Lapsuuden puutarhat

Kun postiluukustani tupsahti yllättäen tämä blogikokeiluun tarkoitettu Yves Rocherin suihkugeeli, tuli mieleeni heti lapsuus.
Minusta nämä Yves Rocherin eri tuoksuiset Jardins du Monde -suihkugeelit (jotka muuten kääntyvät olemattomalla ranskallani maailman puutarhoiksi) vaan jotenkin kuuluvat aina lapsuuteen. En taatusti ole ainoa, jonka lapsuudessa on liimattu Yves Rocherin postikuvaston tarralappuja paikoilleen ja tilattu herkullisilta tuoksuvia suihkugeelejä joillakin tämän kuuluttua jopa aikuisuuteenkin varmasti.
En ole miettinyt asiaa koskaan aktiivisesti, mutta jotenkin se vaan pomppasi mieleeni tutun pullon nähdessäni. Muistelen, että näitä on koluttu lapsuuden ja nuoruusvuosien aikana läpi jos jonkinlaisessa tuoksussa ja värissä, joten minua alkoikin kiinnostaa kovasti näiden tuotteiden historia. 
Muistan, kuinka näillä tehtiin mahtavia vaahtokylpyjä lähiökerrostalon kuluneeseen kylpyammeeseen, mutta minulla ei ole hajuakaan, kuinka vanha juttu nämä eri tuoksuiset Jardins du Monde -suihkugeelit itseasiassa ovat. 
Siksi minusta olisikin mahtavaa kuulla, olenko ainoa, joka liittää nämä lapsuuteensa ja millaisia Yves Rocherin Jardins du Monde -suihkugeelimuistoja tai vaahtokylpymuistoja teillä on? Tai tietääkö teistä joku, kuinka vanha juttu nämä ovat?
Tämä jo ennen kuvienkin ottoa kokeilemani uutuus on muuten pirtsakanmakea granaattiomenainen herkku, joka saa aikaan pientä kolotusta karkkihampaassa. Ja niin ihanan kaloritonta!
(Tuote löytyy halutessaan kotiutettavaksi tämän Yves Rocherin affiliate-linkin takaa.)
Kommentit (6)
  1. Tuo on ihanaa

  2. Joskus teininä tilasin muutamankin, noin 15v (!?!?) sitten. Mukavia tuoksuja oli.

    Nyt iski ikäkriisin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *