Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Meikkivoideihastus: Lancôme Teint Idole Ultra Wear

*Sis. mainoslinkin

Lancôme uudisti vähän aikaa sitten yhden suosituimmista meikkivoiteistaan ja halusin tietysti uteliaana heti kokeilla uuden Teint Idole Ultra Wear -meikkivoiteen. Aiempien kokemuksieni mukaan kyseisen meikin sävyvalikoimassa ei ollut omalle iholleni sopivaa sävyä, sillä ne olivat jo lähtökohtaisesti minulle liian tummia ja tummuivat vielä reilusti lisää ihollani, joten kokeilin tämän uuden tulokkaan vaaleimman sävyn suurella mielenkiinnolla.

Lancome Teint Idole Ultra Wear SPF 15

Jo meikkivoiteen edeltäjä on ollut monien suosikki sen ihanan ohuen, mutta silti hyvin peittävän ja kestävän koostumuksensa ansiosta. Muistan pitäneeni siitä itsekin ja kironneeni siksi usein huonoa sävyvalikoimaa, joten oli kiinnostavaa paitsi nähdä, oliko sävyvalikoima parantanut, myös selvittää, voisiko sen koostumus olla entistäkin parempi.

Lancome Teint Idole Ultra Wear SPF 15

Ostin kokeiluun meikkivoiteen sen vaaleimmassa sävyssä 005 Beige Ivoire, joka voi nimensä perusteella olla joko keltapohjainen beige tai punapohjainen ivory. Jäin siis jännityksellä odottamaan, kumpaa meikkivoide olisi ja olisiko se minulle kerrankin tarpeeksi vaalea. Toivottavasti se olisi niin sopivasti molempia, että se olisi jo varsin neutraali!

Lancome Teint Idole Ultra Wear SPF 15

Minun ja tämän meikkivoiteen lempi roihahti hieman hitaasti, mutta roihahtipa sitten kuitenkin – ja varsin suurella liekillä vieläpä.

Lancome Teint Idole Ultra Wear SPF 15

En pitänyt meikkivoiteesta aluksi yhtään muuten kuin sen sävyn puolesta. Käytän ihollani mielelläni melko täyteläisiä kosteusvoiteita ja tämä ei vaan millään toiminut niiden kanssa. Yritin pari kertaa, mutta joka kerta meikkivoide jäi vain kosteusvoiteen päälle ikävänä ja vähän jopa suttuiselta näyttävänä kerroksena, joka ei pysynyt siistinä koko päivää. Ehdin jo todeta työkaverillenikin sen olevan ihollani aivan surkea, kunnes sitten kokeilin sitä kevyemmän kosteusvoiteen kanssa. Olin heti myyty.

Lancome Teint Idole Ultra Wear SPF 15 005

Ensinnäkin meikkvoide levittyi nyt iholleni aivan ihanan ohuen, kevyen ja luonnollisen tuntuisena – melkein kuin sitä ei edes olisi ollut ihollani. Se ei tuntunut tippaakaan rasvaiselta, mutta ei silti puuterimaisen kuivaltakaan. Jo yksi kerros tasoitti ihon sävyä loistavasti, mutta tuotetta pystyi silti helposti kerrostamaan iholle lisää peittävyyttä halutessaan. Sävy 005 näytti myös kerrankin olevan iholleni sopiva, mikä tuntui suoranaiselta ihmeeltä.

Lancome Teint Idole Ultra Wear SPF 15

Levitän tämän meikkivoiteen iholleni sormin, sillä ovaalisivellin ei ole tuntunut levittävän sitä optimaalisesti. Meikkivoiteen sulauttaminen iholle vaatii aina myös kostealla Beautyblenderillä viimeistelyn, mutta sen teen joka tapauksessa aina ja lopputulos on sen pienen lisävaivan arvoinen (enkä osaisi jättää enää meikkivoiteen viimeistelyä kostealla Beautyblenderillä edes väliinkään).

Lancome Teint Idole Ultra Wear SPF 15

Rakastan tämän luomaa lopputulosta, sillä meikkivoide on kasvoillani kuin toinen iho. Kiinnitän sen puuterilla ja sen jälkeen voin lakata ajattelemasta sitä koko päiväksi. Meikkivoide lupaili, ettei se jätä ihoa puuterisen kuivan näköiseksi eikä se tosiaan sitä tehnytkään, mikä on varsin poikkeuksellista näin pitkäkestoiselta meikkivoiteelta.

Lancome Teint Idole Ultra Wear SPF 15

Minulla on ollut ongelmana Lancômen meikkivoiteiden kanssa niiden tummuminen iholla ja kädelle kokeillessani tämäkin meikkivoide näytti niin tekevän. Tässä kuvassa alempi rannu on iholla parisen minuuttia ollutta meikkivoidetta ja ylempi puolestaan vasta pullosta otettua. Jännitinkin hieman, muuttuisiko tämä kasvoillanikin päivän aikana liian tummaksi. Yllätyksekseni niin ei kuitenkaan ole käynyt ja meikkipohja on pysynyt sopivan vaaleana koko päivän.

Lancome Teint Idole Ultra Wear SPF 15

Meikkivoide kestää iholla hyvin eikä ihoni tunnu liiemmin rasvoittuvan sen kanssa. Tämä onkin siis kuin unelma! Meikkivoide ei minusta sovi kuivalle iholle, sillä se ei tosiaan oikein toimi täyteläisemmän kosteusvoiteen päällä. Käytän tätä itse nyt aina välillä, mutta koska ihoni vaatii talvella rasvaisempia voiteita, pääsee tämä aktiivisempaan käyttöön vasta keväämmällä.

Lancome Teint Idole Ultra Wear SPF 15

Jos vertaan tätä muihin paljon kehumiini meikkivoiteisiin niin Estée Lauderin Double Wear  tuntuu tätä puuterimaisemmalta ja hieman kuivemmalta, Clarinsin Everlasting Foundation hitusen paksummalta ja Oriflamen Everlasting Foundation puolestaan on selvästi täyteläisempi ja voidemaisempi, eli sopii paremmin kuivemmalle iholle. MAC Studio Fix Fluid on minusta hieman kuin tämä, mutta tämä tuntuu iholla vieläkin huomaamattomammalta ja MAC sopii paremmin myös hitusen kuivallekin iholle.

Tälle uudistukselle lähtee minulta erittäin iso peukku!

Lancome Teint Idole Ultra Wear SPF 15

Joko joku muu on kokeillut Lancômen uutta Teint Idole Ultra Wear -meikkivoidetta?

Lancôme Teint Idole Ultra Wear -meikkivoiteella on hintaa n. 49,50 euroa.*


Lue myös nämä postaukseni:

Ostolakossa Virve ikä Ostolakossa Virve meikki Paras punainen huulipuna

Kommentit (29)

 1. Hajuton kynsilakanpoistoaine: Treat Collection Gentle Nail Polish Remover

  […] Meikkivoideihastus: Lancôme Teint Idole Ultra Wear […]

 2. Nina

  Hei ja iso kiitos tästä postauksesta! Löysin tänne Googlen kautta, kun etsin tietoa uudesta Teint Idole Ultra Wearista 🙂 Itse olen käyttänyt tuota vanhaa versiota 24h. Ja olen ihmetellyt, kun levittäessä sävy on näyttänyt ihan oikealta mutta hetken kuluttua liian tummalta. Eikä ole tullut mielenkään, että se voi tuolla lailla muuttua iholla tummemmaksi! Mutta tein itsekin tuon kämmenselkä testin ja tosiaan sävy muuttuu muutamassa minuutissa paljon tummemmaksi. Nyt tilasin itselleni tuon 005 ja jännityksellä odotan olisiko se sopivampi. Aikaisemmin olen käyttänyt sävyä 01 Beige Albâtrea. Tuote on muuten minustakin niin huippu, että tosiaan toivon, että sävy olisi sopivampi!

  • Virve Vee

   Kiva, että postauksesta oli hyötyä ja toivottavasti sävy sopii! 🙂

 3. Lellu

  Tämä uusi Teint Idole Ultra Wear on sama meikkivoide kuin Teint Idole Ultra 24h. Uusi lanseeraus tehtiin, jotta saadaan uusia kuluttajia ja uusi pakkaus. Tuo 005 kuuluu Suomessa ihan kivijalkamyymälöiden normaalivalikoimaan ja samainen 005 sävy löytyi jo aiemmasta Teint idole ultra 24h versiosta. Ainakaan kouluttaja ei puhunut että olisi mitään uutta koostumukseen tehty, ainoastaan uudelleen lanseeraus ja uusi pakkaus 🙂 Uudesta meikkivoiteesta uskaltaa siis ottaa ihan saman sävyn käyttöön, mitä on käyttänyt Teint idole ultra 24h versiostakin. Saa oikaista jos oon saanut väärää tietoa, mutta näillä tiedoilla itse ainakin olen tuotetta myynyt 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *