävässään loistavasti.

Näihin ihastumisen jälkeen olen ehtinyt rakastua palavasti ripsissäni paremmin toimivaan Too Faced -merkin Better Than Sex Mascaraan, mutta käytän edelleen sen alla usein tätä pohjustajaa ja alaripsissä aina tätä ripsiväriä, jonka ei tarvitse koskaan pelätä lävähtävän ja joka tekee ihanan siistiä sekä eroteltua jälkeä.

Tälle kaksikolle lähtee suuret suositukset!

LashFood Conditioning Volume 3-D Mascara

Tykkäättekö te lämpimällä vedellä poistettavista ripsiväreistä?

LashFood-tuotteita myy Suomessa eleven.fi.*

 

Kommentit (18)
 1. Olen käyttänyt jo vuosia Sensain 38 -ripsivärejä (sekä ”tavallista” että ”volume” -versiota) ja molemmat ovat lähteneet erittäin näppärästi siten, että kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa olen levittänyt ripsille Sensain puhdistusöljyä (samalla, kun poistan muunkin silmämeikin), sitten huuhdon kasvot lämpimällä vedellä ja viimeisetkin ripsivärin muruset lähtevät kyllä sitten kaksoispuhdistuksen 2. vaiheessa. Puhdistusöljy liuottaa ripsivärin irti ilman nyppimistä tai hieromista (toki se täytyy ”levittää” ripsiin) ja mitään erillistä meikinpoistoainetta ei enää tarvita. En itse ole kokenut näiden Sensain 38-tuotteiden poistoa yhtään hankalammaksi kuin normaalien vesiliukoisten ripsivärienkään.

  Olen myös saanut etenkin tuolla Volume-versiolla erittäin näyttävät ripset. Ainoa moitteeni näissä Sensain 38-ripsareissa on se, että jos nämä ovat ripsissä aamusta myöhään yöhön, ne muuttuvat koostumukseltaan murentuviksi (ehkä rasvaisella silmänympärysihollani on osuutta asiaan), joten aamulla laitettu ripsiväri näyttää murujen vuoksi puolen yön aikaan epäsiistiltä, niin ripsillä kuin silmänympäryksilläkin. Miten LashFood selviytyy pitkästä päivästä?

  1. Olisi kyllä todella mielenkiintoista päästä tekemään useamman ihmisen live-vertailu Sensain ripsiväreistä! Minulla nimittäin ne ovat juuri niitä hankalimpia poistaa ja irtoavat muruina (Estée Lauder puolestaan liuskoina) ja hennoissa ripsissäni Volume-versiotakaan ei saa kerrostettua tarpeeksi. Kollegallani puolestaan on tuuheammat ripset, joten hänen silmissään se kyllä tekee runsaampaa jälkeä. 🙂

   Minulla LashFood on pysynyt hyvänä ja varisemattomana aina aamusta iltaan. Too Facedin Better Than Sex -ripsiväri (joka ei tosin siis ole näitä lämpimällä vedellä lähteäviä) puolestaan varisee juuri tuolla kuvailemallasi tavalla jos päivä venyy pitkäksi, mutta LashFood ei. 🙂

 2. Olen vuosien mittaan ostanut varmaan ainakin kaksi Sensai-ripsaria ja molemmilla kerroilla pettynyt suuresti. Se ei tee lyhyista ja harvoista ripsistani yhtaan sen nayttavampia. Siksi en ole edes etsinyt muiden merkkien vastaavia tuotteita.
  Tama LashFood kylla vaikuttaa lupaavalta!

  1. Minä kokeilin useaan kertaan laivalla vielä työskennellessäni Sensain kaikkia ripsivärejä, mutta koska omat ripseni ovat niin hennot, ei niillä pystynyt rakentamaan ripsiin näyttävyyttä. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *