Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lapselta aikuiselle

Blogissani puhutaan monen aikusemman lukijan harmiksi todella vähän ikääntyvämmän ihon hoituotteista, mikä toki selittyy paljolti kirjoittajan iällä. Nyt kirjoittaja on kuitenkin itsekin testannut erään aikuisemman ihon hoitolinjan tuotetta ja tahtoo jakaa kanssanne yhden positiivisen kokemuksensa.

Sain nimittäin töistä kokeiluuni Shiseidon Benefiance Wrinkle Resist 24 -linjan Night Emulsion 15 ml pullon enkä tavoistani poiketen luovuttanutkaan sitä äidilleni vaan pidin sen itsekkäästi itselläni ihan vaan saadakseni kokeilla sitä.

Minun uskoni Shiseidon tuotteisiin on todella vakaa. Shiseido on maailman vanhin kosmetiikkatalo ja aasialaiset osaavat tunnetusti taistella ikääntymisen merkkejä vastaan viimeiseen asti tehoaineillaan, eli paljoa suurempaa luottamusta sarja ei enää minulta voisi saavuttaakaan.

Ensinnäkin tässä on nyt kerrankin hoituote niille aikuisemmille rouville ja neideille, joiden iho on enemmän rasvainen kuin kuiva. Tämä tuote on nimittäin ohut emulsio eikä mikään paksu rasva! Ah, kerrankin! (Toki tuotteesta on myös saatavilla täyteläisempi purkkiversio.) Vaikka koostumus onkin kevyt, on tämä silti hyvin kosteuttva: tuotteessa on nimenomaan kosteuttavia aineosia, vaikka rasvaisen ja paksun koostumuksen tekevät aineosat onkin jätetty pois.

Emulsio myydään 75 ml pullossa ja tykkäsin itse suunnattomasti sen riittoisasta koostumuksesta ja tuotteen aikaansaamasta lopputuloksesta. Ihosta tuli ihan pehmeä ja kosteutettu ja hyvin hoidetun tuntuinen. Voiteen lupailemista tehoaineista ja niiden vaikutuksista voi lukea lisää Shiseidon kotisivuilta, sillä kykenen itse lähinnä ottamaan kantaa tuotteen kosteuttavuuteen ja ihasuttavaan koostumukseen.

Suosittelen tuotetta ehdottomasti kevyempää, mutta hoitavaa yövoidetta hakeville aikuisemmille naisille. En ole varma tuotteen hinnasta Suomessa, mutta tuote on 75 ml kookkaassa pullossa ja hyvin, hyvin riittoisaa, mikä kannattaa hintaa pohtiessa ottaa huomioon.

Muutenkin myyn mielelläni Shiseidon aikuisemman ihon hoitovoiteita, sillä ne ovat minusta erittäin laadukkaita.

Onko jollakulla kokemusta tästä yöemulsiosta tai muista Shiseidon hoitotuotteista?

Kommentit (1)

  1. N

    Minulla on Shiseidolta Bio Performance Advanced Super Revitalizer -niminen yövoide, joka on ollut nappiostos (löytyi puoleen hintaan). Itselläni on pintakuiva iho ja vaikka voide on aika kermaista, siitä ei jää tuhtia kerrosta vaan aamulla tuloksena on pehmeä ja sileä nassu :). Plussaa miellyttävä tuoksu, jossa on aavistus perinteistä vaseliinia(!). Minusta voide sopii loistavasti tällaiselle kolmeakymppiä lähestyvälle kuivaihoiselle :).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *